DETALJAN HOROSKOP ASTROLOG VELIČKOVIĆ OTKRIVA: Generalno maj je mesec dobrih finansija! Jedan znak će se baš opariti!
Foto: Printscreen

Astrolog Dušan Veličković kaže da nam kretanje planeta do kraja aprila pravi velike probleme, dok će u maju za većinu znakova sve ići glatko!

"Maj mesec svima, ali svima će biti bolji od aprila", rekao je on u Jutarnjem programu Prve televizije, a onda precizirao šta čeka koji znak.

"Ovnovima je maj odličan za novac, apsolutno, kompletan nebeski stelijum, žurka planeta biće u njihovoj kući novca. Ne mogu da ne profitiraju! I Bikovi će se opariti, Venera je u njihovom znaku, romantični su ali je opasno jer svi volimo da jedemo, ako se ne kontrolišemo ugojićemo se. Blizanci rešavaju problem uz pomoć Marsa, trče trku s preponama na 100 metara. Rakovi moraju da dopuste nekom drugom da dominira, da ne idu za egom jer će imati problem", rekao je on.

"Lavovi se zaljubljuju, Device će da rade, super im je maj za biznis, Vagama za ljubav, fantastičan mesec. Škorpije, radiće i zarađivaće, ova godina je njima odlična za napredak i prosperitet. Biće im dobro jer će Mars ući u vodeni triplicitet, naći će inspiraciju da izdominiraju i pobede neko svoje malo carstvo. Strelčevima je maj dobar i zanimljiv period, aktivira se polje karijere i polje putovanja, Strelčevima je to najbitnija stvar na svetu", našalio se astrolog.

"Jarac gleda samo karijeru, pojačana je doza sreće. Planete u Biku, to je njihovo polje nebeskih darova. Vodolijama je maj dobar za posao i biznis kombinacije, Vodolije ako se bave javnim poslom, najbolje prolaze. Ribama će mesec maj biti za komunikacije, putovanja i posao. Njima je 2021. uvertira za sledeću godinu kada im Jupiter ulazi u znak. On će se pojaviti na sekund u maju, to će biti sjajno", rekao je on.

Sreća u ljubavi tu je za sve znake u maju, Venera nas tera da "tražimo" u koga ćemo se zaljubiti, kazao je Veličković i izneo neobičan primer.

"Kada je Venera dobra, sve nas tera da drugačije osećamo nego sad. Ujutru se javite nekome na poslu, dobro jutro, a kada je Venera jaka, vi šmekate komšinicu! Neko ko vam je svakodnevnica, odjednom ga gledate drugim očima. Ona nas tera da pronađemo objekat koji nam prija, ona je planeta uživanja i zadovoljstva", rekao je on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading