mesec, devojka
shutterstock
mesec, devojka

shutterstock

mesec, devojka, Foto: shutterstock

Ipak, nekad se i najbolji planovi izjalove, naročito onda kada je svemir isplanirao nešto drugo za nas.

Naravno, to ne znači da ćemo se samo prepustiti sudbini, već osluškivati znakove i poruke kako bismo krenuli u pravom smeru. U tome vam može pomoći i jedna reč koja će vas voditi kroz 2020. i koja će vašem znaku horoskopa obeležiti godinu.

Ovan: OTKRIVANJE

U 2020. godini Ovan će biti fokusiran na svoju unutrašnjost te će pretražiti svaki ugao, pukotinu i rupicu svoga života. Tokom tog procesa, naučićete neverovatne nove stvari o sebi, ali i suočiti se s manje divnim iskustvima. Imaćete prilike da razotkrijete i delove vlastite prošlosti što će vašu budućnost učiniti jasnijom.

Bik: NEOPRAVDAVANJE

Bikovi uvek na prvo mesto stavljaju potrebe i želje drugih, a sami sebi stalno su manje važni. U 2020. godini to će se promeniti te će pripadnici ovog zemljanog znaka konačno sebe staviti na prvo mesto. I to će činiti bez potrebe da se ikome opravdavaju što uživaju kao nikada pre.

Blizanci: KRETANJE

Pripadnici ovog vazdušnog znaka u 2020. stalno će biti u pokretu i niko neće moći da ih zaustavi. Sav trud koji su blizanci uložili u prošloj godini, napokon će početi da se isplati i u ovoj godini napredovaće velikim i malim koracima. Blizancima će sreća biti naklonjena i u poslu i u ljubavi dok će kretati u otkrivanje novih, uzbudljivih teritorija.

Rak: USKLAĐENOST

Senzibilni rakovi mogu odahnuti jer ove godine u njihovim životima će doći sve na svoje mesto. Poslednjih sedam godina za rakove nisu bile lake, uključujući i finansije, nesigurnost na poslu pa čak i zdravlju. Srećom, zvezde su sada odlučile da budu na vašoj strani i pružiće vam harmoniju koja će vam doneti stabilnost i sreću u budućnosti.

Lav: RASPLET

Poslednjih nekolika godina Lavovi su proveli vodeći život kakav su mislili da žele, ali sada jasno vide da im taj put zapravo nikada nije bio suđen. U 2020. napokon ćete doživeti toliko željeni rasplet i dobiti priliku da počnete iznova da stvorite nešto mnogo lepše i smislenije od onoga pre.

Devica: SIGURNOST

U 2020. Device će baciti sidro i napokon pronaći sigurnu i stabilnu luku. I ne samo to! Device će sigurnost pružati i drugima oko sebe koji će kroz mudrost ovog zemljanog znaka pronalaziti nadahnuće i ohrabrenje. Na horizontu se takođe naziru stabilna ljubavna veza i odanost.

Devojka, san, spavanje

Shutterstock

Devojka, san, spavanje, Foto: Shutterstock

Vaga: SAMOUVERENOST

U 2010. Vage su se dosta mučile sa svojim ljubavnim odnosima i postizanjem ciljeva, ali u 2020. konačno će dobiti toliko potrebno samopouzdanje. Kao da se svetlo upalilo i Vage napokon vide koliko su super i sposobne da postignu sve što žele. Novootkrivena samouverenost u njihov život dovešće i novu ljubav koja će razumeti njihovu intenzivnost i idealizam.

Škorpija: IZOBILJE

Škorpije su otprilike poslednje tri godine provele u nastojanju da ostvare svoje snove. U 2020. trud će se napokon isplatiti te će uživati u plodovima svoga rada kojih će biti u izobilju. U svim aspektima života imaćete baš sve. U poslu možete očekivati samo uspeh i priznanje. U ljubavi će cvetati, spremaju se nove veze, dok će one stare ojačati.

Strelac: PREDAJA

Strelčeva mantra u 2020. godini je - šta bude, biće. Vi ste tip osobe koja želi držati sve konce u rukama, ali ova godina naučiće vas da jednostavno ne možete imati sve pod kontrolom. Dobra vest je ta da će se stvari na kraju ipak rešiti, bez obzira na to nervirali se vi zbog njih ili ne.

Jarac: TRANSFORMACIJA

Poslednjih nekoliko meseci Jarčeve je sputavao teret nekih događaja iz prošlosti. Međutim, u 2020. to se menja i napokon ćete osetiti olakšanje. Žudeli ste za nečim drugačijim i svemir vas je napokon čuo. Do leta ćete doneti odluke koje će vam promeniti život. Neke će možda biti teške, ali će vam dati krila da krenete iznova i pronađete sreću.

Vodolija: RAZVOJ

Vodolije će u 2020. razviti svoje talente, snove i uticaj. Ove godine suđeno vam je da iznenadite sami sebe s time koliko daleko možete stići, što nikada niste mogli ni da zamislite. Tako ćete otkriti sve neverovatne mogućnosti koje su pred vama.

Ribe: SVETLOST

Reč koja će Ribama obeležiti 2020. ima dva značenja. Prvo je lakoća duha. Prošle godine život vas nije mazio, ali u 2020. pronaćićete veselje koje vam je nedostajalo. Drugo značenje je naglasak na prošlost i vaša namera da vidite stvari onakve kakve jesu, istovremeno uzimajući maksimalno od onoga što imate.