horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka
shutterstock
horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

Podrazumeva susret Jupitera i Saturna u jednom horoskopskom znaku. Tokom proteklih 200 godina, Velika konjukcija se gotovo uvek pojavljivala u zemljanim znacima, ali sada, 21. decembra 2020, Jupiter i Saturn će se poravnati u znaku Vodolije. Ovaj događaj je toliko redak, da se prethodni put dogodio još u Srednjem veku, pre 800 godina.

Energija Vodolije je revolucionarna i unosi pravu pometnju. Fokusira se na zajedničko dobro i zato su mogući pojedinačni lomovi. U ovakvoj konstelaciji, najveću krizu i potrese u svojim svetovima osetiće Ovan, Bik i Vaga.

OVAN
Mnogi Ovnovi bi mogli biti na gubitku, pa se savetuje da izmirite vaše dugove. Ovaj mesec se ne preporučuje da započinjete ništa novo u poslu. Vaš vladar Mars će biti negativno aspektovan sa Plutonom, pa se ne preporučuje da radite neke stvari na silu i agresivno. Budite strpljivi da se stvar slože. Emotivno mogu se dešavati velike odluke kod zauzetih Ovnova.

Može nastupiti kriza i nerazumevanje od strane partnera. Pojedini problemi nastaju zbog dece dok pojedini zbog novca. Imate podršku od prijatelja i roditelja.

Možda bi vam prijalo i bilo efikasno da sami razmislite bez saveta drugih osoba. Slobodni Ovnovi imaju priliku da upoznaju zrelu osobu, pa ne odlučujte ishitreno već se dublje upoznajte.

Kada je zdravlje u pitanju, sve je u najboljem redu, ipak, budite aktivni i trenirajte.

horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

BIK

Nervoza postiže vrhunac u ovom mesecu. Ipak, razmislite i sačuvajte postojeći posao bez obzira što mislite da malo zarađujete. Pokušajte da budete smireni i ljubazni prema poslovnim partnerima i šefovima. Emotivna situacija se dosta iskomplikovala jer ste odlagali probleme pa se svašta nakupilo.

Pojedini Bikovi mogu otkriti neverstvo ili se partner distancirao i udaljio od vas. Svakako da iskren razgovor može biti efikasan pa bi trebali razrešiti sve nedoumice. Pojedinim Bikovima se otvaraju neka nova emotivna dešavanja.

Slobodnima predstoji lepo poznanstvo, pa ipak se bolje upoznajte pre ulaska u vezu.

Kada je zdravlje u pitanju, više se odmarajte i idite na masaže koje su za vas lekovite.

VAGA
Vama su u prvom delu meseca moguće komplikacije na poslu gde možete doživeti stres. Neke greške su se potkrale zbog vašeg suvišnog opuštanja. Potrebno je da se ne nervirate i burno reagujete budite mirni i ne ulazite u konflikte.

Pojedine Vage mogu dobijati novac iz više izvora, pa vam to ne pričinjava problem. Ovog meseca može doći do razlaza u braku ili u vezi ako ste bili nezadovoljni duži period. Iznosite sva svoja nezadovoljstva prema prijateljima i prema partneru pa ko ostane uz vas bit će pravo čudo.

Mnogi konflikti i netolerantnost će biti izraženi. Vi ovaj mesec birate šta hoćete i kako hoćete a hrabrost je vrlo silovita i agresivna. Slobodne Vage imaju mogućnost za ulazak u vezu sa osobom preko posla ili poznanstvo na rekreaciji.

Kada je zdravlje u pitanju, čuvajte kožu moguće su alergijske reakcije.

Komentari (1)

milomir.dv

07.12.2020 21:43

Džabalebaroši su izmislili horoskopske znake...