Evo kome godina "petice" donosi napredak i rasterećenje, a ko će morati sačekati 2022. (VIDEO)
alo.rs
horoskop
Foto: shutterstock

U novoj godini više nego ikada se nadamo da nam je univerzum naklonjen i da će narednih 12 meseci biti mnogo bolje.

Uz pomoć astrologije, jedne od najstarijih nauka, građeni su gradovi, vođeni ratovi i to sve uz konsultaciju sa onima koji gledajući raspored zvezda mogu da predvide šta nas čeka.

"Nema astrologa na svetu, ni mi u Srbiji koji smo ovo mogli da predvidimo zato što je ovo veštački virus. Lično mislim tamo od aprila meseca, pa kako godina odmiče biće sve bolje, ne mislim samo vakcinacije, možda bude i neki lek u pitanju", kaže za TV Prva astrolog Bosiljka Veselinović.

Posle 365 dana koronavirusa, lokdauna, policijskog časa, maski, prevelikog broja umrlih i jos većeg broja zaraženih, opravdan je strah od toga da li će se to sve preliti u narednu godinu. Kako su se nad našom planetom rasporedili Jupiter, Venera, Saturn, Mars, Uran i ostale planete koje će upravljati našim životima? U horoskopskim znakovima to bi značilo....

horoskop, priroda
Foto: gettyimages

"Za Vodolije je ovo godina ljubavi, odlično će biti recimo i Ovnovima, biće bolje i Vagama, sad su najteže prošli Jarčevi, Rakovi, znak ili podznak, Ovnovi i Vage, e sad se menja deo univerzuma...", otkriva astrolog.

Ali ni budućnost neće postojati bez tragova prošlosti. Astrolozi tvrde da će mere koje su predugo trajale ipak imati svoje posledice, najviše na mlade, ali vide i da je Srbija u prednosti.

"Verujem da 2021. godina, pogotovo druga polovina, pa na dalje, da ne pričam o sledećoj koja će biti još bolja, da će Srbija da doživi svoj veliki uspon, što će biti paradoks".

horoskop,  priroda

shutterstock

Foto: shutterstock

Sa astrologijom je saglasna i numerologija. Brojevi su ohrabrujući: Godinu pandemije obeležio je broj 4 . Pred nama je godina petice.

"Sledeća godina je godina petice i ja znam da će to sve biti apsolutno super", smatra numerolog Tatjana Jovanović.

Malo je stvari u koje posle iskustva u godini opasnog življenja, možemo da poverujemo. Ipak, optimistički zvuči da je raspored zvezda na nebu nad nama takav, da nas one neće izneveriti. I snaga brojeva je uz 2021. godinu. Biće to jedna velika, lepa, jaka i zaslužena petica. ​

BONUS VIDEO: