ASTRO EROTIKON Erotski horoskop: Ko je zver u krevetu, a ko je potpuno aseksualan?

Dva znaka horoskopa naročito se izdvajaju po pojačanom libidu

seks
seks, Foto: Shutterstock

 

Neko odiše seksualnošću i naprosto iz njega izbija ta energija libida, dok postoje i oni koji seks i strast svrstavaju u sekundarne potrebe. 

Škorpija i Bik su znakovi horoskopa kojima je život nezamisliv bez svakodnevne seksualne aktivnosti. Oni tačno znaju po senzibilitetu da ocene erogene zone kod partnera, a sa njima odnos ostaje nezaboravan. Dok škorpija ne manjka sa maštom, Bika odlikuje izdržljivost.

seks
seks, Foto: Shutterstock

 

Ništa manje strasti ne poseduju ni Lavovi. No, u ovom slučaju, strast može biti rasplansana samo emocijom koja dolazi iz srca.

S druge strane, Devica je potpuno frigidna kada je seks u pitanju. Zapravo, treba doći i do te teme sa njom, a to je proces. Dok steriliše prostor za vođenje ljubavi i spita vas o svim bolestima koje ste prečležali u detinjstvu, neće ni vama više biti do toga.

Impotencija
Foto: Shutterstock

 

Slično je i sa Rakovima koji bi zanovetali pre nego se prepustili strastima. Morate prvo položiti obimni test ljubavi kako bi se Rak upustio u odnos, jer ipak se mora zaštititi od emocionalne povrede, preventivno.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi