Horoskop, zodijak
Shutterstock
Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Ukoliko očekujete bilo kakav priliv novca možete da se nadate pozitivnim dešavanjima. Faktor sreće vam je sada naklonjen i bićete zadovoljni okolnostima.

LJUBAV: Moguće je da će vam se ukazati prilika da osobi koja vam se dopada otvorenije pokažete da želite više od prijateljstva sa njom. Spremni ste na dobre promene.

ZDRAVLJE: Puni ste snage i energije. Očekuje vas dan u kojem će vam zdravlje biti jako dobro. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni zbog okolnosti u kojima se nalazite.

BIK

POSAO: Uspećete da rešite neku dilemu koju imate od ranije. Ovaj dan vam je povoljan za nova poslovna dešavanja. Spremni ste da pokažete inicijativu na polju posla.

LJUBAV: Moguće je da vam se uskoro bliži veridba ili sklapanje braka sa osobom koju volite. Očekuje vas period u kojem ćete biti zadovoljni emotivnim poljem. Lepo se slažete sa partnerom.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak vam stvara manje smetnje na polju zdravlja. Možete da očekujete da ćete imati poteškoće na ovom planu. Sa vašim lekarom se posavetujte oko svega što vas muči.

BLIZANCI

POSAO: Imate mnogo posla i nije vam lako da sve obaveze sami završite. Potrebna vam je nečija pomoć kako biste uspeli da ostvarite sve svoje poslovne planove.

LJUBAV: Pred vama je period u kom bi moglo da se desi razočarenje. Ljubavni partner nije ono što ste mislili da jeste. Očekuje vas period u kojem ćete imati razmirice i prepirke.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme. Možete da očekujete povoljan dan u kojem ćete biti zadovoljni sobom. Nosite mnogo pozitivne energije koju prenosite na druge.

Horoskop, astro, Zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Možete da očekujete fazu koja vam u poslovnom okruženju donosi mir i stabilnost. Ne biste rebali da imate veće komplikacije ili poteškoće. Sudbina vam je sada generalno naklonjena.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo koje bi veoma uskoro moglo da dovede do nove veze. Pred vama je period koji donosi manje poteškoće u odnosu sa partnerom, ako ste u braku.

ZDRAVLJE: Prijaće vam šetnja. Važno je da budete redovno fizički aktivni kako biste na polju zdravlja mogli da ostvarite poboljšanje. Posvetite se sebi i stvaranju zdravijih navika.

LAV

POSAO: Postoje neke stvari koje vas na poslovnom polju jako opterećuju, a ne možete lako da ih rešite. Pred vama je period koji vam donosi nove dileme i komplikacije.

LJUBAV: Očekuje vas uzbudljivo poznanstvo sa osobom koja će vam veoma otvoreno pokazati svoje interesovanje. Vi ne želite da krijete svoju ljubav, već da je pokažete celom svetu.

ZDRAVLJE: Odmarajte što više. Današnji dan vam nije povoljna za naprezanje. Možete da budete skloni problemima na polju zdravlja. Potrudite se da pazite na sebe.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete generalno miran dan bez većih promena. Poslovi vam idu sasvim stabilnim tokom. Zadovoljni ste uspehom koji ste do sada uspeli da ostvarite na ovom polju.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo vas očekuje uskoro ali moguće je da zapravo niste spremni za ozbiljnu vezu. Ovo je faza u kojoj ćete biti skloni avanturama i tome da istražujete.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zubima. Preporučuje vam se redovna stomatološka kontrola kako biste se uverili da je sve uredu. Važno je da vodite računa i o higijeni svojih zuba.

Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Potrebno je da imate više strpljenja kako biste mogli na pravi način da pristupite poslovnim problemima. Očekuje vas period u kojem ćete morati da pokažete više energičnosti.

LJUBAV: Deluje vam da ste ušli u fazu monotonije sa voljenom osobom i niste sigurni kako to da promenite. Očekuje vas period koji može da vam donese manje ljubavne probleme.

ZDRAVLJE: Nemojte da se zamarate previše. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete imati sklonost ka novim problemima. Moguć je pad imuniteta i brojne komplikacije.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da dobijete nove vesti koje će vam otvoriti oči i usmeriti vas ka novim poslovnim odlukama. Pred vama je period koji će biti jako povoljan za vas.

LJUBAV: Povoljan je dan za rešavanje problema u braku. O nekim stvarima ćete moći iskreno da popričate sa voljenom osobom. Potrudite se da date sve od sebe kako bi poboljšali vaš odnos.

ZDRAVLJE: Povećajte unos tečnosti i potrudite se da budete spremni da menjate loše navike. Vreme je da počnete da razmišljate više o svom zdravlju. Idite na redovne preglede.

STRELAC

POSAO: Moguće je da trenutno neke stvari ne idu onako kako ste zamišljali ali sve bi to moglo da se menja na bolje. Očekuje vas period koji može doneti nove poslovne prilike.

LJUBAV: Na neki način ste zbunjeni i nije vam lako da donesete pravu odluku. Moguće je da su vam emocije pomešane i da se osećate veoma nesigurno. Potrebno vam je vreme da presečete.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Povećajte unos vitamina. Važno je da vodite računa o svom zdravlju. U narednom periodu možete biti skloni virusnim infekcijama i tome sl.

Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Nakon drastičnih promena iz prethodnog perioda, nije vam lako da se stabilizujete i zauzmete neki određen stav na poslovnom polju. Vaše iskustvo vam puno znači pri donošenju odluka.

LJUBAV: Bićete srećni pored osobe koju iskreno volite. Ako ste slobodni uskoro ćete ući u novu vezu. Spremni ste da na polju ljubavi konačno sretnete pravu osobu sa kojom ćete imati mir.

ZDRAVLJE: Moguć je nizak pritisak kod vas u narednom periodu. Povedite računa o svom zdravlju. Jedite redovno, unosite dovoljno tečnosti i potrudite se da pazite na sebe.

VODOLIJA

POSAO: Nemojte da se zalećete sa odlukama. Pred vama je period koji može da vam donese komplikacije kada je u pitanju polje posla. Opterećuje vas dosta problema.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku moguće je da vas očekuje kriza kao i veće zahlađenje odnosa sa voljenom osobom. Potrudite se da budete dovoljno realni i da ne osuđujete previše svog partnera.

ZDRAVLJE: Naglašeni su problemi sa probavom kod vas u narednom periodu. Organi za varenje generalno mogu da vam budu slaba tačka. Budite spremni da više pazite na ishranu.

RIBE

POSAO: Niste sigurni da li da napustite stari posao ili ne. Imate utisak da će neke stvari morati uskoro da se menjaju. Potrudite se da sada ne donosite nagle i brzoplete odluke.

LJUBAV: Upoznaćete zanimljivu osobu sa kojom ćete poželeti vezu na duže staze u budućnosti. Potrudite se da otvoreno pokažete svoja osećanja prema osobi do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa disajnim putevima. Pred vama je period koji vam donosi pad imuniteta. Potrudite se da povedete više računa o sebi i svom zdravlju.