Horoskop
Shutterstock
Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Koga čeka novo poznanstvo, koga tajna veza, a ko bi možda trebalo da razmisli o tome da u oktobru "preseče" vezu u kojoj nije srećan?

Ovan

Bik

Početak i kraj oktobra će za Bika biti kao dva potpuno različita sveta. Od drugog oktobra, moguća je nova veza, ali za već zauzete, 19. oktobar je prelomni trenutak kada će se veza podići na viši nivo! Bikovi, 31. oktobra pripazite, jer ćete imati emotivnu turbulenciju koja bi mogla da preraste u svađu ili raskid.

LJUBAV

Depositphotos/stetsik

Foto: Depositphotos/stetsik

Blizanci

Rak

Početak meseca Raku će biti veoma zauzet, najviše zbog posla, i moguće je da će zato biti nervozniji i neraspoloženiji za ljubav. Rakovi, preispitajte svoje ciljeve, i znajte da ne mora sve da bude tako dramatično kao što vam se čini. Sredina oktobra je trenutak za važan razgovor sa partnerom, kada ćete doneti odluku koja će na dobar način uticati na oboje. Ako ste slobodni, imajte samopouzdanja ovog meseca, zvezde kažu da je moguće da upoznate nekoga, pa ne odbijajte pozive na "dejt".

Lav

Oktobar će Lavovima biti neobičan mesec, jer inače imaju i previše samopouzdanja! Ovaj mesec donosi određene sumnje i preispitivanje, ali ne brinite, Lavovi, to je samo privremeno. Sredina meseca biće trenutak kada će Lav odlučiti da prelomi i nekome kaže da gaji osećanja!

Veza, par, ljubav

shutterstock

Foto: shutterstock

Devica

Vaga

Moguće je da će biti tenzije u vezi tokom oktobra, i neke Vage koje već dugo razmišljaju o raskidu će se na taj korak odlučiti u oktobru. Dobra vest je da 16. oktobra počinje "novo poglavlje", u kojem ćete znati šta bi dalje trebalo da radite u vezi. Bićete fokusirani i znaćete da li je vreme da odete, ili da zapnete i zajedno sa partnerom rešite nešto što vas je dugo mučilo. Vage koje čeznu za neobaveznom, ili čak tajnom vezom, doživeće prijatno iznenađenje sredinom meseca.

Škorpija

Strelac

Početak meseca neće biti dobar za Strelca, jer će isplivati na površinu problemi u vezi koje ima već dugo. Strelčevi, nemojte se nervirati, ako ste u vezi koja ne funkcioniše, bolje je da je napustite nego da ostanete u njoj. "Singl" Strelčevi u oktobru će razmišljati o povratku staroj ljubavi, nekome sa kime možda jako dugo nisu bili u kontaktu, a opet se pojavio. Oktobar možda nije najbolji mesec za vas kada je u pitanju ljubav,ali znajte da će vam posao i finansije biti nikad bolji!

Arapski horoskop

Printscreen

Foto: Printscreen

Jarac

Vodolija

Bićete fokusirani na posao i finansije, ali nemojte zanemariti ljubavni život! Sam početak oktobra doneće odličnu priliku koju ne bi trebalo da propustite, a nakon nje, posvetite se ljubavi. Ovo je naročito važno za Vodolije koje su u vezi, jer će kraj oktobra biti turbulentan kada je u pitanju ljubavna harmonija.

Ribe