Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Očekuje vas faza koja nije preterano povoljna za vaš posao. Pripremite se za neke probleme koji dolaze i zbog tuđih grešaka. Nije vam baš dobar dan.

LJUBAV: Deluje vam da voljena osoba nije zamislila zajedničku budućnost na isti način kao i vi. Sada kada primećujete da niste na istim talasnim dužinama ne znate kako da se postavite.

ZDRAVLJE: Potrudite se da se danas ne forsirate. Na polju zdravlja možete da budete skloni problemima zbog umora i iscrpljenosti. Po svim pitanjima slušajte savete stručnjaka.

BIK

POSAO: Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg ćete obaviti dosta važnih poslova. Sudbina je na vašoj strani. Možete da očekujete da ćete svojim zalaganjem ostvariti bolju situaciju.

LJUBAV: Ne odustajete od osobe do koje vam je stalo iako ste u toj vezi imali dosta uspona i padova. Smatrate da je prava ljubav vredna svake žrtve i ne želite da raskinete.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj. Moguće je da ćete biti skloni problemima sa anemijom. U narednom peridu bi trebali da povedete više računa o zdravlju i navikama.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete manje komplikacije na ovom polju. Ukoliko se bavite trgovinom pazite da ne dođe do manjka ili nekog gubitka. Generalno vam nije baš povoljan dan.

LJUBAV: Partner pokazuje ljubomoru a to vama nikako ne prija. Iako ste u vezi želite da zadržite deo svoje slobode. Niste spremni da se sasvim podredite voljenoj osobi.

ZDRAVLJE: Moguće je da ste pod stresom. Pred vama je period koji vam donosi zdravstvene tegobe koje dolaze na ervnoj bazi. Važno je da nađete način da budete smireniji.

RAK

POSAO: Ukoluko ste bez posla, mogli biste uskoro da dobijete priliku da se zaposlite na novom radnom mestu. Srećaće biti na vašoj strani u narednom periodu i bićete zadovoljni.

LJUBAV: Došlo je vreme da odlučite da li ste zainteresovani za nešto ozbiljnije sa trenutnim partnerom ili ne. Moguće je da se vaša odluka neće poklapati sa njegovim očekivanjima.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima koji bi mogli da vam budu osetljivi u narednom periodu. Posvetite više vremena svom zdravlju. Idite na redovne preglede.

Astro, horoskop, znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

LAV

POSAO: Imaćete dosta poslovnih obaveza tokom današnjeg dana. Generalno vas očekuje faza u kojoj ćete biti dosta na poslu pa je važno da se dobro organizujete oko svojih obaveza.

LJUBAV: Trenutno vam ljubavni život nije prioritet što predstavlja grešku, jer se voljena osoba polako udaljava od vas. Ako želiteda sačuvate vaš odnos, posvetite se malo više emocijama.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Pred vama je period koji može da vam donese manje zdravstvene probleme. Povećajte unos vitamina, odmarajte i posavetujte se sa lekarom.

DEVICA

POSAO: Imate mnogo slobodnog vremena jer danas nemate previše obaveza na ovom polju. Možete da se nadate dobrom danu u kojem ćete uspeti malo da se odmorite od posla.

LJUBAV: Povoljan je dan za novu vezu. Dogodiće vam se poznanstvo kakvo niste očekivali. Spremni ste da se posvetite novim prilikama. Želite vezu i emocije, dugo ste bili sami.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Očekuje vas dan u kojem će vam prijati da malo vežbate od kuće. Važno je da se dobro organizujete kako bi imali vremena da se posvetite sebi.

VAGA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete da ćete danas dobiti neke lepe vesti. Možete da se nadate da ćete imati pozitivne preokrete kojima ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Imate maksimalno poverenje u vašeg partnera. Gradite jedan čvrst i stabilan odnos koji niko neće moći da vam poremeti. Ako ste slobodni, imate simpatiju sa kojom ostvarujete kontakt.

ZDRAVLJE: Pazite na ishranu. Današnji dan vam je generalno povoljan pa ne biste trebali da imate veće zdravstvene probleme, ali manje tegobe sa probavom su moguće.

ASTRO, zodijak

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas prilika da sklopite novi posao koji će vam doneti uspeh u budućnosti. Zadovoljni ste razvojem situacije na poslu i očekujete da će stvari nastaviti u dobrom pravcu.

LJUBAV: Na polju ljubavi vas očekuje flert sa osobom koju ste tek upoznali. Imaćete prilično uzbudljiv dan. Možete da se nadate pozitivnim preokretima u ljubavi u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Ukoliko imate bilo kakve simptome i tegobe, na vreme se javite vašem lekaru. Nemojte da zanemarujete probleme koje osećate. Budite odgovorni prema svom zdravlju.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas mogućnost da ostvarite poboljšanje na ovom polju, a uskoro će vam i finansije biti bolje. Vaš pozitivan stav i zalaganje na poslu vam se konačno isplatilo.

LJUBAV: Ne očekuju vas preterano velike promene kada je u pitanju ljubav. Ako ste u vezi, imate skladan odnos sa partnerom. Spremni ste da se posvetite voljenoj osobi maksimalno.

ZDRAVLJE: Povoljan period za mršavljenje je naglašen kod vas. Ako budete primenili neke manje promene u načinu ishrane, i uz redovno vežbanje ostvarujete dobre rezultate.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Moguće je da sada ne možete da realizujete sve ono što ste imali u planu i da imate neke kočnice na polju posla. Nije vam lako da se organizujete kada ne dobijate pomoć.

LJUBAV: Moguće je da ćete imati nesporazum u komunikaciji sa partnerom. Niste sigurni kako je do svega toga došlo. Važno je da na prvom mestu definišete šta vi očekujete od

ZDRAVLJE: Budite oprezni danas kako ne biste došli do nekih novih problema sa zdravljem. Nije vam povoljan dan. Slušajte savete stručnjaka i generalno pazite na svoje zdravlje.

VODOLIJA

POSAO: Pokušavate da dođete do novog posla ali vam to još uvek ne polazi za rukom. Pred vama je malo teži period na ovom polju. Nemojte da gubite nadu i upornost.

LJUBAV: Moguće je da imate tremu pre kontakta sa osobom koja vam se dopada. Poradite na samopouzdanju kako biste mogli da ostvarite bolju komunikaciju sa simpatijom.

ZDRAVLJE: Prati vas iscrpljenost. Potrudite se da nađete dovoljno vremena za odmor. Važno je da se ne iscrpljujete i da vodite više računa o svom zdravlju u narednom periodu.

RIBE

POSAO: Možete da se oslonite na pomoć kolega koji će vam biti na raspolaganju tokom današnjeg dana. Pred vama je period u kojem ćete imati konstruktivnu radnu atmosferu.

LJUBAV: Ako ste slobodni, možete da očekujete novo poznanstvo koje bi moglo da vam bude prilično važno za budućnost. Spremni ste da se posvetite ljubavnim promenama.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom kod vas. Pored ovoga, slabe tačke generalno mogu da vam budu vezane za želudac. Pazite na svoje zdravlje u narednom periodu.