Zodijak, horoskop, astrologija
Foto: Shutterstock
Zodijak, horoskop, astrologija

Foto: Shutterstock

Foto: Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Ovnovi su prilično nestrpljivi, netolerantni, sigurni u svoje ideje i skloni da ih silom nameću drugim ljudima. Zbog ovakvog stava imaće ozbiljne probleme na polju saradnje. Drugoj strani ne samo da se neće dopasti ovakav pristup Ovna nego može doći ili do svađe ili do prekida poslovnog pregovora odnosno saradnje. Ovnovi ne shvataju da su sami doprineli stvaranju problema i da su odgovorni za neuspeh. Ovo iskustvo Ovnovi treba da iskoriste da razmisle o svom načinu komunikacije i ponašanja i donesu odluke koje će im u budućnosti pomoći da ne prave iste greške. Poslovna saradnja je uspešna i stabilna jedino sa dugogodišnjim saradnicima iz inostranstva.

Ljubav

Oblast ljubavi je odlično prikazana. Emocije Ovna su stabilne, on je neko ko je upotpunosti posvećen voljenoj osobi i pruža joj punu podršku, kako emotivnu tako i materijalnu. Ovnovi u vezi razmišljaju na temu braka. Spremni su za tu vrstu posvećenosti i odgovornosti. Smatraju da je partnerka osoba koja će se posvetiti porodici, a to im je najbitnije. Jedina stvar koja ih sprečava da svoje namere objave je oblast karijere. Ona je trenutno prilično nezadovoljavajuća i puna izazova. Ovan smatra da mora da bude u profesionalnom smislu ostvaren da bi mogao da izdržava porodicu. Čim se problemi u oblasti karijere prevaziđu Ovan će biti spreman da vezu digne na viši nivo. 

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Imunitet je slab. Grlo je prilično osetljivo pa je moguće zapaljenje. Nervi su naelektisani. Ovaj je spreman zbog najmanje sitnice da se iznervira, plane, kaže svašta. Za Ovnove bi bilo dobro da izbegavaju svađe i ispadanje iz takta jer su tome inače skloni. Mogući su i hronični problemi koji su bili aktuelni u prethodnom periodu. Ovnovi moraju da se čuvaju hladnoće. Bubrezi i sinusi su jako osetljivi. Cirkulacija je prilično slaba i Ovnovi mogu imati utisak da im je stalno hladno. Pritisak spada u jedan od hroničnih problema. Prilično je nestabilan tako da je upotreba terapije neophodna. Mogući su problemi i sa kostima.

BIK

Posao

Bikove karakteriše energičnost, samopouzdanje i optimizam na polju posla. Problem je što nisu u potpunosti racionalni. Bikovi imaju neke ideje koje nisu bazirane na činjenicama i ostvarive. Sem toga, skloni su da rade neke stvari iz ideala, ali bez konkretne koristi. Očekuju ih problemi na polju komunikacije. Bikovi nisu objektivni pa mogu da obećaju stvari koje realno ne mogu da urade. Drugu stranu mogu da obmanjuju nesvesno, jer imaju lošu procenu i misle da nešto mogu da urade i druga varijanta je da prilikom komunikacije neće namerno biti iskreni. Dogovori koje sklapaju tokom ovog perida nisu najstabilniji, a poslovna saradnja biće vremenski ograničena.

Ljubav

Oblast ljubavi je solidno prikazana u smislu da su emocije Bika stabilne, postojane i da on partnerski odnos shvata prilično ozbiljno. Bikov partner može da se osloni na Bika i u emotivnom i materijalnom smislu. Bik je stabilan i uvek tu za voljenu osobu. Bik je totalno nesvestan da je idealizovao voljenu osobu. Smatra da je partner idealan, kao i veza. Prilično je zaštitnički raspoložen. Jako je posesivan i spreman da na verbalan, pa i fizički način zaštiti voljenu osobu. Bik odnos doživljava kao fatalan pa stoga i njegove reakcije mogu da budu preterane. Bik je raspoložen za kraći put sa voljenom osobom gde bi mogli da se posvete jedno drugom. Upravo takvo iznenađenje Bik sprema.

Zdravlje

Kada je zdravlje u pitanju neophodni je da Bikovi povedu računa o ishrani. Skloni su preterivanju naročito kada su alkohol i slatkiši u pitanju. Prisutna je tendencija ka sredstvima zavisnosti što može doneti ozbiljne probleme. Bikovi su skloni infekcijama. Grlo je jako osetljivo, kao i genitalije. Mogući su problemi sa alergijama i hormonima. Ukoliko su na bilo kakvoj terapiji Bikovi ne treba da je samostalno menjaju. Mogu imati utisak da im je ili dobro pa im terapija ne treba ili mogu smatrati da im je potrebna intenzivnija terapija. U svakom slučaju za Bikove je najbolje da se konsultuju sa lekarom u vezi promene terapije. Mogući su problemi i sa štitnom žlezdom.

BLIZANCI

Posao

Kod Blizanaca je u toku faza završetka. To znači da ih očekuje završavanje nekog projekta, saradnje ili čak može doći do prestanka radnog odnosa. Blizanci su umorni od poslovnih teškoća, loše komunikacije, minimalnih rezultata rada. Dovoljna im je sitnica da planu, da se posvađaju, da u afektu daju otkaz. Nezadovoljavajući poslovni period traje duže vreme i sada dolazi do kulminacije. Loš poslovni period može negativno da utiče i na prijateljstva do kojih je došlo preko posla u smislu prekida istih. Blizanci imaju rezervni, tajni plan tako da se nadaju da će on da uspe i da će brzo dobiti novi posao. U suštini je za njih mnogo bolje da se dobro odmore nego da odmah krenu na novi posao.

Ljubav

Oblast ljubavi je specifično prikazana. Ukoliko su slobodni Blizanci menjaju status tokom ove nedelje odnosno ulaze u vezu. Zauzeti Blizanci, bilo da su u vezi ili braku, maksimalno uživaju u odnosu sa voljenom osobom. Blizanci su topli, strastveni, a u isto vreme jako posesivni i zaštitnički nastrojeni. Voljena osoba smatra da Blizanci malo preteruju i čak imaju utisak da su Blizanci opsednuti odnosom. Upravo je to ono što im smeta i zbog čega nisu sigurni da je odnos sa Blizancem u potpunosti ispunjavajući. Partner priželjkuje da je veza opuštenija. Ima osećaj da ga Blizanac kontroliše, da želi da zna u svakom momentu gde je i sa kim. Blizanci nisu svesti šta partneru smeta.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana i ukazuje na određene probleme. Ono na šta Blizanci najviše treba da obrate pažnju su disajni organi. Naročito su skloni upalama. Ekstremiteti su osetljivi, znači ruke i noge. Motorika im nije najbolja. U slučaju neke žurbe može doći do pada, povrede i slično. Do problema može doći iznenada. Glava je osetljiva, naročito sinusi. Mogući su problemi sa bubrezima. Psihološko zdravlje Blizanaca nije najbolje. Nervi su im jako osetljivi, pa se lako mogu iznervirati, ispasti iz takta, posvađati se. Skloni su svađama, mogu čak verbalno da prete ili da se fizički obračunaju i tom slučaju postoji mogućnost ranjavanja, povrede i slično.

Zodijak, horoskop, rak

Foto: Shutterstock

Foto: Foto: Shutterstock

RAK

Posao

Kod Rakova je u toku prilično nepovoljan poslovan period. Tokom ove nedelje očekuju iz samo izazovi, donošenje odluka gde je glavna dilema gde će biti manje loših posledica, a ne koja odluka će doneti veće benifite. Rakovi su psihološki potonuli. Nedostaje im energija, ali i volja da se bore. Imaju utisak da ne postoji izlaz iz poslovnog bezdana. Nekada su pokušavali da poprave situaciju, sada su unapred sigurni da potencijalni poslovni potezi nemaju mogućnost da promene poslovnu situaciju. Rakovi imaju toliko negativan pogled na opštu poslovnu situaciju, da čak i ne traže novi posao uvereni da ga ili neće dobiti ili da ga dobiju da će imati slične probleme.

Ljubav

Pred Rakovima je prilično nepovoljna nedelja za ljubav bez obzira na njihov status. Kod slobodnih Rakova nema novih dešavanja. Rakovi su vezani za kuću, nikuda ne izlaze i prilično slabo komuniciraju sa drugim ljudima. U suštini ništa ne preduzimaju da bi promenili svoj status. Rakovi koji su zvanično zauzeti su prilično nezadovoljni. Njihov utisak je da je druga strana nezainteresovana. Ovde se pojavljuje ozbiljan problem. Kod partnera Raka je aktivirana oblast tajnih veza. To znači da druga strana ima tajnu simpatiju i tajnu komunikaciju. Rak sumnja da partner ima drugu osobu. Dobro poznaje partnera, siguran je u svoju procenu, ali ne želi išta da komentariše.

Zdravlje

Oblast zdravlja je dosta loše prikazana. Rakovima je opao imunitet i prvo što treba da urade je da ga ojačaju. Skloni su istim problemima kao i u prethodnom periodu: pritisak nije stabilan. Cirkulacija je slaba i može im stalo biti hladno. Kosti su prilično osetljive. Postoji mogućnost povreda. Rakovi treba da se pripaze pada, klizanja i slično. Jetra je osetljiva. Ukoliko ne povedu računa o ishrani mogući su problemi zbog kamenja u žučnoj kesi ili peska u bubrezima. Ono što je prikazano kao poseban problem je loše psihološko stanje Rakova. Oni su neraspoloženi, skloni depresiji. Psihološki su u padu, posmatraju sve sa negativne strane, imaju negativna očekivanja.

LAV

Posao

Kod Lavova je i dalje aktuelan nepovoljan period za posao. Obaveza ima sve manje i manje i posao se lagano gasi. Lavovi su izgubili veru da mogu nešto da urade po tom pitanju. Nedostaju im nove ideje, kao i elan. U toku je povoljan period za finansije. Ukoliko su već aplicirali za kredit ili pozajmicu ona stižu. Ukoliko planiraju da traže kredit, pozajmicu ili sponzora za Lavove je najbolje da iskoriste ovu nedelju. S obzirom da su Lavovi svesni da ne mogu sami da iznesu poslovni teret na leđima, tokom ove nedelje potražiće pomoć i dobiti je. U pitanju je pomoć tajnog tipa od bivšeg kolege kojeg ili znaju dugo ili je u pitanju starija osoba. Pomoć je vezana za nalaženje novog posla.

Ljubav

Kod Lavova nema pokazatelja nekih značajnijih dešavanja na emotivnom polju. To znači da tokom ove nedelje su slabe šanse da upoznaje neku zanimljivu osobu i uđu u vezu. Lavovi su skloni neobaveznom flertu. Druga strana, koja je zauzeta, daje jasne signale Lavu da je zainteresovana za tajnu vezu. Lava tako nešto ne zanima. Sve što druga strana može da dobije je flert. Lavovi u braku su jedini koji su emotivno zadovoljni. Smatraju da je brak stabilan. Bračna partnerka prolazi kroz krizni period. Nezadovoljna je sobom i u psihološkom je padu. Lav pruža podršku i duboko veruje da su u pitanju problemi prolaznog tipa. Bračnoj partnerki jako puno znači što je Lav sve vreme uz nju.

Zdravlje

Oblast zdravlja je dosta loše prikazana. Imunitet je u padu i Lavovi moraju pod hitno da ga ojačaju. Tokom ove nedelje Lavovi su skloni hroničnim problemima koji ih muče duži vremenski period. Lavovi imaju lošu cirkulaciju. Može se desiti da im je često hladno. Mogući su problemi sa sinusima ili bubrezima. Lavovi su skloni pada i povredama. Koordinacija im nije jača strana. Do problema može doći i usled lošeg vremena, na primer, poledice, susnežice i slično. Bitno je da ne žure. Lavove čekaju dobro poznati problemi sa nestabilnim pritiskom koji je konstantno ide gore dole. Tokom ovog perioda Lavovi moraju da ozbiljno povedu računa o zdravlju.

DEVICA

Posao

Kod Devica se nastavlja nepovoljan period za posao. Sve što ih je mučilo do sada nastavlja se i ove nedelje. Obaveza ima sve manje i manje. Problemi stižu sa svih strana pa i ono što bi teoretski moglo da se uradi ne može zbog problema. Device su izgubile volju i veru da situacija može da se promeni. Upravo iz tog razloga donose odluku da pronađu novi posao. Tokom ove nedelje očekuju ih tajni razgovori vezani za novi posao. Device će se obratiti za pomoće prijateljima. Neće se okrenuti samo jednoj osobi nego će više njih pitati za novi posao. Ono što je ohrabrujuće je da će druga strana ozbiljno shvatiti vapaj Device i želeti iskreno da joj pomogne.

Ljubav

Device u braku su jedine koje su zadovoljne emotivnom sferom. Bračni partner je pun razumevanja i Devici jako mnogo znači što je voljena osoba razume. Sve ostale Device su nezainteresovane za emotivna dešavanja: niti im je do druženja, niti do izlazaka, niti do komunikacije. Suviše su fokusirane na druge probleme da bi mogli da se opuste i posvete emotivnoj sferi. Sama veza je u krizi određeni period i Device nemaju niti snagu niti volju da se trude da poboljšaju odnos. Svesne su da je veza na izdisaju i da će relativno brzo biti zvanično prekinuta. Kako je doslo do gubljenja emocija Device smatraju da je raskid jedino rešenje. Raskid im neće teško pasti.

Zdravlje

Oblast zdravlja je dosta loše prikazana. Imunitet Devica je jako slab tako da je moguć širi dijapazon problema. Devicama su kosti osetljive tako da može doći do okoštavanja, smanjenje pokretljivosti, loše motorike, pada, povreda i slično. Disajni organi su osetljivi. Device moraju obavezno da se zaštite od hladnoće da bi izbegli probleme sa disajnim organima, ali i sinusima i bubrezima. Mogući su problemi sa nervnim sistemom. Device su sklon neraspoloženju i depresiji. Psihološki su slabe. U slučaju bilo kakvih zdravstvenih problema ne bi ih dobro podneli u psihološkom smislu. Očekivali bi najgore i na taj način sami sebi otežali stanje.

VAGA

Posao

Pred Vagama je specifična radna nedelja. Posao koji ima veze sa inostranstvom ili institucijama zatvorenog tipa se odlično odvija. Očekuju ih razgovori u vezi novih planova. Finansijska situacija je stabilna. Vage će generalno biti zadovoljno rezultatima rada. Posao je siguran i perspektivan. Vage očekuje razgovor sa nadređenom osobom u kome će glavna tema biti budući planovi. Problem je što je druga strana nerealna, ima neku širu viziju šta želi da postigne, ali ne i ideju kako to konkretno da ostvari. Vaga razume želje i vizije druge strane, ali u ovom slučaju je prilično racionalna, pragmatična i na njoj je da objasni drugoj strani šta je moguće ostvariti, a šta ne.

Ljubav

Kada je ljubav u pitanju, Vage su u svom elementu: zaljubljene i posvećene voljenoj osobi. Pravo je umeće naći Vagu koja je slobodna u ovom momentu. U tom slučaju Vage menjaju status do kraja nedelje odnosno ulaze u novu vezu. Vagama je počeo povoljan period za trudnoću koji će trajati do kraja iduće godine. To znači da mnoge stabilne veze imaju potencijal da prerastu u nešto više i dobiju naslednike. Ono što može da pravi problem je Vagina nesigurnost. Vage su u emotivnom smislu otvorene i slobodno pokazuju emocije. Međutim, Vage su nesigurne kada treba da progovore o svom načinu razmišljanja, strahovima, promenama, budućnosti.

Zdravlje

Kada je zdravlje u pitanju mogući su određeni problemi. Za Vage je u ovom periodu jako bitna zdrava ishrana kojoj neće biti skloni. Vage su generalno sklone gojaznosti, a tokom ove nedelje imaju potencijal da preteraju i sa jelom i sa pićem. Mogući su problemi sa alergijama koje su vezane ili za hranu ili eventualno za neki miris. Očekuje ih disbalnas hormona. Vage su generalno sklone infekcijama. Potrebno je da povedu računa o grlu, genitalijama, štitnoj železdi. Moguća je i upotreba lekova u tekućem periodu. Ono što je dobro je da Vage imaju prilično odgovoran stav prema zdravlju što znači da će u slučaju bilo kakvih simptoma odmah reagovati i na taj način ograničiti širenje problema. 

Zodijak, horoskop, skorpija

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

Posao

Kod Škorpija je i dalje aktuelan nepovoljan poslovni period. Sve što im je pravilo problem u prethodnom periodu i dalje se nastavlja. Prisutan je zastoj na poslu. Škorpije imaju utisak da je njihov bilo kakav trud unapred osuđen na propast. Izgubili su veru da će biti bolje odnosno da će doći do bilo kakvih promena na bolje. Međutim, ipak dolazi do promena. U slučaju da Škorpije zanima odlazak u inostranstvo ovo je povoljna nedelja za dobijanje poslovne ponude od stranaca. Posao može biti vezan za odlazak u inostranstvo ili može biti vezan za domaći teren za neko strano predstavništvo. Ovo je povoljna nedelja za izlazak na sud i uopšte regulisanje pravnih pitanja.

Ljubav

Oblast ljubavi je specifično prikazana. Generalno je ova oblast naglašena tako da su Škorpije zaljubljene, u vezi ili braku. Njihove emocije jesu stabilne, ali je problem što su Škorpije u vezi idealizovale drugu polovinu. Jednostavno je ne vide na objektivan način i misli da je druga polovina idealna. U braku, situacija je obrnuta. Bračni partner Škorpija je idealizovao Škorpiju i smatra da je bračna situacija mnogo bolja nego što jeste. Ono što je prikazano kao potencijalni problem je što je oblast tajnih veza aktivirana. To znači da ili Škorpija ili bračni partner ima neku tajnu simpatiju. Ovde nema nekih ozbiljnih dešavanja koja mogu da pokvare brak ili vezu. U najboljem slučaju može doći do flerta.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Prisutna je mogućnost hroničnih problema koji su bili prisutni u prethodnom periodu. Škorpije treba da se čuvaju zime, jer su mogući problemi sa sinusima i bubrezima. Kosti su osetljive pa postoji mogućnost pada ili povrede. Najveće šanse su da problemi budu vezani za ruke ili noge. Škorpije treba da se čuvaju u saobraćaju, naročito ako je prisutna poledica, sneg ili ako voze umorni. Jedini povoljni aspekat je vezan za hospitalizovane Škorpije. U njihovom slučaju se vidi potencijal da im konačno krene na bolje. Kod Škorpija je generalno imunitet loš tako da bez obzira da li imaju bilo kakve simptome ili ne potrebno je da ga ojačaju.

STRELAC

Posao

Strelci su puni pozitivne energije, vredni i raspoloženi za posao. Imaju utisak da sve mogu i to je manje više tačno. Strelci imaju ideju vodilju, viziju šta žele da postignu. Ta vizija je vezana za započinjanje privatnog biznisa. Strelci nemaju još uvek jasan plan, više je generalnog tipa. Misle da imaju dovoljno znanja i prakse i da mogu da se snađu ukoliko rade samostalno. Ono što ih trenutno sprečava da zaplove samostalnim vodama je ograničena finansijska situacija. Strelci nemaju kapital sa kojim bi mogli da otpočnu biznis. Dok ne regulišu finansije ideja o poslovnom biznisu biće na čekanju. Tekući period je dosta loš kada su finansije u pitanju i ukazuje da su Strelci zbog toga pod većim stresom. 

Ljubav

Oblast ljubavi je solidno prikazana. Sam brak je stabilan uprkos tome što bračni partner ima probleme koji mogu biti vezani ili za posao ili za zdravlje. Strelci u vezi su zadovoljni vezom. Njih brinu finansije pa zbog neće u potpunosti biti opušteni. Slobodni Strelci tokom ove nedelje ili upoznaju buduću partnerku ili započinju vezu u slučaju da imaju simpatiju. Ono što je zanimljivo je da Strelci razmišljaju o braku. S jedne strana sama ta mogućnost im je zanimljiva, a sa druge strane smatraju da u praktičnom smislu nisu spremni za navedeni korak. Glavni problem su loše finansije. Strelčev stav je da moraju da budu finansijski obezbeđeni pre nego što uđu u brak.

Zdravlje

Strelci su skloni infekcijama. Grlo je osetljivo, genitalije, ali i štitna žlezda. Moguće su alergijske reakcije, problemi sa hormonima i spavanjem. Imunitet Strelaca je dosta slab, tako da je neophodno da ga ojačaju. Problem je što Strelci u psihološkom smislu nisu jaki. U slučaju bilo kakvih problema reagovaće neprimereno, očekivati najgore i biti skloni depresiji. Strelci mogu očekivati hronične probleme koji su imali u prethodnom periodu. Oni su vezani za lošu cirkulaciju, osetljive kosti i probleme sa pritiskom. Strelci su se dosta ulenjili i ne kreću se. U cilju poboljšanja zdravstvenog stanja za Strelce je jako bitno da počnu da se bave rekreacijom ili nekim sportom.

JARAC

Posao

Pred Jarčevima je specifična radna nedelja. Neki poslovi će se odlično odbijati, a neki će biti u zastoju. Kada su pravni poslovi u pitanju očekuje ih uspeh početkom nedelje. Ova nedelja je povoljna za kraća poslovna putovanja i postizanje dogovora. Jarčevi su u fazi pripremanja novih poslovnih planova. Međutim, problem je što niti će moći svi planovi da se realizuju niti će svi dogovori biti uspešni. Ono što je problem je nestrpljenje Jarca. Oni očekuju da svaki dogovor bude realizovan odmah ili u što kraćem vremenskom roku. Pošto to nije moguće, biće jako nezadovoljni. Može se čak desiti i da prekinu neku saradnju upravo zbog, po njihovom mišljenju, spore realizacije poslovnog dogovora.

Ljubav

Jarčevi imaju osećaj obaveze prema bračnom partneru. U emotivnom smislu je došlo do zahlađenja emocija i udaljavanja. Ljubav je mnogo bitnija Jarčevima koji nisu u braku. U toku je odlična nedelja za novo poznanstvo odnosno ulazak u vezu sa novom poznanicom ili starom simpatijom. Jarac je zaljubljen, prilično optimisitčan kada je veza u pitanju. Njemu su i emocije i čula proradili. Otvoren je i jedva čeka da dođe do početka veze. Jarac ima malo veća očekivanja od odnosa. Jarca zanima prvenstveno stabilan i perspektivan tip veze. Prilično je optimističan i smatra da je našao osobu koja zadovoljava sve njegove kriterijume. Druga strana će uskoro pokazati svoje pravo lice.

Zdravlje

Kada je zdravlje u pitanju mogući su određeni problemi. Jarčevi su skloni povredama i prelomima. U tom smislu su ruke, noge i glava podložni povredama. Jarčevima su osetljivi disajni organi i na njih definitivno treba da obrate pažnju. Osetljivi su i bubrezi i urogenitalni trakt. U psihološkom smislu Jarčevi ne stoje najbolje. To znači da u slučaju bilo kakvih zdravstvenih problema neće najbolje da se se suoče sa njima, nego će biti prilično negativni, napeti, očekivati isključivo najgori scenario. Ono što je dobro je da lekovi imaju pozitivan efekat i da će im u slučaju terapije oni pomoći. Generalno im je imunitet dosta slab i bilo bi dobro da ga što pre ojačaju.

Zodijak, horoskop, vodolija

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

VODOLIJA

Posao

Početkom nedelje Vodolije će imati neka nerealna očekivanja kada je posao u pitanju naročito ako je on vezan za inostranstvo, medije, visoko obrazovanje... Sredinom nedelje situacija se menja u smislu da Vodolije postaju racionalne i shvataju da od njihovih planova neće biti ništa. Vodolije će proći kroz fazu kada će biti ne samo nezadovoljne, nego i frustrirane zbog poslovne situacije. Drugi problem je što su se nadali novcu, ali su se njihovi planovi izjalovili. Finansijka situacija nije najbolja. Vodolije ili razmišljaju na temu pozajmice odnosno uzimanja kredita ili su tako nešto već tražili. Ukoliko su već aplicirali za kredit tekuća nedelja je povoljna za priliv finansijskih sredstava.

Ljubav

Kod Vodolija je u toku povoljan period za ljubav. Ukoliko su u braku odnos je prikazan kao stabilan. Ukoliko su slobodni ovo je povoljan period za novo poznanstvo. Ukoliko su u vezi sami sebi će da naprave probleme. Vodolije su jako nestrpljive i ljubomorne. U prvom slučaju očekivaće od partnera da skače na svaku njihovu reč ili zahtev što druga strana sigurno neće raditi. Što se tiče ljubomore, biće jako posesivni i imaće potrebu da znaju u svakom momentu gde je partner i sa kim. Ukoliko partner odmah ne odgovori automatski će pomisliti da ih druga strana vara. U toj situaciji skloni su da kažu svašta i to na prilično neprimeren način. Partner Vodolija će početi da se preispituje u vezi opstanka odnosa.

Zdravlje

Početak nedelje nije najbolje prikazan kada je zdravlje u pitanju. Vodolije treba da povedu računa o unosu ishrane i alkohola. Biće malo opušteniji i mogli bi vrlo lako da preteraju. U tom slučaju ih čekaju neželjene posledice. Na početku nedelje mogući su problemi sa hormonima, genitalijama, štitnom žlezdom, grlom. Kod Vodolija je i dalje u toku period povoljan za hronične probleme. Cirkulacija im je loša i može im biti često hladno. Pritisak je problematičan i sklon oscilacijama. Kosti su osetljive, kao i glava i bubrezi. Imunitet je prilično slab, a Vodolije kao da ništa ne rade da ga ojačaju. Za Vodolije je najbolje da preventivno povedu računa o zdravlju.

RIBE

Posao

Pred Ribama je odlična poslovna nedelja. Jako su vredni i imaju jasno postavljene ciljeve. Ciljevi su dostupni, pragmatični i Ribe tačno znaju kako da stignu do njih. Imaju jaku intuiciju, pa i viziju i to im omogućava da postignu sve što požele. Odnos sa kolegama je dosta dobar. Ribe dobro procenjuju ljude i tačno znaju sa kim imaju posla i kakvu saradnju mogu da ostvare. Problemi su prisutni na polju finansija. Zarada kasni ili je mala. Postoji čak mogućnost da Ribe nisu u mogućnosti da naplate posao koji su odradili. Ribe su zabrinuti zbog loših finansija i plaše se da bi ovaj loš period mogao da se oduži. Ribe počinju da razmišljaju u smeru pokretanja privatnog biznisa.

Ljubav

Ribe u braku su generalno zadovoljne brakom. Međutim, bračni partner je u nekom mračnom raspoloženju koje Ribama ne odgovara. Partner je neraspoložen, sklon lakom ispadanju iz takta i u takvim prllikama način komunikacije je prilično uvredljiv. Ribama mnogo više odgovara miran tip odnosa i harmonična komunikacija. Pošto toga nema kod kuće, Ribe održavaju tajnu komunikaciju sa tajnom simpatijom. Za sada nema konkretnih dešavanja, ali Ribama to i nije potrebno da bi se osećale dobro. Tajna komunikacija je opuštena, vedrog tipa i Ribi ona jako prija. Bračni partner je totalno nesvestan da je svojim načinom ponašanja odgurnuo Ribe od sebe.

Zdravlje

Oblast zdravlja je dosta dobro prikazana. Kod Riba je u toku povoljan period za revitalizaciju organizma. U slučaju da su nedavno imale bilo kakve zdravstvene tegobe situacija se menja na bolje. Ribe se osećaju snažnije u fizičkom, ali i psihološkom smislu. Ukoliko su na nekoj terapiji ona daje odlične rezultate i Ribe primećuju pozitivne promene. Ribe mogu da očekuju probleme vezane za hormone, genitalije, štitnu žlezdu i alergije. Potencijalni problemi su prolaznog tipa i uz terapiju mogu da se regulišu. Za Ribe je jako bitno da se u narednom periodu dovoljno odmaraju, da se opuste, uzimaju dovoljno tečnosti i sebi priušte stvari koje im prijaju (na primer, masažu i slično).