horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka
shutterstock

OVAN

POSAO: Nepovoljan je dan za komunikaciju sa predstavnicima sedme sile. Bilo bi dobro da izbegnete pojavljivanje u javnosti jer su velike šanse da ostavite nepovoljan utisak.

LJUBAV: Brak je stabilan, ali se u blizini vaše partnerke nalazi osoba koja želi da je osvoji. Nema pokazatelja da druga strana može da vam ugrozi brak, ali može da izazove ljubomoru.

ZDRAVLJE: Imate odličan imunitet. Organizam je jak i pod zaštitom tako da vas ne očekuju nikakvi ozbiljni zdravstveni problemi. Ako vas zanima trudnoća iskoristite današnji dan.

BIK

POSAO: Posao ste apsolvirali i on se odvija po planu. Razmišljate da je vreme za poslovne promene i nove izazove. Imate utisak da ste spremni da započnete privatni biznis.

LJUBAV: Emotivno ste zainteresovani, ali pasivni. Imate redovnu komunikaciju sa simpatijom, ali od druge strane očekujete inicijativu po pitanju ulaska u vezu.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Ne može se reći da nešto posebno preduzimate u cilju održanja zdravlja. Imunitet je jak. Bilo bi dobro kada bi bili fizički aktivniji.

BLIZANCI

POSAO: U slučaju da ste privatnik konačno ćete rešiti sudski spor u svoju korist. Ukoliko posao ima veze sa medijima ostavljate odličan utisak u javnosti.

LJUBAV: Zaljubljeni ste, ispunjeni, zadovoljni. Ne možete da nađete nijednu manu ili nedostatak voljenoj osobi. Smatrate je idealnom, baš kao vašu vezu.

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas nikakvi problemi na polju zdravlja. Organizam vam je snažan, imunitet naglašen. Fizički ste aktivni što dodatno pospešuje vaše ionako dobro stanje.

RAK

POSAO: Očekuje vas period povećanog obima posla. Srećom ste dobro organizovani, ne upadate u paniku i sve obaveze odrađujete profesionalno i na vreme.

LJUBAV: Toliko ste zadovoljni vezom da razmišljate o braku i deci. Partner se za sada ne izjašnjava po tom pitanju. Jako ste se vezali za partnera i želite da veza napreduje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom prolaznog tipa. Problem nastaje na nervnoj bazi, pa kada se budete stabilizovali i problem će proći. Nema potrebe za upotrebom lekova.

LAV

POSAO: Vaše samopouzdanje je na silaznoj liniji. Na poslu vas očekuje puno teškoća koje ne uspevate da rešite što prolongira realizaciju poslovnih planova.

LJUBAV: Emocije su vam proradile, ali ih krijete od okoline. U toku je tajni flert u kome maksimalno uživate. Ne želite da iko sazna za ova ljubavna dešavanja.

ZDRAVLJE: Očekuje vas pad raspoloženja. Osećate se neuspešno jer niste rešili probleme na poslu. Moguć je gubitak apetita psihosomatskog tipa. Ovo neće dugo trajati.

horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

DEVICA

POSAO: Prilično ste napeti na poslu. Posao se ne odvija na očekivani način. Iskrsavaju neplanirane teškoće koje usporavaju proces rada. Brinete što ne uspevate da ih prevaziđete.

LJUBAV: Bračnom partneru je potreban jedan pogled na vas da bi znao u kakvom ste raspoloženju. On je pun podrške i pokušava da vas opusti. Veruje da preterujete sa poslom.

ZDRAVLJE: Dešavanja na poslu uzimate previše lično. Neraspoloženi ste i patite od manjka samopouzdanja. Ne treba da budete tako strogi prema sebi. Setite se svojih uspeha.

VAGA

POSAO: Privatni biznis se ne razvija u željenom pravcu. Štaviše, prisutni su problemi koje ne uspevate da rešite, posao stagnira, a vi se jako loše osećate zbog trenutne poslovne situacije.

LJUBAV: Jako vam prija flert. Ne želite da priznate sebi da situacija nije toliko neozbiljna kako je predstavljate. Zainteresovani ste i trudite se da drugu stranu ,,slučajno’’ sretnete.

ZDRAVLJE: Na polju zdravlja nema loših dešavanja. Organizam je u fazi regeneracije. Ukoliko ste bili bolestni ili ste još uvek na terapiji sledi vam evidentno poboljšanje.

ŠKORPIJA

POSAO: Na poslu nema značajnijih dešavanja. Sve držite pod kontrolom. Maksimalno ste skoncentrisani da obaveze i uspešno ih obavljate. Zadovoljni ste situacijom na poslu.

LJUBAV: U emotivnom smislu ste prezadovoljni. Trudite se da što više vremena provedete sa voljenom osobom i da joj pokažete koliko su duboke i iskrene vaše emocije.

ZDRAVLJE: Organizam vam je snažan. Imate jako odgovoran odnos prema njemu. Radite sve što je u vašoj moći da održite zdravlje i u tome i uspevate.

novembar, glumci, horoskop, devojka, frajer, momak

shutterstock.com

Foto: shutterstock.com

STRELAC

POSAO: U slučaju da ste privatnik očekuje vas komunikacija sa strancima. Iskreno se nadate da će doći do zajedničke saradnje. Nemojte biti nestrpljivi. Druga strana želi da vas proveri.

LJUBAV: Imate potrebu da vreme provodite isključivo sa voljenom osobom. Planirate kraći put na kome ćete se posvetiti jedno drugom. Unapred se radujete putovanju.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Malo ste opušteni kada je hrana u pitanju pa se može desiti da preterate sa njenim unosom. Generalno se ne vide neki ozbiljni zdravstveni problemi.

JARAC

POSAO: U slučaju da ste privatnik prezadovoljni ste situacijom na poslu, kolegama i rezultatima rada. Vaš cilj je da poboljšate finansije u što kraćem vremenskom periodu.

LJUBAV: Veza ne napreduje najbolje. Vi ste prilično pasivni i stidljivi, dok druga strana ima sličan problem. Ne snalazite se najbolje u sferi ljubavi, ali ne odustajete od veze.

ZDRAVLJE: Raspoloženje vam je u padu. Imate subjektivan i privremen utisak da ste neuspešni. Nije vam jasno šta treba da uradite da bi se osećali bolje u psihološkom smislu.

VODOLIJA

POSAO: Na poslu vas očekuju problemi koje ne uspevate da rešite. Nemate snagu da se suočavate sa njima. Sem toga, niste čak ni sigurni da li možete da ih rešite.

LJUBAV: Imate intenzivnu komunikaciju sa simpatijom. Nijedno od vas dvoje još uvek nije spomenulo vezu. Uplašeni ste da zbog toga druženje ne ostane na nivou prijateljstva.

ZDRAVLJE: Psihološki ste u debelom minusu. Razmišljate negativno po pitanju posla, zdravlja, finansija. Nisu stvari toliko crne nego ih vi tako percipirate.

RIBE

POSAO: Ukoliko ste privatnik očekuje vas uspešan dan. Posao toliko dobro ide da se predstavnici medija interesuju za vas. Ponosni ste na uspeh i pristajete na razgovor.

LJUBAV: Sa partnerom niste na istoj talasnoj dužini. Njemu je potreban razgovor, razmena misli, intelektualna interakcija. Vi želite zagrljaj, emociju, ljubav.

ZDRAVLJE: Zdravlje je odlično. Organizam je jak, u fazi regeneracije. Jako vam prija odmaranje. Možete se odlučiti za odlazak na masažu ili plivanje radi relaksacije.