Olivija Njutn Džon I Travolta
Printscreen
Tango

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Da li ste sanjalica, romantični ili strastveni?

Imamo savršen film za vas u zavisnosti od vašeg horoskopskog znaka. Danas vam otkrivamo koji film najbolje ide uz vašu ličnost.

PROČITAJTE I:

Žigolo, eskrot muškarac, par, flert, seks

Shutterstock, ilustracija

 

Ovan: Prohujalo sa vihorom

Žene Ovnovi su druželjubive, energične i brze. Arhetip ovakve žene je Skarlet O’Hara. Baš kao i ona, žena Ovan uspeva da zavede sve muškarce u prečniku od sto kilometara, ali njeno srce pripadne onome koji na nju ne obraća pažnju.

Džulija Roberts i Ričard Gir

printscreen

Foto: printscreen

Bik: Flashdance

Lojlna prijateljima i principima, očekuje da joj bude uzvraćeno istom merom. Praktična i talentovana, Aleks Ovens bila bi idealan Bik.

PROČITAJTE JOŠ I:

 

 

Blizanci: Mostovi okruga Medison

Žena rođena u ovom znaku ima više lica, ona ima osmeh koji osvaja. Fiktivni lik koji tumači Meril Strip, mogao bi biti prototip ovog znaka i samim tim bi ona savršeno mogla da se poistoveti sa protagonistkinjom.

Rajan Gosling i Ema Roberts u filmu

screenshot Youtube

Foto: screenshot Youtube

Rak: Zvezda je rođena

Luckaste, osečajne, kreativne i mnogo romantične. Takve su žene Rakovi. Nešto poput Eli, glavnog lika u filmu.

PREPORUČUJEMO:

 

Lav: La la land

Živahna, lukava, graciozna i lepa, protagonistkinja ovog mjuzikla je knjiški primer horoskopskog znaka Lav. Ovo je priča o konobarici koja sanja da postane slavna glumica.

Dženifer Aniston

Profimedia

Foto: Profimedia

Devica: Gordost i predrasuda

Devica je nimfa koja kleči pored ribnjaka, slatka i nevina. Žena rođena u ovom znaku je hrabra, sposobna da voli uprkos svemu i svima, spremna da dostigne sreću bez da se zapita kuda je vodi put. Ona je ista kao protagonista romana, koji je napisala Džejn Ostin.

Vaga: I u dobru i u zlu

Rođene pod ovim znakom, koji je simbol ravnoteže, mogu biti delikatne i ubedljive, ali sva njihova ženstvenost, slatkoća i čari, neće ih dovesti u sumnju ko nosi pantalone. Ona kao žena sa karakterom, naravno, mnogo liči na lik koji tumači Dženifer Lorens, Tifani, u filmu koji joj je doneo Oskara.

Škorpija: Mulen ruž

Žena Škorpija je misteriozno lepa, ona privlači kao magnet, ponosna je i sigurna u sebe. Ko bi bolje mogao da očara strastvenu Škorpiju od lika koji tumači Nikol Kidman?

Kan

Profimedia

Foto: Profimedia

Strelac: Briljantin

Slobodnog duha, žena ovog znaka ne čini uvek ono što se od nje očekuje, jer ne može da se ugrize za jezik. Ona je čist optimizam, kao što je i Sendi, koja veruje da može da bude idealan partner Deniju, ali i nešto više. Kakos vi znamo kraj, moramo konstatovati da žene Strelci retko greše.

Jarac: Zgodna žena

Ne postoji bolji primer žene Jarca od protagonistkinje filma “Zgodna žena”. Ona ima talenat da postigne bilo koji cilj i pod bilo kojim okolnostima, poput Vivijen, koja zavodi lepog biznismena.

Džulija Roberts

Profimedia

Foto: Profimedia

Vodolija: Pre svitanja

Žena Vodolija je osobenjak, stalno u potrazi za slobodom i individualnošću, baš kao i Selin u filmu “Pre svitanja”.

Ribe: Prljavi ples

Romantična, smirena i samouverena, poput lika Bejbi iz filma “Prljavi ples”, koja svojom slatkoćom i osobenošću, osvaja lika kojeg tumači Patrik Svejzi, na najseksepilniji mogući način. Ko još može da zaboravi njhov ples, dok je Džoni bez majice? Čista ljubav i romantika.

PREPORUČUJEMO I:

Sreća, žena, proleće, moda, balon, baloni

Shutterstock, ilustracija