Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, leto
Shutterstock, ilustracija
ASTROLOGIJA

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Sunce je prešlo u znak Vage 23. septembra, a to je prilika za sve znakove Zodijaka da postanu harmoničniji, uravnoteženiji i da izvuku na površinu sve svoje društvene potencijale.

Vreme Vage je vreme promena jer je to ujedno i prvi dan jeseni, koji je počeo 23. septembra u 9 sati i 50 minuta.

PROČITAJTE I:

 

Astrološkinja Pam Kjampi u publikaciji Llewellynu 2019. napisala je da je Vaga znak ravnoteže, a jesenja ravnodnevica je jedan od dva dana u godini kada su svetlo i tama izjednačeni.

- Postizanje ravnoteže biće glavna tema za sve znakove Zodijaka dok traje razdoblje Vage. Iako je ovo prelazno razdoblje za sve znakove, ipak ima i onih koji tu tranziciju neće osetiti toliko intenzivno, a to su fiksni znakovi Bik, Lav, Škorpija i Vodolija - objašnjava astrološkinja Lisa Stardast.

Vaga

shutterstock

Foto: shutterstock

Međutim, sezona Vage, osim ravnoteže donosi i proveru stvarnosti. Zbog nekih izazovnih odnosa između planeta koji se kreću kroz Vagu, mnogi od nas će sami sebi morati biti i sudije i porota. Vaga se voli družiti i uživati ​​u životnim užicima, ali poslednja nedelja u septembru ipak bi nad zadovoljstvom mogle prevladati obveze. Preporuka je da privremeno sklonimo iz svojih dnevnih planera ono što nije nužno i da se posvetimo prioritetima. Tako ćemo bolje ispoštovati vlastito vreme i uvideti koliko je dragoceno.

Evo kako će sezona Vage uticati na svaki od horoskopskih znakova:

Ovan

Ovnovi u ovom razdoblju pokušajte biti što iskreniji kada su u pitanju vaši privatni, poslovni i romantični odnosi. Ono što ste čuli od drugih filtrirajte i samo pokušajte dokučiti što vam je bitno u partnerskim odnosima. Kada to shvatite komunicirajte ljubazno, iskreno i jasno.

Bik

Organizujte svoj poslovni život tako da se uspete posvetiti kvalitetno projektima koji su vam važni.

Posao, rad, biznis, žena, devojke, odelo, moda

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Blizanci

Kada postavite jasna ograničenja vaši kreativni projekti mogli bi konačno početi. Blizanci, što je detaljniji vaš plan, učinkovitije ćete moći usmeriti svoje napore i proizvesti svoja remek-dela.

Rak

Rakovi sada se prepustite kućnom životi kojeg toliko volite. Ovo je za vas idealno vreme da se uzemljite i razmislite o odgovornostima koje imate. Prva obaveza koju trebate izvršiti je da za sebe izgradite siguran prostor u kojem se osećate sigurno.

Lav

Pitanja komunikacije koja se sada javljaju ključna su za vaš rad. Teški razgovori važan su deo karijere svakog diplomate, zato Lavovi usavršite svoju vjštinu pregovaranja i izaći ćete kao pobednici u mnogim bitkama, a pri tom niko neće primetiti da je izgubio.

Devica

Device, vaše financijsko stanje podsetiće vas da morate biti uravnoteženi. Bez obzira na lekcije koje učite kroz svoje financijsko stanje, znajte da se neke rupe ne mogu zatvoriti ni s puno, puno novčanica. Posvetite se uzroku probleme i osluhnite šta osećate oko toga.

PREPORUČUJEMO:

 

Vaga

Vage sad kad ste u svom razdoblju duplo se posvetite sebi. Za svoj napredak platićete cenu, a ove godine to znači da ne trebate igrati na malo, povisite uloge i preuzmite svoje dužnosti.

Škorpija

Škorpioni vaša je trenutna obveza da radite iza kulisa. Ne ustručavajte se propustiti zabavu ili dve jer vaša pažnja mora biti usmerena na ono što je najvažnije, a to je da po svome dovršite projekt na kojem radite.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Strelac

Vaše socijalne obveze su impresivne i sadržajne, ali važno je da im budete predani. Strelci moguće je da će od vas biti zahtevano da sami ili s grupom ljudi pokažete neku od vaših veština, pazite da vas ne uhvate nespremne.

Jarac

Prilike koje će vam se ukazati u karijeri ovaj mesec staviće pritisak na vas da obavljate stvari besprekorno. Jarci vi ste i više nego sposobni nositi se sa izazovom, ali dok to činite imajte milosti prema sebi. Nadljudske podvige još uvek izvršava vaše vrlo ljudsko telo.

Vodolija

Preskakanje visokih zgrada u jednom preskoku biće malo zahtevnije ovog meseca nego inače, ali Vodenjaci vaš trud i namjera bit će cenjeni.

Ribe

Vaša darežljivost mogla bi se naći pod mikroskopom ovaj mesec. Ribe, vi ćete se pitati što je pravedno. Budite iskreni prema sebi i pitajte se što ste zaista spremni dati drugima i što očekujete zauzvrat.

Najveće svađalice u čitavom Zodijaku su ova 3 znaka, sa njima je nemoguće komunicirati!

AUTOR: Krstarica/M.M. DATUM I VREME: 25.09.2019. 13:00 Ova tri znaka imaju zajedničku osobinu: lako se posvađaju sa svima, pa budite na oprezu! Foto: Shutterstock Ovan - pripadnici ovog znaka vrlo burno reaguju i na sitnice. Poludeće ako osete da sumnjate u njihove stavove, sposobnosti ili uverenja, a najviše mrze prigovore.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati