Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Shutterstock, ilustracija
Zgodan muškarac, šmeker, zavodnik

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Mars, muška planeta, povezana s energijom, snagom, agresivnošću, impulsivnošću, ambicijom, takmičenjem i fizičkom aktivnošću, do 1. jula je u znaku Raka. U tom vodenom znaku Mars je u padu jer je Rak nasuprot Jarcu, u kom je pak u egzaltaciji.

PROČITAJTE JOŠ:

Šoping, kupovina, devojka

Shutterstock/Ilustracija

Foto: Shutterstock/Ilustracija

 

Ovako će Marsov tranzit kroz Raka uticati na veze, porodicu, finansije i zdravlje..

Veze: Kada Mars prolazi kroz znak Raka, skloni ste da verujete da je porodica središte svemira. Srećan dom i porodica su glavna životna svrha, stoga postajete vrlo zaštitnički nastrojeni prema onima koje volite. U ovom razdoblju treba da nađete vremena za svakog člana svoje porodice – naročito kada ste nekome od njih potrebni – kako biste svakog razumeli. Upamtite i da sve treba da tretirate jednako i onako kako biste sami želeli da drugi tretiraju vas. Za one koji još nemaju svoju porodicu ovo je najbolje vreme da je stvore. Onima u braku biće potrebno, ali će i da daju mnogo ljubavi i romantike.

Dan zaljubljenih, veza, ljubav, par, romantika

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Zdravlje: Sad mnogo stvari može lako da utiče na vaše raspoloženje: hrana, drugi ljudi, društvene mreže, boravak na suncu... Ukoliko želite da ostanete dobro raspoloženi i pozitivno nastrojeni, zdravo i umereno se hranite, izbegavajte toksične osobe, nemojte stalno da budete na društvenim mrežama i osigurajte svom organizmu dovoljno kretanja i sunčeve svetlosti.