Devojka, ljutnja, borba, bes
Shutterstock, ilustracija
Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Veruješ li u sudbinu, slučajnost ili ni u jedno od toga: ponekad je neverovatno tačno ono što nam piše u horoskopu, te možemo otkriti paralele sa našim životom. Dok neki prema zvezdama grade i planiraju celu godinu (ili čak ceo život), drugi smatraju kako je pogled u zvezde nešto sasvim bez veze.

Međutim, verovala u horoskop ili ne, pročitaj koji sport ti preporučuju zvezde - kladimo se da su u pravu...

PROČITAJTE I:

 

Ovan

Osobe rođene u znaku Ovna su hrabre, optimistične i borbene - stoga su boks ili kickboks idealni sportovi za tebe. Simpatično - i još u trendu ove godine!

Bik

Bikovi su povezani sa zemljom. Čvrsto stoje sa obe noge na zemlji, konzervativni su i soleri. Upravo zato im odgovara trčanje ili neki sport gde mogu sami trenirati.

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Blizanci

Ne dolazi u obzir da osobe rođene u znaku Blizanaca budu same - pa niti na sportu. Zato im odgovaraju odbojka, fudbal, rukomet, košarka, hokej ili neki drugi timski sportovi.

Rak

Raku treba puno vremena za sebe - barem koliko i za druge, kako bi bio srećan. Rakovi se rado povlače u samoću, pa i na fitnessu, odnosno vole trening u svoja četiri zida. Svejedno im je radi li se o nekom online-treningu joge ili treningu snage. Bitno je da su sami!

PREPORUČUJEMO:

 

Lav

Lav želi da se pokaže i dokaže svoju hrabrost. Šta misliš o sportovima poput parcoura ili crosfit-treningu? Možeš demonstrirati svoju snagu, brzinu i još puno toga...

Devica

Poznato je da su Device fanatici reda. Isto važi i za njihov perfekcionizam, ljubav prema detaljima i skepticizam. Zbog toga mogu profitirati od ciljanog treninga koji uključuje dizanje tegova i trening određenih delova tela.

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Vaga

Vagama treba ravnoteža. Vole harmoniju između polova i upravo zato vole da se gledaju u ogledalu dok treniraju sa tegovima u teretani.

Škorpija

Strastveni su i tvrdoglavi: zbog toga nisu baš dobri partneri za sport. Njima najbolje ide neki dobar trening snage, odnosno dobro znojenje u teretani gde mogu ispucati sav svoj ponos.

Joga

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Strelac

Strelci žele pustolovinu i lov, te da uživaju u svojoj slobodi. Trening i sportovi na svežem vazduhu su zbog toga idealni za tebe. Nije ni čudo da jako voliš šetati i da se nakon toga osećaš sjajno.

Jarac

Brže, više, jače: Jarac se bori sa samim sobom te je vrlo disciplinovan. Te karakteristike izvrsne su za vožnju biciklom ili penjanje.

Vodolija

Osobe rođene u znaku Vodolije postižu najbolje sportske rezultate u društvu, odnosno u sigurnoj prostoriji. Odgovarajući sportovi? Zapravo, svaki vid fitnessa koji ti nudi sigurnost.

Ribe

Ribe se najbolje osećaju u vodi! Da, plivanje će zaista udovoljiti svim fitness-potrebama Riba - u vodi mogu pokazati svu svoju sposobnost.

Tri znaka Zodijaka koje čeka pravi LJUBAVNI izazov tokom vladavine Lava!

AUTOR: Ženskimagazin/M.M. DATUM I VREME: 17.08.2019. 11:00 Vreme je za promene Foto: Shutterstock Bik - Treba vam utočište U periodu Lava vaše emocije će biti pomešane. Svakodnevni život je iscrpljujući i umorni ste od trke za uspehom. Vreme je da napravite pauzu i posvetite se svojim voljenim osobama.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati