Žena, torba, devojka, moda
Shutterstock
Zaljubljeni par Večera Ljubav Nazdravljanje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

1. Lav

Lavovima će septembar doneti sreću u ljubavi. Oni zauzeti uživaće u intenzivnim emocijama, dok će se slobodni Lavovi upustiti u pravu ljubavnu avanturu, punu lude zabave. Lavovi će tokom septembra zračiti pozitivnom energijom, pa će ih sreća pratiti na svakom koraku.

PROČITAJTE I:

 

2. Vaga

Nakon povratka sa godišnjeg odmora, pune elana, Vage će briljirati na poslu, pa ih vrlo verovatno očekuje povišica, ili unapređenje.

Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

3. Vodolija

Izbirljive, a single Vodolije će u septembru pronaći ljubav svog života. Pored toga, predstojeći mesec će za njih biti potpuno rasterećen i toliko će biti opušteni i lepo raspoloženi, da ih gotovo ništa neće izbaciti iz takta.

 

4. Ribe

Ribe će tokom septembra tazjasniti mnogo toga i konačno će malo srediti svoj život. A kada sve svoje loše navike i neuspehe ostave iza sebe, sreća konačno stiže i u njihov život.

Horoskop otkriva šta uzbuđuje svaki znak Zodijaka!

AUTOR: Ženskimagazin/M.M. DATUM I VREME: 30.08.2019. 13:50 Horoskopski znak može nam otkriti neke od glavnih osobina karaktera, sklonosti ka hrani, umetnosti, znanosti, bolestima, ali, eto, i o tome što nas seksualno uzbuđuje. Foto: Shutterstock, ilustracija Srećom, astrologija nam može ponuditi nekoliko smernica o tome šta seksualno uzbuđuje svaki pojedini horoskopski znak.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati