Svađa, par, raskid, sukob, prevara, razvod
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Razmišljate o poslovnim promenama koje želite da organizujete u narednom periodu. Moguće je da vam se čini da ćete na tom polju imati neke kočnice i prepreke.

LJUBAV: Postoji osoba do koje vam je jako stalo i sa kojom želite da ostvarite novu emotivnu vezu. Spremni ste da joj pokažete svoja osećanja i da se prepustite emocijama i nežnostima.

ZDRAVLJE: Moguća je prehlada u narednom periodu pa se na vreme potrudite oko toga da ojačate svoj imunitet. Važno je i da poradite na stvaranju zdravijih navika na ovom polju.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Moguće je da ste uspeli da pobedite konkurenciju ili da na na neki način dokažete da ste bolji od drugih. Očekuje vas povoljan period u kojem biste mogli da napredujete.

LJUBAV: Ljubomorni ste i spremni da preterujete u toj ljubomori ponekad. Često možete biti skloni problemima sa voljenom osobom. Vaš odnos postaje prilično nestabilan.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete često napeti i nervozni što se na neki način odražava na vaš san.

spavanje, hrkanje, muškarac

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko se bavite trgovinom, današnji dan je jako povoljan jer ćete uspeti da ostvarite neku važnu prodaju. Možete da očekujete generalno faktor sreće na polju posla.

LJUBAV: Vreme je da se suočite sa nekim problemima koji se već duže vreme ostavljaju po strani u vašoj vezi. Pred vama je period u kojem bi mogli da imate sukobe sa partnerom.

ZDRAVLJE: Psihički ste napeti i vaš nivo stresa može veoma lako da se odrazi na vaše polje zdravlja. Pred vama je period u kojem biste trebali da poradite na relaksaciji.

RAK

POSAO: Imate dobre ideje i spremni ste da se posvetite poslu kako biste uspeli da ostvarite napredovanje na tom polju. Možete da očekujete daa ćete biti uspešni.

LJUBAV: Veoma ste harizmatični i privlačite pažnju suprotnog pola. Spremni ste da otvorenije flertujete danas. Očekuje vas period u kojem ćete imati priliku za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Puni ste pozitivne energije! Danas se posvetite ljudima koje volite, prijateljima, porodici i uživajte u lepom danu. Pred vama su pozitivni preokreti na ovom polju.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen, suknja, patike

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Težite tome da napredujete u svakom smislu, da sebe edukujete i da se posvetite stvaranju boljih poslovnih navika. Očekuje vas povoljan period za poslovne promene.

LJUBAV: Voljena osoba vam pokazuje da nije zadovoljna okolnostima u kojima se nalazite. Moguće je da ćete razmatrati raskid kao rešenje jer ste od nekih stvari umorni.

ZDRAVLJE: Ne osećate se dobro. Generalno je pred vama nepovoljan period pa biste mogli da budete skloni i nekim problemima na polju zdravlja. Povedite računa o sebi.

DEVICA

POSAO: Na površinu izlaze problemi iz prošlosti. Sada je vreme da se rešite dugova i bilo kakvih komplikacija na ovom planu. Očekuje vas povoljan period za posao.

LJUBAV: Voljena osoba vam je posvećena i daje sve od sebe kako bi mogla da vas usreći. Na polju ljubavi vas očekuje dobar period u kojem ćete uživati i biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima. Idite na redovne lekarske kontrole i provaravajte kakvo vam je stanje hormonalnog balansa jer biste i na tom polju mogli da imate probleme.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Očekuje vas veoma povoljan dan za poslovno polje. Možete da se nadate pokretanju novih ideja i novih načina zarade. Očekuje vas generalno dobar dan na ovom planu.

LJUBAV: Sve ono što vam je potrebno ćete veoma lako naći pored osobe do koje vam je stalo. Ako ste slobodni uskoro upoznajete osobu sa kojom ćete imati zanimljivu vezu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate neke manje poteškoće kada je u pitanju varenje. Izbegavajte teške namirnice.

ŠKORPIJA

POSAO: Ostavljate dobar utisak u kontaktu sa poslovnim saradnicima i pokazujete da ste spremni na timski rad. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate probleme.

LJUBAV: Maksimalno ste opušteni i spremni da pokažete voljenoj osobi kakva osećanja zaista gajite prema njoj. Očekuje vas period u kojem će vaš odnos ići ka napredovanju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o disajnim putevima. Očekuje vas peeriod u kojem biste mogli da imate manje probleme sa zdravljem kada je u pitanju respiratorni trakt.

Prehlada grip bolest temperatura kijanje kašalj bronhitis

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

STRELAC

POSAO: Očekuje vas prilika da ostvarite poboljšanje na polju posla. Možete da se nadate da će vam saradnici pružiti pomoć na ovom polju. Dolazite do ostvarenja dobrih rezultata.

LJUBAV: Predani ste voljenoj osobi i zadovoljni ste vašom vezom. Tokom ovog dana vas očekuju neki lepi trenuci. Možete da očekujete pozitivnu atmosferu na ovom polju.

ZDRAVLJE: Moguće je da ste skloni gojenju. Očekuje vas period u kojem biste trebal da povdete malo više računa o svojoj ishrani. Posavetujte se sa nutricionistom.

JARAC

POSAO: Moguće je da ćete danas odmoriti. Ne očekuje vas veći broj obaveza. Posvetite se drugim stvarima koje bi mogle na ovom polju da vam budu takođe važne.

LJUBAV: Veoma ste emotivni i potrebna vam je ljubav kako biste mogli da budete istinski ispunjeni i srećni. Očekuje vas period u kojem ćete imati pozitivne preokrete.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak bi mogao da vas muči. Potrudite se da redovno jedete i da unosite dovoljno tečnosti. Nemojte da se iscrpljujete i umarare previše na bilo kom polju.

Pritisak, glavobolja

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Povoljan je dan ako se bavite umetnošću. Možete da očekujete da ćete dobiti podršku materijalne prirode za vaše ideje. Imaćete dosta sreće i sudbina će biti na vašoj strani.

LJUBAV: Očekujete kontakt sa osobom do koje vam je stalo. Pred vama je šansa za značajnu emotivnu vezu. Možete da se nadate ostvarenju pozitivne i stabilne ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Potreban vam je san. Pred vama je period u kojm biste mogli da budete skloni umoru i iscrpljenosti pa je važno da o tome dodatno povedete računa.

RIBE

POSAO: Dobićete mogućnost da napredujete na poslu. Očekuje vas povoljan period za povećanje zarade. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju.

LJUBAV: Možete da očekujete da će voljena osoba želeti da vam ponudi ozbiljnije korake, brak i zajednicu. Pred vama je period u kojem ćete dosta razmišljati o svojim budućim potezima.

ZDRAVLJE: Bez problema na polju zdravlja. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži i imate dovoljno energije za sve ono što je ispred vas. Očekuje vas generalno povoljan dan.

Ako ste jedan od ova 3 znaka Zodijaka, čeka vas najbolja nedelja ikada!

AUTOR: Mediji/M.M. DATUM I VREME: 23.10.2019. 09:57 Nedelja za pamćenje Foto: Shutterstock, ilustracija Možda će za neke znakove horoskopa ova nedelja biti paklena, ali za tri znaka ovo će biti dani za pamćenje. Ako ste Bik, Blizanac ili Jarac upravo ste zagazili u najbolju nedelju vašeg života.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!