VOLE DA GLUMATAJU Znakovi koji su toliko "namazani", da niko sa njima nije načisto šta misle!

Budite na oprezu

kosa, devojka, feniranje, peglanje, nega
Foto: Shutterstock, ilustracija

Blizanci

Poznati su po dvoličnosti, a uz to ide i sposobnost laganja, varanja i pretvaranja. Oni to imaju u sebi, i nije da je u pitanju njihova želja da glume ili se pretvaraju, već je u pitanju njihova neodlučnost i stalno menjanje mišljenja.

 

Vaga

Vage su stvorene za pretvaranje. Možda je to rezultat njihove nemogućnosti da donesu odluku ili to što očajnički traže potvrdu svoje okoline. Vage žele sa svima budu dobre, pa kad im se neko i ne sviđa, napraviće sve što mogu kako bi se toj osobi svidele, a često će potom i zažaliti za trudom i vremenom uloženim u taj odnos, koji ih u biti – nervira.

VOLE DA PODCENJUJU DRUGE Kombinacija dva znaka koja su jako privlačna, ali izuzetno površna!

Moda, devojka, jesen, tuga, raskid, bol
Foto: Shutterstock, ilustracija

Vage nisu sklone pretvaranju iz loših pobuda, nego to rade jer im je jednostavnije da odglume nešto nego da pokažu svoje pravo lice. To je jedan od najvećih glumaca među svim znakovima.

 

Jarac

Ovaj znak je uglavnom iskren, osim ako je u pitanju karijera i napredovanje, kad može da odglumi sve što se od njih očekuje. i sve to radi ostvarivanja svojih ciljeva. Glumu smatra delom posla, a posao shvata ozbiljno. Jako su proračunati i unapred spremni na razne izazove, pogotovo kad su na putu prema boljoj poziciji ili finansijskom dobitku.

DVA OVNA SU PREVIŠE TEMPERAMENTNA, A OVA DVA ZNAKA PRAVI LJUBAVNI SPOJ Prava istina o tome kako se slažu dva ista horoskopska znaka u ljubavnoj vezi!

čarape, moda, stil, seks, devojka, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ribe

Ribe vole da glume i pretvaraju se kako bi se brže-bolje izvukle iz neprijatnih situacija. One će radije lagati kako bi udovoljile ljudima oko sebe nego se suočiti s neprijatnom istinom.

Ubedljivo najiritantnija tri znaka koja stalno „guraju nos" u tuđi život!

AUTOR: Krstarica/M.M. DATUM I VREME: 15.09.2019. 12:30 Vole da čiste tuđa dvorišta Foto: Shutterstock, ilustracija Ovan Ovan uvek traži način da impresionira ili govori o novostima - a to često dovodi do činjenice da je svestan svih najnovijih vesti i tračeva. Dosada je uzrok njegove radoznalosti i prvi je znak Zodijaka koji raspolaže najnovijim informacijama.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi