Piće, energgetsko piće, umor, učenje, stres
Shutterstock, ilustracija
devojka, tuga, radost, raskid, veza, moda, opuštanje

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovi horoskopski znaci se moraju malo povući, ostaviti vremena za sebe i razmisliti šta tačno žele.

Tek tada mogu uspešno da provedu ovu sezonu uprkos poteškoćama i da se na najbolji i najbezbolniji način izvuku iz nje.

PROČITAJTE I:

 

Sezona Vage ovim znacima doneće teške dane, ali iz nje ćete izaći snažniji i pametniji. Otkrivamo u nastavku koji znaci moraju malo usporiti tokom oktobra!

Stres, nervoza, posao, ljutnja, bes,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Rak

Mnogo stvari vam se dešava, tako da je vreme da se vratite u svoju školjku. To ne znači odustajanje od negativnih emocija, već jednostavno odmaranje od svega. Verovatno se već osećate umorno, čak i od najnužnijih zadataka. Pa, iskoristite ovu sezonu da ponovo otkrijete energiju i uspostavite ravnotežu.

Škorpija

Vreme je da prihvatite svoju samoću. Možda ćete se osećati nesigurno tokom ove sezone, ali kad Sunce zađe na vašu misterioznu dvanaestu kuću snova, završetaka i svega onoga što je iza kulisa, doći će vreme za duboko razmišljanje. Dvanaesta kuća, koja pripada Ribama, je poslednja faza pre nego što se preporodite tokom sunčanog povratka.

PREPORUČUJEMO:

 

Ribe

Da li stvari postaju previše ozbiljne za vas? Znamo da mnogo mrzite stvarnost, ali to ne znači da možete nastaviti da bežite od nje celog života. Sezona Vage će vam pomoći da bolje pogledate veze i pokazaće vam sve stvari koje je potrebno popraviti. A upravo će to biti izazov za vas.

Jedini znak u čitavom sazvežđu koji je spreman da slepo veruje svom partneru!

AUTOR: Krstarica/M.M. DATUM I VREME: 05.10.2019. 14:00 Prave su dobrice... Foto: Shutterstock Ovaj znak nije ljubomoran ili, ako ikada jeste, njegova ljubomora je minimalna. On bezrezervno veruje svom partneru i ni na trenutak ne bi mogao da zamisli da ga partner može prevariti.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!