devojke, naočare, sunce, sreća, radost, moda
Shutterstock, ilustracija
devojke, naočare, sunce, sreća, radost, moda

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Bik

Žene rođene u znaku Bika poznate su po svojim korisnim savetima koje rado dele. Kada su u potrazi za partnerima, to moraju biti zreli i odgovorni muškarci koji će ih znati ceniti i koji se neće ni pokušati poigravati s njima.

PROČITAJTE I:

 

Ovan

Žene Ovnovi su izuzetno samostalne već od rane dobi. One su vrlo samopouzdane i znaju šta žele u životu stoga glumce i varalice prepoznaju u rekordnom roku. Pored sebe vole imati partnera s kojim dele stavove i ambicije te koji će ih podsticati u njihovom napretku na svakom području.

Mukama nije kraj, a evo šta nam donosi retro SENKA do 15. avgusta 2019. godine!

AUTOR: Lepaisrećna/M.M. DATUM I VREME: 08.08.2019. 11:45 Nikad lošiji retrogradni Merkur? Foto: Shutterstock, ilustracija Ako ste imali brojne nesporazume, neočekivane troškove i iznenadne poruke od bivšeg partnera, tome nije kraj, piše Lepa & Srećna. I pre i posle retrogradnog Merkura, postoji dvonedeljni period koji poznat pod nadimkom "retro senka".

Devica

Device su najveće ljubiteljke mira i sklada i ne dopuštaju da im bilo ko to naruši. Uz to su vrlo inteligentne i ne trpe bilo kakve "mutne poslove" stoga nemojte ni pokušavati slagati ih ili sakriti nešto. Što se tiče partnera, Device najviše vole osobe pune razumevanja koje su slične njima po osobinama.

devojka, moda, naočare, sreća, odmor

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Beograđanke otkrile da li bi oprostile prevaru: Ovakve odgovore niko nije očekivao!