ONE ZNAJU DA SE "POBRINU" ZA SVOG MUŠKARCA Žene rođene u ovom znaku obožavaju neozbiljne momke!

Obožavaju da tetoše nekoga...

Žena, haljina, lepota, lice, moda, domaćica, kuhinja
Foto: Shutterstock, ilustracija

U pitanju su odgovorne žene koje znaju da se „pobrinu“ za svog muškarca. Često traže neozbiljne „dečake“ kojima kasnije moraju da glume mame.

 

Problem nastane kad napokon naiđu na pravog muškarca koji traži ženu, a ne mamu, jer ne mogu da se otmu svojoj potrebi da nekoga tetošu.

VODOLIJE USPEŠNE NA POSLU, A OVOM ZNAKU SE VRAĆA VERA U LJUBAV Mlad Mesec u Škorpiji menja sve! Svakakva čuda su moguća do 28. oktobra!

ljubav, veza, flert, devojka, muškarac,
 Foto: Shutterstock, ilustracija

To što pali kod neozbiljnih dečaka, uglavnom ne pali kod muškaraca koji traže ravnopravnu partnerku – pa oni pobegnu osećajući se prezaštićeno.

 

 

Veze ovih žena uspevaju tek kada shvate da sve muškarce ne treba tretirati isto i da treba da budu – ravnopravne partnerke.

To su žene u znaku Jarca.

Saznajte šta vas očekuje za vreme boravka Sunca u znaku Škorpije od 23.10. do 22.11.

Novembar je mesec vatrene ljubavi i strasti! Saznajte šta na romantičnom planu očekuje vaš znak Zodijaka... OVAN (21.3 - 20.4) Posao Pazite da vas ambicije ne zaslepe potrebama iz ličnog života. Drugim rečima, možda ste u situaciji da uradite nešto jako dobro za sebe i svoji karijeru, ali potreba da obezbedite ugodnost članovima porodice može prouzrokovati precenjivanje vaših trenutnih kapaciteta.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi