Par, veza, seks, ljubav
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

U petak će retrogradni Merkur ponovo ući u znak Raka, tako da nas može vratiti na situacije i događaje koji su ostali nedovršeni ili nerazjašnjeni, a tiču se porodice, imovinskog stanja, emotivnih odnosa ili promene mesta prebivališta. Vratite se u određene situacije koje su kod vas proizvele buicu osećanja i osetite šta vas ponajviše sputava ili koja vas emocija blokira.

PROČITAJTE I:

 

Mesec u Ribama će u subotu napraviti sekstil sa Uranom, pa je ovaj dan idealan za sve one koji se bave nečim iz domena umetnosti, ezoterije, psihologije ili filozofije, budući da možete doći do novih uvida ili otkrića. Uronite u svoj tajanstveni svet i prenesite drugima poruke i saznanja koja budete dobili. Ovaj dan možete provesti na nekom tihom mestu, pored vode, kreirajući i maštajući nove stvari.

muž, žena, brak, veza

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Nedelja je dan kada će Venera napraviti opoziciju sa Plutonom, dok će Sunce biti u konjunkciji sa Merkurom. Venera u opoziciji sa Plutonom će nam pomoći u našem podešavanju na potpuno drugačije svetove, gde je ljubav sredstvo za regeneraciju i oslobađanje od svih dualnosti. Ukoliko pokušamo da simboliku ovog aspekta trošimo na magično isceljenje svih svojih yin delova, uvidećemo koliko je on važan i neophodan na našem putu promena.

Budući da će istog dana Merkur biti u konjunkciji sa Suncem, budi se naglašena svest o sebi, pre svega kroz mental. Postoji velika potreba da se izrazimo i otvoreno kažemo drugima ono što mislimo, pa je jako važno da nađemo pravu meru i način na koji ćemo komunicirati (budući da je Merkur retrogradan). Ovo je dan kada vas može inspirisati sve što predstavlja Merkur – bilo da su to vaši prijatelji, neka knjiga, kraće putovanje ili slučajni prolaznik. Pratite poruke koje dobijate jer baš sada možete pronaći potrebno i kreativno rešenje!

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Retrogradni Merkur donosi vrtoglave promene - do 1. avgusta nikako ne smete raditi OVE STVARI