devojka, sreća, žena, moda, ljubav, sumnja, laž
Shutterstock, ilustracija
devojka, sreća, žena, moda, ljubav, sumnja, laž

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Lavovi su rođeni da uživaju u životu, piše Lepa & Srećna.

Sa toplim srcem vatrenog znaka, tipičan Lav će se uvek rado pridružiti nekoj zabavi, voli da se nasmeje i spreman je da svojom bezgraničnom duhovitošću nasmeje sve oko sebe.

Kao pravi kralj džungle, Lav ima mnogo prijatelja koji su mu vrlo odani. Pun je samopouzdanja i vrlo je privlačan, ali zbog svih tih osobina i ego im raste do neslućenih razmera.

PROČITAJTE I:

 

Priča o Lavu je uvek priča o hrabrosti. On je spreman da reši brojne komplikovane situacije, ne boji se problema, lako preuzima inicijativu. Ljudi ga prate, povlađuju i dive mu se.

Žena u ovom znaku Zodijaka OBOŽAVA da švrlja sa strane!

AUTOR: Espreso/M.M. DATUM I VREME: 07.08.2019. 10:47 Strastvena! Foto: Shutterstock, ilustracija Veze ovog znaka uvek su uzbudljive i na početku predstavljaju izazov, mada nisu duge. Zbog toga ovaj znak oseća tremu, nervozu i strah, ali žena rođena u ovom znaku u stanju je da prevaziđe taj svoj strah i iskreno i otvoreno pokaže svoja osećanja.

Međutim, ovom neustrašivom borcu koji se čini neuništiv i nepovrediv ipak je potrebna i lavlja pećina. Treba mu utočište, mesto gde će moći da se odmori i uteši u trenucima krize. To može biti i fizičko ali i mentalno "mesto" - čovek od poverenja, srodna duša, njegov "blizanac".

 

Zato svaki Lav, dok hoda među drugim ljudima uzdignute glave, dostojanstven i vredan svakog divljenja, treba da pazi da ne povisi glas i ne uperi nijedno svoje oružje prema onima koji ga okružuju.

Takođe, ne smeju nesvesno zanemarivati potrebe drugih ljudi, jureći za svojim materijalnim i emocionalnim željama.

Poruka za Lava je - kruna se ne nosi samo na glavi već i u srcu. U njemu, ona još lepše svetli!
Srećan rođendan, dragi Lavovi!

devojka, sreća, žena, moda, ljubav, sumnja, laž

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati