Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, zima
Shutterstock, ilustracija
Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, zima

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Mnogobrojne su definicije kojima pokušavamo da odgovorimo na pitanje šta je to sreća. Međutim, nijedno objašnjenje ne zadovoljava kriterijume s kojim bi se složili svi ljudi. Svako od nas ima svoj, neponovljiv, obrazac po kome vrednuje pojam sreće. Kao što ne postoji čovek kome je sve dato, tako ne postoji niko ko baš nikada nije doživeo osećaj radosti i ispunjenja, a za koji verujemo da predstavlja sreću.

PROČITAJTE I:

 

Bez obzira na to što govorimo o pojmu koji je relativan, astrološki se, ipak, može izdvojiti šta je to što neko u svom horoskopu treba da ima da bi dodirnuo vibraciju radosti, pa s tim i pojam sreće.

Jedno od najčešćih pitanja, a možda i najnezahvalnijih, jeste: "Hoću li imati sreće u životu?". Na to je teško odgovoriti, jer životni ciklusi se menjaju. Da bi čovek znao da je u nekom trenutku bio srećan, on je morao, tokom života, da doživi i suprotno stanje, kako bi umeo da napravi razliku. Dakle, stvar je u iskustvu.

kapa, beretka, mobilni, selfi, moda, devojka, stil

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Ipak, kako se odnosimo prema životnim iskustvima, bilo da su prijatna ili neprijatna, u horoskopu ćemo potražiti gde se nalazi Venera, glavna vesnica radosti i zadovoljstva.

Ako je Venera u nekom od uglova, a to su prvo, četvrto, sedmo ili 10. polje horoskopa, onda možemo pretpostaviti da je osoba miljenica sreće, ali samo zato što radost proživljava na bučan i upadljiv način.

Venera u prvom polju opisuje da je osoba draga, prijatna, da ima naglašen osećaj za radost i da najveću sreću doživljava upravo kroz svoju blagu prirodu. Ona svojom pozitivnošću privlači identične ljude i događaje, a prisustvo ove planete u polju koje opisuje i fizički izgled govori o tome da je osoba nadarena lepotom i prijatnim izgledom koji privlači druge ljude.

Venera u drugom polju predstavlja ljubav prema materijalnom dobru, naročito novcu i hrani, pa prema tome radost se doživljava kroz finansijsku sigurnost. Osim toga, ovakav položaj može ukazati na muzički talenat, kao i sticanje novca kroz muziciranje.

U trećem polju natalnog horoskopa radost donose braća i sestre, ali i ispoljavanje raspoloženja kroz pisanu reč.

Ako je Venera u četvrtom polju, radost se ispoljava kroz unutrašnji život, dom i porodicu. To je polje gde osoba pronalazi utočište i najveću radost.

U petom, osoba pronalazi sreću u deci i zabavi.

PREPORUČUJEMO:

 

Venera u šestom polju opisuje radoholika, osobu koja s radošću služi drugim ljudima. Osim toga, ovo polje predstavlja kućne ljubimce, pa je za blagostanje lekovito pribaviti životinju. Od znaka u kome se nalazi Venera zavisi i koji je kućni ljubimac poželjan. Na primer, Venera u Vodoliji u šestom polju predstavlja pticu, u Raku psa, u Lavu mačku, u Ovnu borbenog psa, u Škorpiji reptile, u Devici sitne životinje, Strelcu konje...

Ako je Venera u sedmom polju, sreća se doživljava kroz partnerstvo i iskustvo ljubavi sa drugom osobom. Osim toga, osoba je ispunjena pred publikom ili javnim eksponiranjem.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

U osmom polju opisuje ljude kojima je zadovoljstvo izlaganje opasnostima, ali i seksualnim odnosima.

Venera u devetom polju predstavlja radost učenja i putovanja.

Ako je u desetom polju govori o čoveku koji sebe pronalazi u karijeri, izlascima i javnom eksponiranju.

Venera u 11. polju označava sreću i radost s prijateljima.

I, na kraju, Venera u 12. polju predstavlja sreću do koje osoba dolazi na apstraktan način. Ovde su česte tajne ljubavne veze, platonski odnosi, ali i mašta koja je bazirana na beskrajnoj inspiraciji.

Blago njima! Ovo su znakovi Zodijaka kojima upravo počinje najbolji period u životu!

AUTOR: Stil/M.M. DATUM I VREME: 19.10.2019. 08:00 Vodolije, spremite se da potpuno promenite svoj život Foto: Shutterstock, ilustracija Šest znakova Zodijaka ove sedmice ulaze u najbolji period svog života - sledećih 5 godina pratiće ih ludačka sreća! Da li ste među njima?

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!