Sreća
Profimedia.rs
Žena, sreća, uspeh, moda, devojka

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

LJUBAV: Osećate se jako dobro pored voljene osobe. Ona vam pruža i sigurnosti ali i uzbuđenje, sve što vam je potrebno. Očekuje vas dobra faza za ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema na ovom planu. Možete da očekujete da ćete imati veoma pozitivna dešavanja tokom današnjeg dana i da će vam zdravlje biti dobro.

PROČITAJTE JOŠ:

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

BIK

POSAO: Pred vama je opušten dan tokom kog nećete imati mnogo poslovnih obaveza. Očekuje vas dosta slobodnog vremena. Potrudićete se da se posvetite svom hobiju i stvarima koje volite.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada Rak ili Riba, imate veoma velike šanse za početak ozbiljne i lepe veze. Možete da se nadate pozitivnim promenama na ovom polju.

ZDRAVLJE: Pronašli ste unutrašnji mir i zadovoljstvo. Osećate se dobro u svojoj koži i živite u harmoniji sa sobom. Možete da očekujete da će pred vama biti pozitivan dan.

BLIZANCI

POSAO: Imate utisak da nailazite na nove probleme, taman kada ste stare rešil. Ograničenja jednostavno postoje i neko vreme ćete sa tim morati da se pomirite.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom bi mogli da budu uporni. Potrebna vam je pomoć od strane nekog fizioterapeuta koji bi mogao da vam pruži odgovarajući tretman.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, leto

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Pred vama je veoma povoljan dan u kom možete imati nove poslovne mogućnosti za saradnju sa inostranstvom. Možete da očekujete pozitivne okolnosti.

LJUBAV: Pokazujete inicijativu ali na svoj način, ležerno i nenametljivo. Očekuje vas uspeh na ljubavnom planu. Spremni ste da uživate natenane u ljubavnim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Prija vam intenzivnija fizička aktivnost. Danas se posvetite bavljenju sportom. Treninzi će vam prijati i imaćete mogućnost da dođete do bolje forme i kondicije.

LAV

POSAO: Nije povoljan dan za vas. Može vam se pojaviti dosta negativnih okolnosti na ovom polju. Potrudite se da se posvetite više svojim obavezama nego rešavanju tuđih problema.

LJUBAV: Imate utisak da ste ograničeni na neki način i da ne možete da menjate stvari koje želite. Crni oblaci će se uskoro raščistiti. Važno je da nastavite da verujete u pozitivna rešenja.

DEVICA

POSAO: Nemate baš najbolju koncentraciju ili ste poverovali u neke lažne informacije koje se plasiraju. Današnji dan vam je generalno nepovoljno postavljen za polje posla.

LJUBAV: Očekujete dosta od voljene osobe, i kada vam ona pruži to što želite- kao da ne možete da uzvratite na adekvatan način. Imate neke kočnice koje vas sprečavaju da se opustite.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje bubrege. Potrudite se da unos tečnosti regulišete u skladu sa savetima vašeg lekara. Moažete da očekujete povoljan period za rešavanje problema.

PREPORUČUJEMO I:

VAGA

POSAO: Pred vama je veoma povoljan dan. Očekuje vas veći broj poslovnih obaveza ali i mnogo sreće u njihovom završavanju. Potrudite se da date svoj maksimum.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv susret sa jednom osobom koja se kreće negde u blizini vašeg posla. Pred vama je povoljan period za ljubav, iskoristite ga i uživajte.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas. Možete da očekujete da će vam na polju zdravlja situacija biti stabilna i da ćete biti zadovoljn okolnostima u kojima se nalazite u ovom periodu.

ŠKORPIJA

POSAO: Faktor sreće vas služi u svojoj punoj snazi! Mogući su i neki finansijski dobici. Svesni ste svojih kvaliteta i sposobnosti, pa na poslovnom polju uspešno rešavate sve.

LJUBAV: Pred vama je jako zanimljiva, emotivna i strastvena situacija. Ukoliko ste slobodni, lako ulazite u novu vezu. Možete da očekujete pozitivne preokrete i promene.

ZDRAVLJE: Kontrolišite krvni pritisak. Povedite računa o tome da izbegavate stresne okolnosti. Moguće je da ćete zbog nervoze biti podložni i nekim drugim smetnjama sa zdravljem.

STRELAC

POSAO: Privatni posao vam ide od ruke i tokom današnjeg dana dobijate neke lepe vesti na ovom polju. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima.

LJUBAV: Dobijate dovoljno ljubavi od voljene osobe, a to je sve ono što vam je oduvek trebalo. Zadovoljni ste! Pred vama je dobar period za promene na ovom polju ako ste slobodni.

ZDRAVLJE: Tokom današnjeg dana vam je potrebno više odmora i opuštanja. Potrudite se da se posvetite sebi i svojim potrebama. Odmarajte se i ugađajte sebi. Izbegavajte stresne okolnosti.

JARAC

LJUBAV: Zavodite rečima, pogledima, svojom harizmom i pojavom. Flertujete i uživate u pažnji koja vam je uzvraćena. Spremni ste da sve svoje kvalitete ponudite jednoj osobi.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje zglobove. Pred vama je period u kojem će vam noge biti prilično osetljive. Možete da očekujete da ćete imati neke probleme na ovom polju danas. 

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas isplata nekog novca. Bićete zadovoljni jer se vaša materijalna situacija stabilizuje. Potrudite se da na pravilan način rasporedite svoje finansije.

LJUBAV: Nemate razlog da sumnjate u voljenu osobu. Oboje imate istu želju- da u budućnosti budete srećni. Ako ste slobodni uskoro ćete imati priliku da ostvarite neko novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Moguće je da vam je apetit povećan. Poslušajte svoje telo i ugodite svojim potrebama. Nemojte da se izgladnjujete kada su vam potrebni dodatni izvori energije.

RIBE

POSAO: Imate utisak da vas odjednom svi pitaju za savet i uslugu, a imate već dovoljno i svog posla. Nedostatak vremena da se svima posvetite može da vam izazove grižu savesti.

LJUBAV: Oduvek vam je emotivna strana bila prioritet, pa je tako i danas. Ako se budete pokrenuli na ovom polju, očekuju vas lepa dešavanja. Važno je da preuzmete inicijativu.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica. Potrudite se da odmarate kao i da se više posvetite sebi i svojim potrebama. Jedite redovno i unosite dovoljno tečnosti. Ne iscrpljujte se.

PREPORUČUJEMO I:

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija