Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,, Foto: Shutterstock, ilustracija

Takođe, Sunce je u konjukciji sa Uranom, koji je željan slobode i zabave.

Evo kome će se ovakva konstalacija zvezda baš posrećiti.

PROČITAJTE JOŠ:

Bik

Ponovo vladate sazvežđem i to vam tako prija.

Vrema je da se fokusirate na to što ste vremenom postali. To je u potpunosti suprotno u odnosu na ono kako ste sebe videli u prošlosti. Nemojte se plašiti da ndapravite veliku promenu u svom životu. Upoznajte svet sa novom osobom koja ste. Prigrlite svoju jedinstvenost i pokušajte da uživate u životu.

Devica

Insipirišu vas putovanja, pa je vreme da vidite svet.

Na samom početku ste uzbudljive avanture, koju ste pokušali da otpočnete više pute u životu. Sunce je ušlo u vašu devetu kuću mudrosti, pa ste posebno inspirisani da proširite vidike i da uživate u svim novim saznanjima do kojih možete da dođete. Potrudite se da upijete sve svoje sposobnosti i da ih pretvorite u nešto novo i kreativno.

Jarac

Vi ste potpuno spremni za zabavu.

U svima nama čuči umetnik, a u vama je ove nedelje baš izražen. Sunce je ušlo u vašu petu kuću zabave i uživanja, pa se osećate kreativnije nego inače i sposobnije da pokrenete i sebe i druge. Sve gluposti koje vas sprečavaju da osetite pravu radost momentalno izbrišite iz života i prepustite se jedinstvenom osećaju koji je unutar vas. Pronađite slobodu.

Prija vam ova sezona Bika jer osećate neku vrstu jedinstvenosti, a možda ćete otkriti da u vama čuči talenat za koji do sada niste znali da postoji. Konjukcija Sunca i Urana izražava vas kao individuu i to bi bilo lepo da iskoristite, jer dugo niste iskočili iz mase. Ne mora sve baš da bude po pravilima.