Astro, horoskop, znaci
Shutterstock
Astro, horoskop, znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Trudite se. da održite mir u svom radnom okruženju i da se zaštitite od stresa, ali vam to ne uspeva uvek u potpunosti. Moguće je da često i sami nesvesno dižete tenziju.

LJUBAV: Trenutni partner vam po mnogim stvarima ne odgovara, pa razmišljate da nađete nekog novog. Vreme je da stavite tačku na emotivnu vezu koja vas više ne ispunjava.

ZDRAVLJE: Povišen krvni pritisak bi mogao da vam stvara zdravstvene probleme. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni raznim tegobama na ovom polju pa je važno da vodite računa.

BIK

POSAO: Sreća vas je ponovo poslužila i osećate zahvalnost na tome. Do rešenja predstojećih problema dolazite intuitivno i spremni ste da pravite neophodne promene kako bi vam bilo lakše.

LJUBAV: Današnji dan vam donosi mogućnost za ostvarenje neke tajne veze, čemu ste i inače veoma skloni. Spremni ste za neku fatalnu i strastvenu ljubav koju želite već dugo.

ZDRAVLJE: Nesanica vas muči i mogli biste da imate probleme sa umorom. Potrudite se da nađete načim da se opustite i izbegavajte preteranu izloženost stresu kojem ste skloni.

BLIZANCI

POSAO: Ukazuje vam se nova poslovna ponuda koja bi za mnoge bila poželjna, ali u vama ne budi interesovanje. Zadovoljni ste trenutnim stanjem i ne biste ništa sada menjali.

LJUBAV: U periodu koji vam predstoji ćete se mnogo raspravljati sa svojim partnerom. Veliki deo krivice je vaš, i znate da vam on sa pravom zamera. Vreme je da priznate neke greške.

ZDRAVLJE: Nervna napetost je naglašena kod vas u narednom periodu. Prijalo bi vam da povećate unos magnezijuma i da se više posvetite svom zdravlju.

RAK

POSAO: Dolazite do novih ideja, i ako ih danas primenite, doći ćete do rešenja dugo postojećih poslovnih problema. Moguće je da vas opterećuje mnogo toga u ovom periodu.

LJUBAV: Promenili ste mišljenje neočekivano brzo i spremni ste da ponovo pružite šansu staroj ljubavi. Pred vama je povoljan period za nova poznanstva kao i za promene na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Imate mnogo energije u sebi i spremni ste da se bavite sportom. Dolazi pravo vreme da se bavite fizičkom aktivnošću i da se više angažujete oko svog zdravlja.

LAV

POSAO: Pokazujete spremnost na rizik ukoliko ulog nije prevelik. Vaš poslovni uspeh dolazi iz toga što umete da se postavite u svakom trenutku i da donesete ispravne odluke.

LJUBAV: Znate da vam je potrebna ozbiljna veza na duge staze i tražite osobu koja deli vaše želje za stabilnošću. Pred vama je period u kojem možete da očekujete ljubavno zadovoljstvo.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i bilo kakve opijate. Pred vama je period u kojem možete da budete skloni problemima sa jetrom, pa je važno da maksimalno povedete računa o sebi.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

DEVICA

POSAO: Pripremite se na neočekivan razvoj događaja koji će mnoge uhvatiti nespremne i možda odlučiti vašu poslovnu budućnost. Moguće je da ćete imati neka veća iznenađenja danas.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada budi u vama brojna pitanja i radoznalost da je što bolje upoznate. Možete da očekujete da će vaš odnos u budućnosti moći da napreduje.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Pred vama je period u kojem ćete biti iscrpljeni i biće vam neophodno da nađete malo više vremena kako biste mogli da se odmorite.

VAGA

POSAO: Osećate da nećete dugo izdržti veliki pritisak koji vam trenutni posao predstavlja. Razmišljate da ga konačno promenite. Spremni ste da povučete neke konkretnije poteze.

LJUBAV: Ukoliko voljenoj osobi pokažete svoje emocije, ona će vam ih u velikoj meri uzvratiti. Ohrabrite se da to danas uradite! Možete da očekujete da će vam biti uzvraćeno.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje zube i potrudite se da vodite računa o redovnoj higijeni usne duplje. Dolazi vam period u kojem ćete biti skloni problemima sa zubima. Posetite stomatologa.

ŠKORPIJA

POSAO: Trenutno vam je poslovni uspeh najveći prioritet i u njega ulažete svu snagu, mada nailazite na brojne prepreke u svom okruženju koje nećete ni malo lako prevazići.

LJUBAV: Svesni ste da ljubav prolazi i da se vaša veza pretvara u dosadnu rutinu. Jasno vam je da ćete kad-tad morati da je prekinete. Očekuje vas period značajnije krize i promena.

ZDRAVLJE: Ukočenost vas muči i imate probleme sa leđima i kičmom. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni brojnim tegobama sa kostima.

STRELAC

POSAO: Ako se oslonite na saradnike da dođu do rešenja vašeg problema, bićete razočarani. Moguće je da ćete ipak teži deo posla morati da obavite sasvim sami ovaj put.

LJUBAV: Srešćete osobu koja vam se neće učiniti značajnom, ali će vam u budućnosti postati veoma značajna. Obratite pažnju na nove poznanike koji će vam ukazati pažnju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima kod vas u narednom periodu. Urogenitalni trakt vam je generalno osetljiv. Pred vama je period u kojem možete da imate i pad imuniteta.

Astro, horoskop, znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: U prethodnom periodu vam se javilo mnogo problema o čijim rešenjima danas počinjete najozbiljnije da razmišljate. Očekuju vas neki preokreti na ovom polju.

LJUBAV: Vaša veza sa partnerom će napredovati jedino ako prestanete da taktizirate i spontano se svemu prepustite. Naučite da verujete svom partneru kako bi vam odnos bio bolji.

ZDRAVLJE: Smanjite unos slatkiša kako biste mogli da dođete do bolje situacije na polju zdravlja. Nije povoljan period za preterivanje sa jelom i pićem kod vas.

VODOLIJA

POSAO: Promenljivost na polju finansija vas uznemirava, ali svoju zabrinutost lečite nadom za pozitivne promene. Važno je da pored nade koju imate, preduzmete i neke konkretne korake.

LJUBAV: Możete da verujete u vernost svog partnera. Neće vas razočarati ako mu se iskreno posvetite. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta nekih trzavica ako ne smirite ljubomoru.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vrtoglavicom kod vas. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni i problemima vezanim za nizak pritisak, pa povedite računa o tome.

RIBE

POSAO: Imate sve kvalifikacije da preuzmete vodeći položaj u svom okruženju. Ne oklevajte da to svima pokažete. Spremite se za jako važne promene kada je vaš posao u pitanju.

LJUBAV: Situacija na polju emocija vas dovodi do razočarenja. Pitate se gde ste pogrešili i vredi li obnavljati vezu sa osobom koja vas je tako povredila. Odluka može da bude samo vaša.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Pred vama je period u kojem na polju zdravlja ne biste trebali da imate veće tegobe i probleme. Današnji dan vam je pozitivan i puni ste energije.