Lekar, doktor, pregled, bolest, bolnica
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Moguće su neke manje prepreke na polju komunikacije. Horoskop vam danas nije dobro postavljen, pazite se. Izbegavajte početak novog posla ili novih ulaganja danas.

LJUBAV: Vaša ljubomora dolazi do vrhunca na neki način. Osećate da je dosta toga protiv vas. Vaša veza je sada na ozbiljnoj prekretnici a krajnji ishod zavisi od vas i vašeg stava.

ZDRAVLJE: Hronični problemi se vraćaju. Nije vam povoljan dan pa sa zdravljem možete da imate brojne komplikacije. Ako vas bilo šta muči obavezno se obratite vašem lekaru.

 

BIK

LJUBAV: Imate utisak da se polako hladite od voljene osobe. Uskoro će doći momenat rastanka. Ne treba da budete tužni, svaki kraj znači nov početak ljubav će vam se uskoro desiti.

ZDRAVLJE: Pazite na bešiku i bubrege koji bi mogli da vam budu osetljivi u narednom periodu. Pred vama je period u kojem možete imati veće probleme vezane za urogenitalni trakt.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas odličan dan za ljubavno polje. Možete da se nadate novim poznanstvima i flertu. Pred vama su nove prilike za ljubav u kojima ćete uživati.

LJUBAV: Imate dobar odnos sa osobom koju volite. Pred vama je period u kojem ćete početi da razmišljate o osnovanju porodice i braka. Spremni ste za nova dešavanja i promene.

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema na ovom polju. Možete da očekujete da ćete se osećati jako dobro. Puni ste energije i prija vam da na svim poljima budete maksimalno aktivni.

RAK

POSAO: Iako ste zabrinuti za neka dešavanja koja ste imali u prethodnom periodu, sada ćete uspeti da se pozabavite rešavanjem problema korak po korak. Pred vama je dobra faza.

LJUBAV: Nova ljubav vam dolazi iako niste bili spremni za to. Možete da očekujete nova dešavanja. Ako već imate vezu ili brak odnos sa partnerom postaje sve bolji i bolji.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je moguć. Potrudite se da povećate unos vitamina. Sada možete lako da budete skloni prolaznoj prehladi, virusima ili infekcijama vezanim za disajne puteve.

LAV

LJUBAV: Očekuje vas dobar odnos sa voljenom osobom ako ste u braku. Slobodni pripadnici znaka mogu da očekuju neko neobično poznanstvo u bliskom okruženju.

ZDRAVLJE: Nema većih problema kada je vaše zdravlje u pitanju. Osećate se dobro u svojoj koži. Ovo je faza u kojoj lako možete da rešite određene tegobe od ranije.

DEVICA

POSAO: Pred vama je naporan dan u kojem će vas brojne obaveze preplaviti. Osećate veliku dozu odgovornosti i opterećenja prema poslovnom okruženju i potreban vam je odmor.

LJUBAV: Manji nesporazumi sa voljenom osobom vam samo podstiču tenziju. Ne dopada vam se atmosfera koja vlada. Možete da očekujete prilično velike oscilacije.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa probavom. Pred vama je period u kojem ćete biti podložni tegobama koje su povezane sa varenjem. Najvažnije je da pazite na ishranu.

VAGA

POSAO: Naporan rad koji ste uložili u svoj posao će vam se polako isplatiti. Možete da računate na dobar ishod. Potrudite se da date sve od sebe kako bi u svojim planovima uspeli.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima. Idite na redovne lekarske kontrole. Ovo je faza u kojoj možete biti skloni problemima sa karijesom. Vodite računa o sebi i svom zdravlju.

Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da se nalazite pod pritiskom i da vam nije lako da donesete nove odluke na polju posla. Možete da očekujete puno pritisaka. Potrudite se da se malo distancirate.

LJUBAV: Skloni ste svađama, konfliktima i ne osećate se dobro. Postoji mnogo emotivnog nezadovoljstva koje se nakupilo u vama. Važno je da sami sebi budete na prvom mestu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o glavoboljama koje bi mogle da vas prate. Moguće je da one dolaze i kao posledica stresa i napetosti. Oko svega se posavetujte sa vašim lekarom.

STRELAC

POSAO: Vaša napetost i nervoza počinju da uzimaju danak na poslovnom polju. Vreme je da drugačije postavite svoje prioritete na ovom polju i da budete spremni na promene.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba prema kojoj imate i neku dozu strahopoštovanja. Imate utisak da je sve komplikovano u vašem odnosu i da nećete lako ostvariti stabilnost.

 

JARAC

POSAO: Možete da očekujete da ćete nakon konstruktivne rasprave doneti neke nove odluke na poslovnom polju. Pred vama je prilika da menjate neke svoje stavove na bolje.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv flert koji će vas nedugo zatim odvesti i do sklapanja nove ljubavne veze. Spremni ste za ljubavne promene kojima ste se prilično dugo nadali.

ZDRAVLJE: Osećate se generalno dobro. Možete da se nadate pozitivnoj i stabilnoj situciji na ovom planu. Pred vama je dobar dan u kojem ćete uživati.

VODOLIJA

POSAO: Vama dolazi prilika da stabilizujete poslovnu situaciju i da stavite tačku na probleme iz prošlosti. Možete da očekujete da ćete imati neke dobre i zanimljive preokrete.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate danas. nema razloga da brinete o vašem zdravlju. Sve ukazuje na to da ćete biti sasvim smireni i stabilni u narednom periodu.

RIBE

POSAO: Nije preterano povoljan dan za pokretanje novog posla ili za pregovore, lako biste mogli da dođete do nekih nesporazuma. Potrudite se da ne reagujete preterano burno.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koju ste nedavno upoznali. Ako već imate partnera odnos sa njim polako napreduje i zadovoljni ste zbog toga.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica. Pad pritiska bi mogao da vam stvara određene probleme sa zdravljem pa se potrudite da vodite računa o sebi. Ako je potrebno posetite lekara.

Doktor, bolnica, pregled, pacijent, rak, kancer, lekar

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija