Raskid, prevara, par, svađa
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Bićete preopterećeni poslovnim obavezama ali ćete biti zadovoljni kada uspete da završite sve na vreme. Osećate se dobro nakon što znate da ste bili korisni i obavili poslove na vreme.

LJUBAV: Moguće je da imate krizu u braku i da vam nije lako da izađete na kraj sa negativnim emocijama koje su vam se nakupile. Pred vama je period u kojem će biti nekih komplikacija.

ZDRAVLJE: Nije preterano povoljan dan. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati dosta problema na polju zdravlja. Ne osećate se baš dobro i potreban vam je odmor kao i opuštanje.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete srećne okolnosti na ovom polju! Ostvarićete sve što budete zamislili! Pred vama je povoljan dan da se posvetite poslu i da rešite neke važne stvari.

LJUBAV: Teško vam je da donesete novu odluku na emotivnom planu jer niste sigurni koja je prava osoba za vas... Možda biste trebali da date sebi još vremena... Ne žurite.

ZDRAVLJE: Malaksalost bi mogla da vas prati tokom današnjeg dana. Očekuje vas faza u kojoj će vam biti potreban odmor, pa je važno da sebe ne forsirate previše u bilo kom smislu.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Na polju privatnog posla nije baš sve onako kako ste očekivali. Pripremite se za neke nove promene. Moguće je da ćete biti iznenađeni preokretima koji su pred vama.

LJUBAV: Imate česte rasprave sa vašim partnerom. Njemu je stalo do toga da dokaže da je upravu a vi iz inata i ponosa ne želite to da priznate. Stanje može da bude napeto.

ZDRAVLJE: Osetljiva bešika i mokraćni putevi su naglašeni kod vas. Možete da očekujete da ćete imati neke probleme na ovom polju, pa bi najbolje bilo da posetite lekara.

RAK

POSAO: Sačekajte da se stvari slegnu pa onda donosite nove zaključke i utiske vezane za poslovno polje. Možete da očekujete preokrete na ovom polju danas.

LJUBAV: Voljena osoba je pokazala da joj je jako stalo do vas. Možete da očekujete pozitivne promene u vašoj emotivnoj vezi. Ako ste slobodni, imaćete šansu za novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Moguće su respiratorne infekcije kod vas u narednom periodu, osetljivi ste i možete da budete podložni većim problemima sa disajnim putevima.

Prehlada grip bolest temperatura kijanje kašalj bronhitis

Shutterstock

Foto: Shutterstock

LAV

POSAO: Ukoliko se danas budete upustili u veće troškove, moguće je da ćete kasnije zbog toga ozbiljno zažaliti. Pred vama je period u kojem ćete imati manje poteškoće na poslovnom polju.

LJUBAV: Nije vam lako da pronađete partnera za ozbiljnu vezu. Vaša potraga za ljubavlju se nastavlja. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati još novih poznanstava i promena.

ZDRAVLJE: Dobro zdravlje vas očekuje danas. Ne biste trebali da budete zabrinuti. Možete da se nadate da ćete uspeti da rešite neke potšekoće od ranije, uz pomoć lekara.

DEVICA

POSAO: Preporuka je da se danas pozabavite samo najosnovnijim poslovima i da ne ulazite u veće projekte. Možete da očekujete podršku saradnika. Potrudite se da ne komplikujete stvari.

LJUBAV: Današnji dan vam nije preterano povoljan kada je u pitanju polje ljubavi. Moguće je da ćete imati neke probleme kada je u pitanju komunikacija sa partnerom.

ZDRAVLJE: Odmarajte kada imate priliku za to. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti pod većim pritiskom i kada će vam značiti svaki trenutak samoće i opuštanja.

porodica, deca, sreća

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Otvara vam se mogućnost da dođete do promene posla. Moguće je da ćete prihvatiti priliku koja vam se ukazuje na ovom polju. Spremni ste za promene i nove doživljaje.

LJUBAV: Niste posvećeni voljenoj osobi i sami to polako uviđate. Očekuje vas period u kom ćete se truditi da popravite stvari između vas. Važno vam je da vam veza uspe.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima. Pred vama je period u kojem ćete imati sklonost ka kvarovima i problemima sa zubima. obavezno se u dogledno vreme javite stomatologu.

ŠKORPIJA

POSAO: Putovanje koje planirate može da vam donese odlične mogućnosti za poslovno polje. Možete da očekujete da ćete uspeti da realizujete neku prilično važnu saradnju.

LJUBAV: Uživate u neobaveznim poznanstvima. Možete da očekujete prilično uzbudljiv dan za polje flerta. Spremni ste da se posvetite novim ljubavnim mogućnostima i da ih istražite.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate. Pred vama je dobar dan tokom kojeg nećete imati bilo kakve probleme sa zdravljem. Možete da se nadate generalno pozitivnim okolnostima.

Meditacija Joga Duboko disanje

Profimedia

 Foto: Profimedia

STRELAC

POSAO: Stabilizuje vam se polje finansija i zadovoljni ste poslovnim okolnostima. Sreća vas prati danas. Možete da očekujete da ćete biti generalno u dobroj fazi za posao.

LJUBAV: Moguće je da ćete danas ući u novu ljubavnu vezu koja će trajati na duže staze. Zaljubljeni ste i srećni. Spremni ste da sa voljenom osonom rešavate neke stvari.

ZDRAVLJE: Čuvajte urinarni trakt. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni upalama, infekcijama i problemima na ovom polju. Moguće je da ćete imati neke poteškoće.

JARAC

POSAO: Očekuje vas sklapanje novog poslovnog ugovora. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima. Ako ste u potrazi za poslom, sad avam se ukazuje mogućnost za novo zaposlenje.

LJUBAV: Ukoliko ste planirali brak sa trenutnim partnerom, pred vama je period neočekivanih preokreta. Možete da očekujete da će vaš odnos u budućnosti na neki nacin napredovati.

ZDRAVLJE: Sklonost ka iritacijama na koži je naglašena. Povedite računa o mogućim problemima sa ekcemima, bubuljicama i tome sl. Posetite dermatologa.

Raskid, prevara, par, svađa, loš seks

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Jako vam je važno da se pokažete u najboljem svetlu pred svojim nadređenima. Spremni ste da se maksimalno posvetite poslu. Važno vam je ostvarenje ciljeva.

LJUBAV: Moguće je da ste željni emotivnih promena i da vam je jako važno da uskoro uđete u novu vezu. Spremni ste da se ponovo nekome posvetite i otvorite, nedostaju vam emocije.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta kod vas u narednom periodu. Bićete skloni poteškoćama i problemima sa zdravljem. Potrudite se da vodite više računa o sebi na ovom planu.

RIBE

POSAO: Imate dosta slobodnog vremena. Možete da očekujete veoma opušten dan, bez bilo kakvih opterećenja. Posvetite se odmaranju danas i malo se rasteretite od posla.

LJUBAV: Razgovor sa osobom koja vam se dopada će dovesti do mogućnosti za zbližavanje. Spremni ste da se maksimalno posvetite jedno drugome i da uživate u vašim emocijama.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom polju vas očekuje. Moguće je da nećete imati razloga za brigu. Pred vama je period u kojem ćete se generalno osećati bolje nego pre.

PREPORUČUJEMO: