Veridba prosidba verenički prsten
Profimedia
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Možete da očekujete važan razgovor sa nadređenima. Potrudite se da svoje ideje prikažete u najboljem mogućem svetlu. Važan je način na koji ćete sve prezentovati.

LJUBAV: Pred vama je šansa da ispravite neke greške iz prošlosti kada je u pitanju odnos sa partnerom. Možete da očekujete da će vam odnos biti promenljiv i nekako nestabilan.

ZDRAVLJE: Bolovi u leđima bi mogli da vas muče. Pred vama je period u kojem će vam kičma biti veoma osetljiva. Posavetujte se sa fizioterapeutom. Masaže bi mogle da vam prijaju.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Možete da se nadate pokretanju važnog posla koji će vam na duže staze u budućnosti donositi zaradu. Iako je nedelja, vama se polje posla značajno pokreće i imaćete dobre vesti.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja može delovati distancirano ili ćete uskoro ući u vezu na daljinu. Pred vama je period u kojem ćete biti nekako okrenuti problemima u ljubavi.

ZDRAVLJE: Proverite nivo šećera u krvi. Moguće je da ćete po tom pitanju otkriti neke probleme. Pred vama je faza u kojoj ćete biti osetljivijeg zdravlja pa se generalno čuvajte.

devojka, sreća, žena, moda, ljubav, sumnja, laž

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Današnji dan vam nije povoljan za pokretanje novog posla, pa se potrudite da se bavite više završavanjem starih. Važno je da date sve od sebe da na ovom polju rešite neke situacije.

LJUBAV: Moguće su manje nesuglasice sa voljenom osobom i važno je da se pozabavite svojim reakcijama u odnosu na nju. Ako ste slobodni nije vam povoljan dan za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Osetljivi bubrezi i bešika su naglašeni kod vas. Pred vama je period u kojem ćete imati sklonost ka tegobama vezanim za urogenitalni trakt pa se čuvajte.

RAK

POSAO: Možete veoma lako ući u neki vid nesporazuma u komunikaciji sa saradnicima. Potrudite se da ne pravite dramu. Važno je da budete prizemni sa svojim očekivanjima.

LJUBAV: Lako prekidate vezu kojom niste zadovoljni. Sada vam nije problem da kažete ono što mislite i spremni ste da stavite partneru do znanja da je kraj. Vreme je da nastavite dalje.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi redovne kontrole. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke manje probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Povedite računa o sebi.

Par, raskid, tuga, depresija, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Opterećeni ste nekim problemima iz prošlosti koje nikako ne možete da razrešite do kraja. Moguće je da ćete imati veće kočnice na ovom polju u narednom periodu.

LJUBAV: Lako dolazite do novog poznanstva koje vas vodi do prilike za flert i zbližavanje. Današnji dan vam je jako zanimljiv. Potrudite se da pokažete otvoreno svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Problemi sa aritmijom su naglašeni kod vas. Moguće je da ćete biti skloni zdravstvenim tegobama na bazi stresa. Važno je da se posavetujete sa lekarom.

PREPORUČUJEMO:

 

DEVICA

POSAO: Ako želite da dokažete svoje sposobnosti, imaćete priliku za to danas. Možete da očekujete povoljan dan za posao. Pred vama je odlična faza za dobre promene na ovom polju.

LJUBAV: Možete da se potrudite da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom u narednom periodu. Važno je da budete spremni da pokažete svoje iskrene želje i potrebe.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem su naglašeni kod vas u narednom periodu. Moguće je da ćete imati neke poteškoće na ovom planu zbog loše ishrane i navika koje vam nisu baš zdrave.

Posao, moda, leto

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Očekuje vas potpisivanje novog poslovnog ugovora koji može da vam donese veoma značajan status na poslu. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani.

LJUBAV: Ukoliko postoje bilo kakve nesuglasice između vas i partnera danas ih možete rešiti. Vreme ja za iskren i otvoren razgovor. Ako ste slobodni, nema većih promena.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu su mogući kod vas u narednom periodu. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni infekcijama i upalama. Povedite više računa o sebi.

ŠKORPIJA

POSAO: Sve na ovom polju ide kako ste planirali. Povoljan je dan i za početak nekih novih poslovnih projekata. Možete da očekujete da ćete generalno biti zadovoljni okolnostima.

LJUBAV: Tražite sigurnost pored osobe sa kojom imate vezu i nadate se da ona ima iste planove za budućnost kao i vi. Spremni ste da joj maksimalno posvetite svoju ljubav i pažnju.

ZDRAVLJE: Gubitak apetita je naglašen. Pred vama je period u kojem ćete imati manje poteškoće vezane za stomak i organe za varenje, pazite na žuč i želudac.

Kuhinja, domaćica, ručah, hrana

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

POSAO: Imate podršku svojih saradnika i možete da očekujete generalno povoljne okolnosti na poslu. Ne biste trebali da budete zabrinuti za bilo šta na ovom polju danas.

LJUBAV: Uživaćete u lepim trenucima sa osobom koja vam se dopada. Možete da očekujete da ćete imati priliku za početak veze. Ako ste u braku, partner vam je veran i posvećen.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate i imate puno energije! Današnji dan posvetite bavljenju sportom i fizičkoj aktivnosti. Možete da očekujete da ćete biti u dobroj formi i kondiciji.

JARAC

POSAO: Imate jasno definisane poslovne obaveze i odgovornosti i trudite se da ih sa svoje strane maksimalno ispunite. Možete da očekujete da će vam dan biti povoljan za posao.

LJUBAV: Ne posvećujete dovoljno vremena voljenoj osobi pa vaš odnos dolazi do manje krize. Pred vama je period u kojem možete da očekujete neke manje komplikacije na ovom polju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa glavoboljom. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti posvećeni rešavanju zdravstvenih problema. Važno je da slušate savete vašeg lekara.

Ultrazvuk srca lekar pregled

Alo!/Ana Paunković

Ultrazvuk srca lekar pregled, Foto: Alo!/Ana Paunković

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete povoljan dan za posao Sve što budete imali u planu za danas ćete ostvariti bez veće muke. Pred vama je generalno povoljna faza za polje posla.

LJUBAV: Moguće je da ste prekršili neko obećanje i da je voljena osoba zbog toga povređena. Trebaće vam neko vreme da popravite odnos sa njom. Neće vam biti lako.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa radi redovne kontrole. Moguće je da ćete na ovom polju biti skloni poteškoćama i problemima ali i komplikacijama koje vučete iz prošlosti.

RIBE

POSAO: Moguće je da se dešavaju neke promene i da niste sigurni na koju će stranu sve to krenuti. Neizvesnost vas opterećuje ali je važno da ipak pokažete smirenost.

LJUBAV: Imate nesuglasice sa voljenom osobom a sumnja i ljubomora stvaraju još veći razdor između vas. Moguće je da bi vam prijala kraća pauza kako bi otkrili šta zaista želite.

ZDRAVLJE: Prilično ste uznemireni i to može negativno da se odrazi na vaše polje zdravlja. U velikoj meri ste podložni psihosomatskim tegobama i veoma ste osetljivi.

Najneobičnije činjenice o vašem horoskopskom znaku!

AUTOR: Telegraf/M.M. DATUM I VREME: 21.08.2019. 11:08 Možda su vam poznate određene stavke o svom znaku u horoskopu, ali sigurno je da ima i onih za koje ne znate! Foto: Shutterstock, ilustracija OVAN Znak koji je poznat po samopouzdanju i hrabrosti. Mnogo svetskih vođa i javnih ličnosti su rođeni baš u ovom znaku.

 

BONUS VIDEO:

 Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati