Par, muvanje, flert, ljubav, veza
Shutterstock, ilustracija
Par, muvanje, flert, ljubav, veza

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Dolazi vam značajno poboljšanje u trenutku kada ste mislili da je sve izgubljeno. Vraća vam se motivacija. Možete da očekujete da ćete konačno rešiti neki problem.

ZDRAVLJE: Prijaće vam bavljenje sportom. Možete da očekujete da ćete se vratiti u dobru kondiciju. Ovo je dan tokom kojeg ćete se osećati odlično ako budete trenirali.

BIK

POSAO: Očekuje vas sklapanje dogovora koji vam može biti veoma značajan za napredovanje u daljoj budućnosti. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju.

LJUBAV: Voljena osoba priprema pozitivno iznenađenje za vas. Moguće je da ćete se uskoro veriti. Ako ste slobodni, očekuje vas početak veze koja bi mogla dugo da traje.

BLIZANCI

POSAO: Na ovom planu je sve kako treba. Ništa vas ne brine. Dobro se osećate u poslovnom okruženju i sve teče kao što ste i planirali. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Sve ste bliskiji jedno drugome. Uskoro ćete biti spremni da pokažete svoje interesovanje i emocije.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Važno je da se potrudite da ojačate svoj imuni sistem. Današnji dan vam ne donosi neke drastične probleme na polju zdravlja.

RAK

POSAO: Očekuje vas pozitivna situacija. Faktor sreće vas prati i mogli biste da ostvarite i neki manji dobitak na ovom polju. Posvetite se poslu i bićete zadovoljni rezultatom.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni pred vama je značajno poznanstvo, na duže staze. Ako imate partnera odnos vam se popravlja. Možete da očekujete i neke lepe vesti.

ZDRAVLJE: Poboljšanje vam dolazi. Ako ste imali neke probleme sa zdravljem sada je došlo vreme da se posvetite tome da ih rešite. Uz pomoć lekara dolazi do oporavka.

LAV

POSAO: Moguće je da ćete napraviti neku grešku koja bi mogla skupo da vas košta. Nije vam povoljan dan za posao. Potrudite se da na ovom polju date sve od sebe da ispravite nepravilnosti.

LJUBAV: Nije vam lako da budete sasvim iskreni prema svom partneru i na neki način bežite u svoj svet. Vaš odnos nikako da se popravi. Ako ste slobodni, moguća je neka avantura danas.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem su naglašeni kod vas u ovom periodu. Moguće je da ćete imati tegobe vezane za želudac, creva. Pazite kakvu hranu jedete u tome je ključ problema.

DEVICA

POSAO: Zadovoljni ste onim što ste do sada ostvarili i planirate da uložite još veći trud kako bi u svom poslu uspeli. Možete da očekujete povoljan period za nove planove i promene.

LJUBAV: Moguće je da ste nesigurni i da vam samopouzdanje opada. Na neki način kao da se krijete od novih dešavanja i poznanstava. Nije vam lako da se oslobodite sopstvenih kočnica.

VAGA

POSAO: Važno vam je da se pokrenete na poslovnom planu jer ste već duže vreme u fazi stagnacije. Dosta toga zavisi od vas, vaš stav je ključan po pitanju nadolazećih promena.

LJUBAV: Imaćete priliku da se pomirite sa osobom koja je nekada davno bila vaša velika ljubav. Spremni ste da date vašem odnosu drugu šansu. Ako ste slobodni, nema promena.

ZDRAVLJE: Posetite nutricionistu koji bi mogao da vam da korisne savete oko režima ishrane koji biste trebali da primenite kako biste rešili probleme sa zdravljem i kilažom.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da niste maksimalno posvećeni poslu i da na neki način kroz obaveze bežite od privatnih problema. Vreme je da promenite svoje navike u tom smislu.

LJUBAV: Niste sigurni u svoja osećanja i odnos sa partnerom je prilično poljuljan. Više ne znate u šta da verujete. Moguće je da će vam trebati mnogo vremena da probleme rešite.

STRELAC

POSAO: Imate važne planove za budućnost i trudite se da svaki detalj bude na svom mestu. Očekuje vas sklapanje nekog većeg posla. Bićete zadovoljni ishodom događaja.

LJUBAV: Deluje vam da je partner preterano ljubomoran i polako se udaljavate od njega. Nedostaje vam vaša sloboda. Moguće je da niste spremni da se za bilo koga žrtvujete.

JARAC

POSAO: Moguće je da vas očekuje neka nova poslovna ponuda ikoju ćete oberučke prihvatiti. Pred vama je period u kojem ćete uspeti da dođete do ostvarenja bolje zarade.

LJUBAV: Možete da se nadate da će doći do spajanja sa osobom sa kojom flertujete već neko vreme. Konačno ćete ući u vezu. Spremni ste da svoja osećanja pokažete otvoreno.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj. Moguće je da ćete imati neke probleme zbog nedostatka gvožđa. Posavetujte se sa vašim lekarom o zdravstvenim tegobama.

VODOLIJA

POSAO: Važno je da se potrudite da ne pravite nove greške na poslovnom planu kako bi izbegli nove konflikte sa nadređenima. Izbegavajte nove nesuglasice i teranje inata.

LJUBAV: Niste zadovoljni odnosom sa voljenom osobom. Ukoliko ste u braku, moguće je da razgovarate o razvodu. Spremni ste da pravite drastične promene i rezove na ovom polju.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa varenjem su naglašeni kod vas. Moguće je da ćete imati stomačne probleme na duže staze ako ne budete menjali vašu ishranu.

RIBE

POSAO: Priželjkujete promenu radnog mesta. Došli ste do tačke u kojoj tražite novi izlaz za sebe. Spremni ste da pravite veće rezove i preokrete u vašem životu.

LJUBAV: Komunikacija u vezi nije dobra i svesni ste toga ali i dalje vam je lakše da bežite od problema. Niste spremni za promene kada je u pitanju ljubav i plašite se toga.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Moguće je da ćete biti podložni problemima sa kašljanjem, plućima i veoma osetljivim disajnim putevima. Posetite lekara.