Stan, dom, kuća, par, veza, raskid
Shutterstock, ilustracija
Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Intuitivno reagujete i dolazite do pravih zaključaka. Verujte u sopstveni osećaj i nećete napraviti grešku. Spremni ste da u posao uvedete neke važne izmene o kojima ste dugo razmišljali.

LJUBAV: Možete da očekujete jako lepu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Pred vama je pravi trenutak za početak veze. Spremni ste da se posvetite vašem odnosu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

BIK

POSAO: Moguće je da ste danas malo dekocentrisani pa ne bi bilo dobro da se bavite preterano važnim posvima. Potrudite se da date sve od sebe kako biste uspeli da rešite probleme.

LJUBAV: Na ovom planu imate neke iluzije koje će se polako raspršiti... Shvatićete da voljena osoba nije onakva kakva ste mislili da jeste... Ako ste slobodni, još nema nove ljubavi.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete generalno dobro stanje bez većih trzavica. Obavljate rutinski sve poslove koje imate. Spremni ste da svoj posao shvatite ozbiljno i da mu se posvetite.

LJUBAV: Ljubavna situacija nije idealna, svesni ste svojih grešaka ali vam nešto ne da da pređete preko ponosa. Moguće je da ćete uskoro imati i prekid veze sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Povedite računa o debelom crevu koje bi moglo da vam bude prilično osetljivo. Naglašeni su vam problemi sa probavom takođe. Na vreme se posavetujte sa lekarom.

Doktor, Lekar, nutricionista, ishrana

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Pred vama je dan u kom ćete doći do novih informacija, moguće je da ćete nekim spletkama stati na put.

LJUBAV: Očekuje vas nedefinisano stanje sa osobom koja vam se dopada. Imate utisak da je nešto između vas dvoje ostalo nedorečeno.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa alergijama.

LAV

POSAO: Spremni ste da pravite drastične promene i ne plašite se toga. Imate utisak da stvari moraju da krenu u drugačijem pravcu.

LJUBAV: Niste sasvim zadovoljni odnosom koji imate sa voljenom osobom i postavljate joj neku vrstu ultimatuma.

ZDRAVLJE: Posetite lekara.

DEVICA

POSAO: Iako pokušavate da sagledate neke stvari racionalno, strahovi i nervoza koju osećate vam ne daju mira. Dajte sebi vremena kako biste detaljnije analizirali situaciju.

LJUBAV: Očekuje vas nova ljubavna priča koja može da bude jako dobra za vas. Moguće je da će to biti veza koja vodi ka braku. Ako već imate partnera, lepo se slažete sa njim.

Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

VAGA

POSAO: Imate utisak da je stanje na poslovnom planu veoma neobično da je sve u haosu i da ništa ne zavisi od vas. Moguće je da ćete morati da prihvatite taj privremeni haos.

LJUBAV: Nemate dovoljno poverenja u voljenu osobu sa kojom imate sve ređa viđanja i sve češće svađe... Moguće je da je jedino ispravno rešenje za vas zaista da se ta veza prekine.

ZDRAVLJE: Unosite više tečnosti. Pazite na svoje zdravlje. Važno je da povedete računa i o zdravlju organa urogenitalnog trakta koji bi mogli da vam sada budu osetljivi.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba koju srećete u vašem svakodnevnom okruženju ali vam nije lako da joj priđete. Moguće je da imate strah od odbijanja i da sumnjate u sebe.

ZDRAVLJE: Problemi sa plućima. Su kod vas sada naglašeni. Povedite računa o svom zdravlju i izbegavajte duvanski dim i cigarete. Potrudite se da živite zdravije i da stvarate pozitivne navike.

STRELAC

POSAO: Finansijska situacija vam je prilično stabilna i nemate veće probleme na ovom polju. Moguće je da će vam današnji dan generalno proteći mirno i da ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Na polju ljubavi čeznete za novim dešavanjima. Imate osećaj da ste bili jako pasivni već duži vremenski period. Vreme je da se pokrenete i da izađete iz kolotečine.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad energije. Pred vama je dan tokom kojeg će vam biti potrebno više odmora. Nađite dovoljno vremena kako biste mogli sebi da obezbedite kvalitetan san.

JARAC

POSAO: Nije dobar dan za posao pa bi bilo najbolje da danas, ako budete mogli, i ne dođete u dodir sa radnim okruženjem. Izbegavajte bilo kakve sukobe, rizike ili pokretanje novog posla.

LJUBAV: Osećate se nekako tužno i razočarano jer voljena osoba nije ispoštovala neka obećanja prema vama. Moguće je da polako uviđate da je došlo vreme da idete dalje.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Pred vama je period tokom kojeg biste mogli da imate neke probleme sa zdravljem zbog hroničnog umora koji vas prati. Brinite više o sebi.

 

VODOLIJA

POSAO: Vi imate stabilno radno mesto ali ponekad izbegavate svoje obaveze. Potrebno je da budte odgovorniji i da se potrudite da se bolje organizujete oko poslovnih aktivnosti.

LJUBAV: U braku deluje da je sve dobro- na prvi pogled, ali kada se zagrebe ispod površine postoji dosta nezadovoljstva na obe strane. Moguće je da ćete uskoro imati veće svađe.

RIBE

POSAO: Imate velike, moguće i megalomanske planove, ali niste blizu ostvarenja. Trebali biste da se posvetite nekim realnijim poslovima kako biste napravili barem prvu promenu.

LJUBAV: Dve različite osobe čekaju na vas, obe imaju emocije prema vama i obe su vam verne... Moguće je da niste baš sigurni koja od njih je pravi izbor za vas.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa vidom su naglašeni, moguće su tegobe sa očima. Proverite svoju dioptriju i idite na redovne kontrole kod oftamologa. Moguće su i glavobolje kod vas.

glavobolja bol u glavi

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs