raskid, par, svađa, prevara, ljubomora
Shutterstock
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Ukoliko budete uspeli da izađete na kraj sa problemima u komunikaciji sa saradnicima, bićete zadovoljni. Važno je da pokažete više volje ka ostvarenju kompromisa.

LJUBAV: Vlada tenzija u bračnoj idili i niste sigurni kako da se izborite za svoju sreću. Čini vam se da se stvari neće vratiti na staro i da postoji veća šansa da vam se brak privede kraju.

ZDRAVLJE: Naglašeni su problemi sa grlom. Očekuje vas period u kojem vam neće biti ni malo lako da stabilizujete vašu situaciju na polju zdravlja. Imunitet vam je u fazi opadanja.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Možete da očekujete jako dobar dan u kom ćete biti maksimalno posvećeni poslu i veoma produktivni. Pred vama je period u kojem ćete imati neke poteškoće.

LJUBAV: Osećate se lepo i ušuškano pored voljene osobe koja vam pruža osećaj sigurnosti. Povoljan je dan za ljubav. Možete da se nadate ostvarenju dobrog slaganja i lepe atmosfere.

ZDRAVLJE: Nemate nikakve probleme. Pred vama je faza u kojoj ćete biti zadovoljni svojim stanjem na polju zdravlja. Dolazi vam faza poboljšanja i oporavka na ovom polju.

BLIZANCI

POSAO: Trenutno ste više posvećeni nekim porodičnim problemima nego poslu. Ako se bavite privatnim biznisom moguća su otežanja. Povedite računa o dugovima iz prošlosti.

LJUBAV: Najvažnije vam je da na polju ljubavi budete iskreni i da nađete osobu koja to ume da ceni. Pred vama je period u kojem možete da imate nove udvarače i nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Moguća je malaksalost u prvom delu dana pogotovo. Vodite računa ako imate generalno bilo kakve probleme koji su vezani za nizak pritisak.

San, spavanje, košmari, noćna mora, sanovnik

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Imate puno pozitivne energije i nade da će na poslovnom planu sve biti kako treba. Vaš stav je od ključnog značaja. Pokažite da ste spremni da se posvetite svom poslu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba kojoj to ne možete lako priznati. Moguće je da u sebi držite neke stvari od pre i da vam nije ni malo lako da situaciju razrešite.

ZDRAVLJE: Imate višak energije u sebi. Očekuje vas povoljan dan da se posvetite vežbanju i fizičkoj aktivnosti. Važno vam je da budete u dobroj formi i kondiciji.

LAV

POSAO: Možete da se oslonite na kolege i saradnike koji su iskreni prema vama. Očekuje vas povoljan dan za posao. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni obavljenim poslom.

LJUBAV: Možete da očekujete stabilnu situaciju kada je u pitanju polje ljubavi. Sreća je na vašoj strani. Pred vama je faza u kojoj ćete imati priliku da zablistate.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi vezani za nervni sistem. Moguće je da vam neće biti ni malo lako da na polju zdravlja ostvarite potpuno poboljšanje. Stoje vam komplikacije.

posao, kolege, stres, tim, uspeh

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

DEVICA

POSAO: Dobićete jako lepe vesti kojima ste se dugo nadali. Stanje na poslovnom planu će biti značajno olakšano. Možete da očkujete da ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju.

LJUBAV: Ukoliko ste planirali početak zajednice sa voljenom osobom, ili sklapanje braka, povoljan je dan za to. Pred vama je generalno dobar period za brojne promene u ljubavi.

ZDRAVLJE: Uspećete da rešite neke tegobe. Dolazi faza u kojoj ćete uz pomoć lekara ali i svojih izmenjenih navika imati mogućnost da stabilizujete zdravstveno stanje.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete ponudu za saradnju koja dolazi iz inostranstva. Ukoliko prihvatite, bićete prezadovoljni. Generalno vam dolazi faza u kojoj se vidi poslovno napredovanje.

LJUBAV: Možete da računate na veoma zanimljiv flert sa osobom koja voli da se igra toplo- hladno. Pred vama je faza u kojoj ćete imati nova i zanimljiva dešavanja.

ZDRAVLJE: Čuvajte se hroničnih problema. Moguće je da vam neće biti sasvim lako da se na ovom polju stanje stabilizuje. Potrudite se da idete na redovne lekarske kontrole.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Uspećete da ostvarite značajno poboljšanje na polju zarade. Bićete zadovoljni ishodom današnjeg dana. Pred vama je povoljan period koji donosi srećne okolnosti.

LJUBAV: Čvrsto se držite osobe do koje vam je stalo. Lepo vam je kada ste zajedno i želeli biste da odnos prenesetena neki viši nivo. Možete da očekujete pozitivne promene.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na polju zdravlja. Očekuje vas faza u kojoj ćete se generalno dobro osećati. Pred vama je period koji može da vam donese rešavanje starih problema.

STRELAC

SPOSAO: Možete da očekujete da će vam biti ponuđena poslovna saradnja ili ugovor koji može biti značajan na duže staze. Pred vama je dobra faza za zaposlenje ako ste u potrazi za istim.

LJUBAV: Pokretanje novog poznanstva iniciraju vaši prijatelji. Moguće je da niste to od njih tražili ali i da će vam se ishod svideti. Očekuje vas zanimljiv period za ljubav i flert.

ZDRAVLJE: Povedite računa ako ste skloni alergijama. Moguće je da će vam neke stvari sada malo teže pasti. Pred vama je period u kojem biste trebali više da pazite na zdravlje.

Ugovor Advokat Kupoprodajni ugovor

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Možete da očekujete naporan dan. Bićete prilično zauzeti velikim brojem obaveza. Važno je da poradite na što boljoj organizaciji svojih obaveza. Povedite računa o svemu.

LJUBAV: Za sada vam nije lako da sa partnerom nađete kompromis jer ste oboje tvrdoglavi. Ali stanje može da se popravi. Važno je da pokažete spremnost ka pravljenju promena.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Potrudite se da unosite više vitamina i da više odmarate. Kvalitetan san je od velikog značaja za vaše polje zdravlja takođe.

VODOLIJA

POSAO: Ulazite u nov poslovni projekat koji od vas zahteva maksimum posvećenosti u početku. Važno je da radite na tome da budete fokusirani, skoncetrisani i da se posvetite poslu.

LJUBAV: Zadovoljni ste jer je odnos sa voljenom osobom bolji nego pre. Uživate u vašem braku ili zajednici. Ako ste slobodni, ovaj dan je odličan za novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni nekim manjim problemima kada je u pitanju ovo polje. Posvetite se ostvarenju boljih navika.

Ovo su karakteristike vašeg horoskopskog znaka koje su pogrešno protumačene!

AUTOR: Stil/M.M. DATUM I VREME: 22.08.2019. 08:36 - 22.08.2019. 09:44 Zaboravite na sve što ste do sada znali o vašem horoskopskom znaku! Ove osobine su pogrešno protumačene... Foto: Shutterstock, ilustracija Sigurno ste već nekoliko puta čitali koje karakteristike ima vaš horoskopski znak, ali astrolozi su napravili jednu veliku grešku, piše Stil/Lovesensa.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete da će nov poslovni partner imati neku neobičnu ponudu za vas. Uvek ste otvoreni za nove stvari. Spremni ste i da malo rizikujete na putu do uspeha.

LJUBAV: Za sada vam nije lako da pokažete svoja osećanja jer je osoba koja vam se dopada zauzeta. Moguće je da se kajete što vam se tako neko poznanstvo uopšte i desilo.

ZDRAVLJE: Imaćete manje probleme u narednom periodu. Možete da budete skloni alergijama, problemima sa disajnim putevima kao i problemima koji se tiču kože i promena na koži.

BONUS VIDEO:

Rada Manojlović se UDAJE! Otkrivamo tačan datum i KO je njen izabranik!