Muškarac, tuga, raskid, svađa
Shutterstock, ilustracija
Muškarac, tuga, raskid, svađa

Shutterstock, ilustracija

Raskid, Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Možete da očekujete potpisivanje nekog ugovora koji može veoma pozitivno da utiče na vas. Iako je počeo vikend pred vama su neke nove, važne poslovne odluke.

ZDRAVLJE: Čuvajte grlo od virusa. Moguće je da ćete imati probleme i da ćete biti skloni upalama i infekcijama. Potrudite se i da ojačate vaš imuni sistem unosom vitamina.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Kada su u pitanju finansije, moguće su neki neočekivani troškovi, pa budite oprezni tokom današnjeg dana. Nemojte sada da se upuštate u veća ulaganja.

LJUBAV: Uživate u zajedničkom društvu sa osobom koju volite. Pred vama je šansa da se malo opustite zajedno. Možete da očekujete da ćete imati sasvim pozitivan dan za ljubav.

BLIZANCI

POSAO: Zadovoljni ste stanjem na polju posla. Možete da se nadate generalnoj stabilizaciji na radnom mestu. Pred vama je povoljan period da se manji problemi reše.

LJUBAV: Poklanjate svu svoju pažnju voljenoj osobi, a ona često pokazuje da time nije sasvim zadovoljna. Moguće je razočarenje. Nemojte da poklanjate olako svoje poverenje.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Možete da očekujete da će pred vama biti jedan naporan i stresan period u kojem će vam san biti od veoma velikog značaja za zdravlje.

RAK

POSAO: Veoma ste vredni i posvećeni svom poslu. U periodu koji dolazi ćete imati mogućnost da ostvarite poboljšanje na ovom polju. Zarada bi takođe mogla da se uveća.

LJUBAV: Potrebno je da budete malo otvoreniji u flertu ako želite da osoba koja vam se dopada napavi prvi korak. Ako imate partnera on od vas očekuje određenu inicijativu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hroničnim problemima. Moguće je da će vam današnji dan biti teži za polje zdravlja i da ćete biti veoma podložni novim tegobama i promenama.

LAV

POSAO: Moguće je da ne ide baš sve onako kako ste želeli da krene. Ipak, imaćete šanse da menjate poslovne okolnosti. Važno je da ne odustajete od svojih ciljeva.

LJUBAV: Želite da popravite odnos sa voljenom osobom ali ona kao da večito pominje samo stare probleme. Moguće je da je pred vama još dosta nekih sitnih razmirica.

DEVICA

POSAO: Ispravljajte greške koje ste ranije pravili na radnom mestu i možete da očekujete poboljšanje koje postepeno dolazi. Pred vama je faza u kojoj može biti dosta promena.

LJUBAV: Moguće je da niste sasvim raščistili sve vezano za bivšu ljubav i da vam se ona uporno vraća. Ni sami niste sigurni da li želite ili ne obnovu te veze.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa pritiskom. Povedite računa o svom zdravlju i izbegavajte stres. Umerena fizička aktivnost je važna kako biste održali dobro stanje na ovom polju.

PREPORUČUJEMO I:

VAGA

POSAO: Okruženi ste poslovnim problemima koji vam unose osećaj nervoze i tenzije. Trebaće vam vremena da dođete do željenih promena. Pokušajte da budete strpljivi.

LJUBAV: Nadate se pomirenju sa osobom sa kojom se nedavno desio prekid. Moguće je da ćete imati sreće i da će ona ipak želeti da vam pruži još jednu šansu.

ZDRAVLJE: Predeo grudnog koša je osetljiv kod vas pa biste mogli da imate neke probleme sa zdravljem. Najbolje bi bilo dase posavetujete sa vašim lekarom oko problema koji vas muče.

ŠKORPIJA

POSAO: Imaćete priliku da menjate ono što vam ne odgovara u vezi vašeg radnog okruženja. Spremni ste da povučete nove poteze kako bi ostvarili pomak na ovom polju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa želucem. Povedite računa o ishrani. Pred vama je period u kojem bi zdravlje moglo da vam bude generalno osetljivije nego inače.

STRELAC

POSAO: Pokazaćete da možete da dođete do većih pomaka na poslovnom planu iako vam niko nije pružio pomoć. Potrudite se da izbegnete poveravanje ljudima koji su sumnjivi.

LJUBAV: Imate poverenje u svog partnera sa kojim ste uspeli da izgradite veoma dobar odnos. Atmosfera na polju ljubavi vam je sjajna! Ako ste slobodni lako ćete ostvariti novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Odmarajte se. ne biste trbali da imate veće probleme sa zdravljem tokom današnjeg dana ali vam se jednostavno sada ne preporučuje veća fizička aktivnost.

JARAC

POSAO: Može se reći da radite posao koji volite i da vam na ovom polju dolaze srećne okolnosti kojima ćete biti zadovoljni. Pred vama je povoljan dan, pa možete malo i da odmorite od obaveza.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja živi negde u vašoj blizini ili komšiluku. Uskoro ćete ući u vezu sa njom. Uspeećete da joj pokažete svoja osećanja na pravi način.

ZDRAVLJE: Moguća je prolazna uznemirenost kod vas. Potrudite se da smanjite nervozu i izloženost stresnim okolnostima kao i da više mislite na svoje zdravlje.

Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Horoskop, Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko imate neku dilemu vezanu za posao, posavetujte se sa nekom iskusnom osobom u koju imate poverenja. Pred vama je period u kojem ćete imati uspone i padove.

LJUBAV: Pred vama je jako lep period za emotivno polje, možete da očekujete početak dobre veze. Moguće je da nekada ni sami ne znate šta da očekujete od sebe na ovom polju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog nadutosti. Izbegavajte hranu koja se teško vari. Potrudite se da se svakodnevno dovoljno krećete i da unosite dovoljno tečnosti.

RIBE

POSAO: Potrudite se da se maksimalno skoncentrišete na svoj posao. Ako budete dali sve od sebe na ovom polju ćete postići uspeh. Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena.

LJUBAV: Skloni ste nervozi danas, pa lako ulazite u svađe sa voljenom osobom. Smirite malo svoj temperament. Sve ono što se dešava tokom današnjeg dana potiče od vas.

ZDRAVLJE: Povišena temperatura je moguća. Izbegavajte preterano naprezanje. Posetite lekara kako bi ustanovili koji je izvor upale i uradite redovni nalaz krvne slike.