Žena, raskid, tuga, depresija
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Rešili ste da preuzmete odgovornost za nova dešavanja na poslovnom planu. Moguće je da ćete poneti veliki teret na svojim leđima i da nemate ništa protiv toga.

LJUBAV: Možete da se nadate dobroj atmoseri u bračnoj zajednici. Partner je uvek u svemu uz vas. Zadovoljni ste jer smatrate da ste našli osobu koja vam maksimalno odgovara u svemu.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa venama. Pred vama je period u kojem ćete imati manje probleme na polju zdravlja. Posavetujte se oko svega sa vašim lekarom.

PROČITAJTE I:

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

 

 

BIK

POSAO: Vreme je da se posvetite ispravljanju grešaka koje ste ranije pravili. Konačno ćete neke stvari dovesti u red. Važno je da budete realni prema sebi i prema tome koja očekivanja imate.

LJUBAV: Važno vam je da ostvarite bolju komunikaciju sa voljenom osobom kako biste prevazišli krizu u braku. Ako ste slobodni, dopada vam se osoba koja vas još ne primećuje.

ZDRAVLJE: Skloni ste gojenju. Moguće je da ćete imati neke manje probleme na ovom polju. Pred vama je period u kojem su mogući manji problemi na ovom planu.

BLIZANCI

POSAO: Razmišljate o tome da promenite svoj posao jer postajete na neki način frustrirani zbog trenutnih dešavanja. Pred vama je period u kojem možete da imate neke kočnice.

LJUBAV: Moguće je da niste dobili ljubav koja vam je bila neophodna i da ste spremni da nastavite svoju potragu za pravom osobom. Uskoro vas očekuju promene i nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Stopala su vam osetljiva. Povedite računa da ne dođe do nekih povreda u ovom predelu. Pred vama je period u kojem možete biti skloni problemima na ovom planu.

Žena, posao, stres, rad, firma

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Nemate dovoljno koncentracije i niste baš u formi, pa će vam prijati da se danas malo udaljite od poslovnog okruženja. Važno je da ništa ne forsirate kada vidite da vam ne ide.

LJUBAV: Moguće je da ste došli do svoje granice kada je u pitanju odnos sa voljenom osobom i da pucate pod pritiskom. Problemi se gomilaju jedni na druge i sve vam je teže u pogledu emocija.

ZDRAVLJE: Problemi sa nervozom su naglašeni kod vas u ovom periodu. Zbog stresa može da ispašta i vaše zdravlje. Neophodno je da nađete neki način da se malo opustite.

LAV

POSAO: Moguće je da je ste došli do novih informacija koje ćete iskoristiti na veoma pozitivan način. Pred vama je period koji može da vam donese neke poslovne promene.

LJUBAV: Možete da očekujete priliku za obnovu komunikacije sa osobom iz prošlosti. Vaš odnos se sada razvija u sasvim drugačijem pravcu. Pripremite se za promene.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zubima. posetite stomatologa na vreme. Pred vama je period u kojem vam ovaj predeo može biti veoma osetljiv pa je važno da budete oprezni.

DEVICA

POSAO: Vlada tenzija u vašem poslovnom okruženju ali do kraja dana dosta prepreka može biti rešeno. Potrudite se da se posvetite rešavanju svakodnevnih obaveza i da idete korak po korak.

LJUBAV: Potrudićete se da voljenoj osobi pokažete da vam je iskreno stalo do njene sreće. Daćete joj mogućnost da bira. Vi niste željni forsiranja i pritisaka na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Povećajte unos kalcijuma. Pred vama je period u kojem ćete imati manje probleme sa kostima. Posavetujte se sa vašim lekarom ako postoje bilo kakve tegobe kod vas.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Tokom današnjeg dana vas očekuje mirna i stabilna situacija. Znate da je vaše radno mesto sasvim sigurno. Ne biste trebali da očekujete beće promene na ovom polju.

LJUBAV: Očekuje vas susret sa osobom koja u vama budi posebne emocije. Imate veliku želju da budete zajedno sa njom što češće. Očekuje vas veoma romantična i nežna faza.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam bavljenje sportom. Fizička aktivnost čini da se osećate bolje, da budete zadovoljniji sobom i da imate više samopouzdanja. Povoljan je dan za vežbanje.

ŠKORPIJA

POSAO: Ulazite u novi poslovni projekat koji može da vam bude od velike važnosti za dalju karijeru. Potrudite se da na ovom polju pokažete dovoljno inicijative danas.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljive okolnosti. Flert sa osobom koja vam se dopada upravo prelazi u neku sasvim novu dimenziju. Spremni ste da pokažete svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom bi mogli donekle da vas opterećuju danas. Pred vama je faza u kojoj ćete imati manje komplikacije na ovom planu pa povedite računa o tome.

 

STRELAC

POSAO: Spremni ste da završite neke poslove koje odugovlačite iz prethodnog perioda. Korak po korak, rešavate sporne stvari. Zadovoljni ste jer uviđate da vam se dešavaju promene.

LJUBAV: Očekuje vas komunikacija sa osobom rođenom u znaku Škorpije sa kojom se mogu pojaviti varnice. Spremni ste da joj pokažete da ste zainteresovani za više od prijateljstva.

ZDRAVLJE: Podložni ste upalnim stanjima. Moguće je da ćete imati neke tegobe vezane za polje zdravlja. Povišena temperatura bi takođe mogla da vas prati pa povedite računa.

JARAC

POSAO: Moguće je da ozbiljno razmišljate o drastičnim promenama ili prekidu nekog ugovora, saradnje. Spremni ste da povučete bitne poteze na ovom planu danas.

LJUBAV: Niste zainteresovani za početak nove veze sa osobom koja vam se udvara. Jednostavno nemate dovoljno emocija prema njoj. Vreme je da taj odnos raščistite.

ZDRAVLJE: Moguća je prolazna prehlada. Potrudite se da povećate unos vitamina C i da povedete računa o tome da ojačate svoj imunitet. Važno je da pazite na svoje navike.

Sokovi voće napitak zdravlje vitamini

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Niste sasvim u svom elementu i veoma lako možete da pravite neke nove greške na poslovnom planu. Pred vama je period koji može da vam donese izvesne komplikacije.

LJUBAV: Ukoliko budete nastavili da pokazujete svoju pažnju i ljubav prema voljenoj osobi, vaš odnos će postati mnogo bolji nego pre. Spremite se za mogućnost dobrih promena.

ZDRAVLJE: Problemi zbog stresa bi mogli da budu naglašeni kod vas u narednom periodu. Potrudite se da sebe distancirate od negativnog i stresnog okruženja na neko vreme.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete dobar dan za rešavanje novih problema. Vidite stvari iz potpuno drugačijeg ugla i spremni ste da napravite preokret vezan za vašu poslovnu taktiku.

LJUBAV: Ako budete poslušali intuiciju videćete jasno sve što se dešava između vas i voljene osobe. Možete da očekujete neka nova dešavanja. Ako ste slobodni, dolazi novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom bi mogli da vas prate tokom današnjeg dana. Potrudite se da poradite na smirenosti. Fizička aktivnost vam može pomoći da se bolje osećate.

PROČITAJTE I:

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija