DVA ZNAKA ČEKA VELIKO IZNENAĐENJE! Venera i Saturn će vaš ljubavni život promeniti naopačke u narednih nekoliko meseci!

Venera u Ovnu počinje da se meša u naš ljubavni život više nego ikada, a još kada se naše ukvadrantu sa Saturnom u Jarcu moraćete da znate kada trebate da popustite i povučete se u rikverc.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
AFoto: Shutterstock, ilustracija

Kvadrant planeta ne znači da mora da bude negativan, ali ukazuje da moramo da uradimo nešto kako bi sve uspelo. Doći će momenat kada budemo morali da se suočimo sa izborom i sve zavisi od toga šta odlučimo jer to utiče i na promenu naše budućnosti. Pogledajte OVDE u kom znaku se rađaju najfatalniji muškarci.

 

Dva puta godišnje se suočavamo sa kvadrantom Venere i Saturna i tada imamo izbor, čak i izazov koji uključuje ljubav, granice, vreme i karmu. Ovakav položaj planeta nećemo videti do septembra pa budite spremni da se nosite sa svime što vam se u narednim mesecima bude dešavalo.

Venera je planeta ljubavi i predstavlja Boginju koja većinu vremena provodi u svom domu u znaku Bika. Ovan ima malo drugačiju energiju od Venere: muževniji je, odlučniji, fokusiraniji i logičar. Za većinu nas ovo je težak period jer ne osećamo da možemo da budemo mi u romantičnom smislu. Vreme je kada biti svestan i preplavljen osećanjima čini da se osećamo komforno, a čini se da je mnogo lakše zaboraviti u potpunosti na ljubav. Pogledajte OVDE u kom znaku se rađaju najzgodniji ljudi.

Koliko god mislili da možemo da zaboravimo na naša srca, to zapravo nikada ne možemo, bar ne na dugo. Sa Bikom u Mladom mesecu i merkurom koj ise pomera kroz ovaj zrak, osećaćemo se ispunjeni nežnom energijom. Za samo nedelju dana Venera će se vratiti u znak Bika, što će izazvati niz različitih događaja koji će promeniti način na koji razmišljamo u narednih nekoliko meseci.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

Dok Venera upravlja ljubavlju, Saturn je okrutniji. On je otac Zodijaka, mudar j eiskroman. Saturn zna da bez obzira ko smo, trebaju nam granice u životu i nismo bolji od bilo koga drugog. Sa Saturnom sve ima svoj period, sve ima svoj momenat i šta god da damo to ćemo i dobiti, samo je pitanje kada. Pogledajte OVDE vaš današnji horoskop.

enera i Saturn nisu neprijatelji, ali kada se nađu u ovakvom položaju Saturn im atendenciju da ispravi sve što Veneri promakne u ime ljubavi. Ponekad znamo odgovore odmah, dok nam je za neke druge potrebno viš evremena kako bismo naučili lekciju koja nam je namenjena. Kako god bilo, ne možemo da razumemo problem sve dok nas on muči.

Saturn i Venera doneće neku osobu na naš put, bilo da j eto neko ko treba da nas iskuša, veza koja se dugo planira ili ojačanje veze sa kojom ste već u vezi. Iako je izvesno da će biti teških momenata, važno je da ostabnete otvoreni jer verovatno i sami žudite za time.

Saturn je trenutno retrogradan. Ponekad se toliko zaljubimo da izgubimo glavu za nekim. Bez obzira na naš pristup, astrologija uvek radi tako da napravi balans kada je kantar pomeren, a sada Saturn i Venera zauzimaju položaj tako da nam otvaraju ranu iz prošlosti, ali nam pomažu i da se oporavimo. Pogledajte OVDE veliki ljubavni horoskop za maj.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi