Žena, uspeh, posao, zarada, rad, biznis
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Finansije su stabilne i niste zabrinuti za poslovno stanje. Očekuje vas generalno pozitivan dan. Možete da se nadate dobrim preokretima i pozitivnim rešenjima.

LJUBAV: Rešili ste neke dileme koje ste imali u vezi vašeg partnera. Konačno ste spremni da mu više verujete i da mu se posvetite. Ako ste slobodni, očekuje vas novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos alkohola i opijata. Možete imati veće probleme kada je u pitanju vaša jetra. Potrudite se da povedete više računa o svojim navikama.

PROČITAJTE I:

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

 

BIK

POSAO: Imate poverenje u svoje saradnike na koje možete da se oslonite u svakom trenutku. Poslovna atmosfera je jako dobra. Možete da očekujete pozitivna dešavanja.

LJUBAV: Možete da očekujete pozitivnu situaciju sa voljenom osobom. Između vas vladaju iskrene emocije. Ako ste slobodni, spremni ste samo za ozbiljnu vezu ne za manje od toga.

ZDRAVLJE: Brinite o svojoj koži. Važno je da se posvetite tome da budete posvećeni zdravim navikama u ishrani jer se unos štetnih materija takođe odražava i na ten, kožu.

PROČITAJTE I:

 

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete imati neke sitne obaveze u velikom broju. Trebaće vam dosta vremena da sve to završite. Važno je da se danas posvetite svom poslu.

LJUBAV: Za sada vam prija sloboda koju imate, pa ne žurite ka sklapanju novih emotivnih poznanstava. Moguće je da uživate u izlascima sa prijateljima i da vam je to sada dovoljno.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i svežih namirnica. Važno je da pazite na svoje zdravlje i da se na vreme potrudite da ojačate svoj imunitet. Povećajte takođe i unos tečnosti.

RAK

POSAO: Pred vama je dan u kom ćete biti rasterećeni. Poslovne obaveze vas ne zamaraju jer ih nema previše. Možete da se malo odmorite i da predahnete od posla iako je ponedeljak.

LJUBAV: Maksimalno ste posvećeni svom partneru i lepo vam je u njegovom društvu. Stvorili ste svet koji je samo vaš i uživate u zajedničkim trenucima punim nežnosti i ljubavi.

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži i imate dovoljno energije. Možete da očekujete da će sve biti na svom mestu.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Možete da se nadate da ćete na poslu napraviti veći napredak nego što ste očekivali. Pred vama je povoljan period za poboljšanje zarade kao i za nove projekte.

LJUBAV: Očekuje vas stabilna emotivna situacija ako već imate partnera. Za slobodne pripadnike ovog znaka sledi dosadan dan. Moguće je da na vidiku sada nema novog poznanstva.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svom stomaku. Važno je da pazite šta jedete. Izbegavajte unos hrane koja vam teško pada na stomak i potrudite se da se generalno vodite pravilima zdrave ishrane.

Trešnje, voće, višnje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

DEVICA

POSAO: Moguće je da razmišljate o novim poslovnim potezima koji bi na neki način mogli da doprinesu proširenju posla. Potrudite se da budete kreatvni,dajte sebi vremena da smislite nešto dobro.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom nije baš dobra. Postoji dosta zamerki i sa jedne i sa druge strane. Moguće je da ste često u sukobima i da vam to unosi mnogo tenzije.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete. Važno je da pazite na svoje zdravlje. U narednom periodu ćete biti skloni problemima sa disajnim putevima, kao i sa plućima. Idite redovno kod lekara.

VAGA

POSAO: Moguće je da su pred vama poblemi koje niste očekivali. Poslovna situacija za sada nije ohrabrujuća. Važno je da budete mentalno jaki bez obzira na sve prepreke koje su oko vas.

LJUBAV: Potrudite se pokažete voljenoj osobi dovoljno fleksibilnosti i razumevanja. Nemojte da pravite svađe bez razloga. Važno je da se prisetite toga da se veza gradi na kompromisima.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa probavom. Pred vama je period u kojem će vam neka hrana padatai na stomak teže nego ranije. Vreme je da se posvetite tome da menjate režim ishrane.

Hrana, ručak, fast fud, brza hrana, burger

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ćete uskoro dobiti premeštaj na bolju poziciju. Polako dolazite do realizacije vaših planova. Spremni ste da posao stavite kao prvu stavku na listi prioriteta.

LJUBAV: Moguće je da ćete se upustiti u zanimljivu komunikaciju koja uskoro vodi i do nove emotivne veze. Važno je da na samom početku budete otvoreni oko svojih očekivanja.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa grlom su mogući kod vas. Izbegavajte hladna, gazirana pića i alkohol. Potrudite se da unosite više vitamina i da jačate svoj imunitet u ovom periodu.

PREPORUČUJEMO:

 

STRELAC

POSAO: Povoljan je dan za putovanja ukoliko ste tako nešto imali u planu. Pomoć oko posla dolazi iz inostranstva. Potrudite se da jasno prikažete svoje poslovne ciljeve.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koja će pokazati da ima jake emocije prema vama. Imaćete mogućnost da uđete u novu vezu u kojoj ćete biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preterivanje u bilo čemu. Tokom ove faze možete da budete skloni pojačanom potrebom za konzumiranjem šećera, pa samim tim i gojenju.

JARAC

POSAO: Možete da se nadate poboljšanju zarade. Finansije vam konačno idu uzlaznom putanjom i zadovoljni ste. Pred vama je generalno povoljan dan kada je u pitanju posao.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljiv razgovor sa osobom koja će vam na taj način staviti do znanja da joj se dopadate. Spremni ste za početak nove veze i za promene na ovom polju.

ZDRAVLJE: Urinarni trakt vam je osetljiv. Moguće je da ćete biti skloni upalama i infekcijama. Obavezno se posavetujte sa vašim lekarom oko svega što vas muči na ovom polju.

Bol, jetra, stomak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ćete imati neke nagle promene na poslovnom planu. Dolaze neočekivane komplikacije. Važno je da radite na tome da vam koncentracija ostane dobra do kraja.

LJUBAV: Kada je u pitanju ljubav očekuje vas veoma zanimljiv dan. Imaćete više od jednog poznanstva i prilike za flert. Spremni ste da se opustite i da uživate u novim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Povedite računa o niskom pritisku koji bi mogao da vam pravi neke manje probleme sa zdravljem. Imate manjak energije i potreban vam je odmor. Redovno jedite.

RIBE

POSAO: Iako imate mnogo poslovnih obaveza uspevate da izađete na kraj sa njima. Pred vama je odličan dan za ovo polje. Ostvarićete puno važnih promena i bićete zadovoljni.

LJUBAV: Moguće je da ste svog partnera malo potcenili ili ste uzeli zdravo za gotovo njegovo prisustvo. Sada će vam pokazati da ste napravili grešku kada ste počeli da ga zanemarujete.

ZDRAVLJE: Pad imunitet je naglašen. Potrudite se da povećate unos vitamina kao i da odmarate. Dajte vašem telu ono što mu je potrebno i izbegavajte nezdrav način života.

PROČITAJTE I:

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija