Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast
Shutterstock, ilustracija
Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Moguće je da ste u proteklom periodu imali neko razočarenje na poslovnom planu i da sada nemate motivaciju da se pokrenete. Pred vama je period koji vam može biti teži.

LJUBAV: Osećate se dobro pored voljene osobe sa kojom imate sasvim stabilan i dobar odnos. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite poboljšanje situacije u braku.

ZDRAVLJE: Povedite računa u saobraćaju. Pred vama je period u kojem možete da imate probleme sa zdravljem, sitne povrede ili neke oscilacije. Javite se vašem lekaru.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Očekuju vas problemi koje niste planirali, pa će vam biti potrebno vreme da prevaziđete stresne okolnosti. Potrudite se da budete spremni da na vreme reagujete.

LJUBAV: Više ne osećate istu dozu emocija prema partneru i niste sigurni kojim putem treba da krenete. Moguće je da vam se bliži prekid te veze u kojoj ste već duže vreme nezadovoljni.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za kičmu su naglašeni kod vas. Možete da imate probleme vezane za ukočenost, prijala bi vam masaža ili odlazak kod fizioterapeuta.

BLIZANCI

POSAO: Važno je da se posvetite svom poslu maksimalno jer vam današnji dan može doneti neke dobre prilike. Pred vama je period koji može da bude jako povoljan za vas.

LJUBAV: Niste spremni za vezu na daljinu. Iako postoji osoba koja vas intrigira i koja je daleko, smatrate da to nije za vas. Niste spremni da se upustite u nešto novo još uvek.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu. Pred vama je period koji koji može da vam donese probleme sa holesterolom i trigliceridima. Posavetujte se sa vašim lekarom.

Šunka, hrana

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Očekuju vas manji troškovi koji bi mogli da vode do problema na ovom polju. Potrebno vam je neko vreme da se reorganizujete. Potrudite se da date svoj maksimum.

LJUBAV: Želite da napravite prvi korak ka simpatiji ali i dalje imate neku dozu treme. Moguće je da vam nije lako da stvorite samopouzdanje koje ste pre nekog vremena izgubili.

ZDRAVLJE: Problemi sa plućima su mogući. Pred vama je period u kojem možete da imate tegobe vezane za kašalj i disajne puteve. Povedite računa o svojim navikama.

LAV

POSAO: Bolje je da budete strpljivi kada su u pitanju nove odluke na poslovnom planu, kako ne biste pogrešili. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite pozitivne okolnosti.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi možete da očekujete da će vam voljena osoba biti maksimalno posvećena. Pred vama je period koji može da vam donese jako lepu ljubavnu situaciju.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos slatkiša. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate probleme sa gojaznošću. Potrudite se da se okrenete zdravijim navikama na polju ishrane.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

DEVICA

POSAO: Zabrinuti ste za svoje finansije koje su postale nestabilne. Imate utisak kao da je novac počeo da odlazi od vas. Možete da očekujete da će doći do poboljšanja u narednim danima.

LJUBAV: Pred vama je susret sa osobom koja će pokazati da ima ozbiljne namere i da želi vezu sa vama. Možete da očekujete pozitivne okolnosti na polju ljubavi i ako već imate partnera.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol. Potrudite se da se pozabavite stvaranjem zdravijih navika na ovom polju. Vreme je da povedete računa o svom zdravlju i tome da radite na sebi.

VAGA

POSAO: Nije vam baš najbolji dan kada je u pitanju polje posla. Moguće je da ćete imati neke sitne probleme. Potrudite se da se pozabavite rešavanjem na vreme, da vam se ne nagomila kasnije.

LJUBAV: Moguće je da imate neke lične nesigurnosti i da vam zato nije lako da uplovite u novu emotivnu vezu. Potrebno vam je neko vreme kako biste zaboravili na razočarenja iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Moguće je da su vam bubrezi osetljivi. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate probleme sa urogenitalnom traktom. Pozabavite se svojim zdravljem.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠKORPIJA

POSAO: Nemojte da se oslanjate na sreću danas, već se oslonite samo na svoj trud, rad i na ono što vam je opipljivo... Potrudite se da uradite sve ono što je do vas kako bi se posao pokrenuo.

LJUBAV: Moguće je da niste baš sigurni koju odluku na emotivnom polju treba da donesete kako biste bili srećni. Pred vama je period većih dilema koje nećete lako rešiti.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Potrudite se da povećate unos vitamina kako biste mogli da ojačate vaš imuni sistem i da se pripremite na moguće poteškoće.

STRELAC

POSAO: Imaćete šansu da pokažete da ste napredovali u pogledu znanja i poslovne edukacije. Sa nadređenima se odnos popravlja. Možete da očekujete lepe vesti.

LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljivo poznanstvo koje bi u narednim danima moglo da vodi do veze. Imaćete priliku da iskusite neke nove i drugačije promene u svom ljubavnom životu.

ZDRAVLJE: Redovno kontrolišite pritisak. Pred vama je period u kojem ćete moći da rešite probleme koje ste imali na ovom planu. Potrebno je da se posavetujete sa vašim lekarom.

Pritisak, lek, voda

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Ako se bavite privatnim poslom, možete da očekujete da će uskoro pred vama biti neke važne odluke. Dolazi vreme da menjate ono što vam ne odgovara na ovom polju.

LJUBAV: Malo ste postali hladni u odnosu sa partnerom, a njemu to smeta. Vreme je da se potrudite da budete češće zajedno ako želite da vaš odnos opstane na duže staze.

ZDRAVLJE: Povećajte unos tečnosti. Potrudite se da pazite na svoje navike i da se hranite zdravije. Pred vama je period u kojem je neophodno da se posvetite sebi.

VODOLIJA

POSAO: Imate manje probleme na radnom mestu i nije vam lako da odlučite šta ćete dalje po tom pitanju da radite. Moguće je da vam loša komunikacija sa kolegama stvara probleme.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba koja je daleko, moguće je da ćete ući u vezu na daljinu. Pred vama je period u kojem ćete imati neke probleme na ovom planu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grlu koje bi moglo da vam bude osetljivo. Upala grla bi veoma lako mogla da vam se desi. Pred vama je period u kom ćete biti osetljivi.

Posao žena biznis laptop razgovor sastanak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RIBE

POSAO: Na poslu nema većih promena i dan vam protiče generalno mirno. Možete da očekujete pozitivnu atmosferu. Stabilizacija posla vam dolazi u narednom periodu.

LJUBAV: Pred vama je dobar dan za nova poznanstva, flert i sve ostalo na tu temu. Aktivni ste na polju ljubavi! Možete da očekujete pozitivne okolnosti na ovom polju. Biće dobrih promena.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Mogli biste da imate neke probleme sa varenjem. Pred vama je faza u kojoj biste trebali da se posavetujete sa nutricionistom.