Novac, pare, dinari
Shutterstock
Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Dan nije povoljan za putovanja, poslove vezane za transport,komunikaciju. Može doći do nekih većih grešaka. Potrudite se da ne ulazite u bilo kakve rizike na ovom polju.

ZDRAVLJE: Respiratorne infekcije su moguće kod vas u narednom periodu. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni mogućim problemima sa disajnim putevima pa povedite računa o tome.

PROČITAJTE JOŠ:

 

BIK

LJUBAV: Osećate se voljeno pored svog partnera. Može se reći da imate dobru i stabilnu vezu koja će trajati. Pred vama je period u kojem ćete postepeno uspeti da gradite bolji odnos.

ZDRAVLJE: Preporuka je da izbegavate cigarete. Potrudite se da pazite na svoje zdravlje i da na vreme menjate loše navike koje imate kako bi vam stanje na ovom polju bilo bolje.

BLIZANCI

POSAO: Nije povoljan dan za posao, pa je najbolje da se još neko vreme, koliko god možete, držite po strani. Potrudite se da tokom današnjeg dana ne donosite važne odluke.

LJUBAV: Postoji osoba koja vam se dopada i sa kojom svakodnevno imate zanimljivu komunikaciju. Uskoro ćete se zbližiti. Ako već imate partnera lepo se slažete sa njim.

ZDRAVLJE: Jaka glavobolja je moguća kod vas u narednom periodu. Očekuje vas dan koji vam može biti napet i stresan, pa se nervoza koju osećate odražava i na vaše zdravlje.

Doktor, Lekar, nutricionista, ishrana

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

LJUBAV: Moguće je da vas na ljubavnom planu očekuju manje razmirice sa voljenom osobom. Pred vama je period u kojem ćete prilično otvoreno pokazivati nezadovoljstvo na ovom polju.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom vas prate. Moguće je da vas emotivni problemi opterećuju i proganjaju i da vam nije lako da neke stvari razrešite sami sa sobom. Posavetujte se sa nekim.

LAV

POSAO: Dobićete veće odgovornosti na svom radnom mestu, pa ćete se zapitate da li uz to ide i adekvatna nagrada. Pred vama je period u kojem je moguće poslovno unapređenje.

LJUBAV: Na neki način dolazite do zida, do granice kada je u pitanju odnos sa partnerom. Niste sigurni kako ćete dalje. Moguće je da će u narednom periodu ipak uslediti prekid veze.

ZDRAVLJE: Odmarajte što više danas. pred vama je period u kojem biste mogli da budete veoma osetljivi i prilično skloni problemima na polju zdravlja. Pazite na sebe.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete da ćete dobiti pozitivne komentare na račun vaših poslovnih ideja. Pred vama je period u kojem ćete imati šansu i da stvorite nove poslovne kontakte.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, pred vama je dobar dan za polje flerta. Očekuju vas zanimljiva poznanstva i lepa dešavanja. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema. Možee da očekujete sasvim stabilan i povoljan dan na ovom planu. Uživajte u pozitivnoj energiji koja vam je pružena danas.

VAGA

LJUBAV: Niste preterano posvećeni voljenoj osobi i svesni ste toga. Kao da ste počeli malo da se hladite od nje. Moguće je da ćete u narednom periodu imati i neko novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima koji bi mogli da vam budu osetljivi. Ovo je period u kojem možete da budete i skloni prehladama i upalama mokraćnih puteva.

ŠKORPIJA

POSAO: Vaši bliski saradnici vam mogu preneti neke važne nove informacije. Potrudite se da sve ispratite. Važno je da ne okolišate kada su u pitanju odluke koje moraju da se donesu.

LJUBAV: Ne dopada vam se okruženje u kom se kreće vaš partner i polako postajete sumnjičavi i ljubomorni zbog toga. Ako ste slobodni, možete da očekujete sasvim stabilno stanje.

ZDRAVLJE: Povedite računa o alergijskim reakcijama na koži. Pred vama je period u kojem možete da očekujete sklonost ka iritacijama. Na vreme se obratite vašem dermatologu.

STRELAC

POSAO: Nije baš dobar dan za posao. Smanjite očekivanja i držite se samo rutinskih obaveza danas. Potrudite se da date sve od sebe kako bi obaveze koje su pred vama ispunili u roku.

LJUBAV: Očekuje vas susret sa osobom koja vas već neko vreme privlači. Moguće je da u komunikaciji sa njom imate tremu. Pred vama je period u kojem će vam trebati hrabrosti za promene.

ZDRAVLJE: Zdravlje je dobro kod vas. Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana biti zadovoljni. Provedite vreme sa ljudima koji su vam dragi i posvetite se svojim bližnjima.

JARAC

LJUBAV: Očekuju vas zanimljiva dešavanja sa osobom koju ste sreli preko zajedničkih poznanika. Možete da se nadate emotivnim promenama. Povoljan vam je današnji dan.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Možete da očekujete da će vam veoma prijati fizička aktivnost. Kada se bavite sportom osećate se mnogo bolje, zdravije i ispunjenije na svim poljima.

PREPORUČUJEMO I:

 

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete opušten dan tokom kog nećete imati značajan broj obaveza. Iako je ponedeljak vi ste prilično ležerni i stvari idu nekim svojim tokom kod vas.

LJUBAV: Pored bračnog partnera imate stabilnost ali vam ponekad odnos nije onakav kakav biste želeli da bude. Moguće je da osećate dozu hladnoće sa njegove strane i to vam smeta.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa ušima i sluhom su naglašeni kod vas. Mogli biste da budete skloni i upali srednjeg uha. Ako imate bilo kakve probleme na vreme se posavetujte sa lekarom.

RIBE

LJUBAV: Ukoliko budete nastavili da budete hladni u komunikaciji sa osobom koja vam se udvara, ona će odustati od vas. Potrebno je da ipak na neki način pokažete svoje interesovanje.

ZDRAVLJE: Povedite računa o alergijama kojima biste mogli da budete skloni u narednom periodu. Vreme je da se više posvetite sebi i svom zdravlju kako bi se bolje osećali.