Flert, klub, izlazak, par, muvanje
Screenshoot
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Možete da imate veoma dobru komunikaciju sa poslovnim okruženjem. Vlada generalno pozitivna atmosfera. Zadovoljni ste stanjem koje imate na ovom polju.

LJUBAV: Možete da se nadate pokretanju novih poznanstava. Ako ste slobodni imaćete mogućnost izbora! Pred vama je povoljan period za nova ljubavna dešavanja.

ZDRAVLJE: Bez problema na polju zdravlja kod vas. Možete da očekujete generalno dobro stanje. Pred vama je povoljna faza u kojoj ćete imati mogućnost za ostvarenje želja.

BIK

LJUBAV: Svom partneru pružate mnogo topline i ljubavi. Moguće je da ćete uskoro planirati i proširenje porodice. Spremni ste za novo dete i želite da se prihvatite lepih odgovornosti.

ZDRAVLJE: Želudac vam je osetljiv. Moguće je da ćete imati neke manje probleme sa stomakom. Pazite šta jedete. Oko svega se posavetujte sa vašim lekarom.

PREPORUČUJEMO JOŠ:

 

BLIZANCI

POSAO: Povoljan je period za početak nekog novog posla o kojem razmišljate već duže vreme. Možete da očekujete da ćete dobiti potrebnu podršku i vetar u leđa.

LJUBAV: Emocije se bude prema jednoj posebnoj osobi koja u vašem srcu zauzima veliko mesto. Uskoro vas očekuje početak veze. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima.

ZDRAVLJE: Imate mnogo energije u sebi. Potrudite se da iskoristite današnji dan za nešto pozitivno. Okrenite se novim idejama. Prijaće vam bavljenje sportom i fizička aktivnost.

RAK

LJUBAV: Voljena osoba je spremna da vam se maksimalno posveti. Pred vama je odličan period ako ste u dužoj vezi ili braku. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Vreme je za redovnu lekarsku kontrolu. Potrudite se da povedete dovoljno računa o svom zdravlju i nemojte da izbegavate redovne odlaske kod vašeg doktora.

Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Veoma ste uporni i nećete odustati sve dok ne isterate svoje. Spremni ste i na neke žrtve radi posla. Možete da očekujete da će vam se ulaganje energije isplatiti.

LJUBAV: Očekuje vas povoljan dan za flert i nova poznanstva. Možete da se nadate sjajnoj situaciji. Ako imate partnera lepo se slažete i zadovoljni ste odnosom koji imate.

DEVICA

POSAO: Dolazi vam prilika da poboljšate svoju zaradu. Pred vama je generalno povoljan dan za ovo polje. Možete da očekujete da će konačno sve da krene svojim tokom.

LJUBAV: Sigurni ste u svoje kvalitete i ne sumnjate u sebe. Na polju flerta nastupate samouvereno što vas čini atraktivnijim. Možete da očekujete pozitivne promene danas.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima koji bi mogli da vam budu promenljivi danas. Izbegavajte stres. Ako st imali probleme sa štitnom žlezdom, posavetujte se sa lekarom.

VAGA

LJUBAV: Posvećeni ste svom partneru i pred vama je povoljan dan za ljubav. Ako ste slobodni moguća je veza sa Bikom. Pred vama je povoljan period za nova ljubavna dešavanja.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja i migrena. Pred vama je period u kojem se nećete osećati baš dobro. Potrudite se da odmorite i da izbegavate preteramo naprezanje.

PREPORUČUJEMO I:

 

ŠKORPIJA

POSAO: Iako niste skloni tome da budete pasivni, danas vam prija malo mirniji tempo. Možete da očekujete da ćete uspeti malo da odmorite glavu od posla. Ipak je počeo vikend...

LJUBAV: Lako ulazite u prepirke sa emotivnim partnerom jer ste već duže vreme nezadovoljni. Pred vama je nešto teži dan za ljubav. Moguće je da vlada nezadovoljstvo oko vas.

STRELAC

POSAO: Osećate se zadovoljno na svom radnom mestu i ne planirate neke veće promene. Smatrate da ste već postigli puno toga. Ponosni ste na svoj uspeh.

LJUBAV: Dopada vam se osoba iz vašeg bliskog okruženja sa kojom imate mnogo zajedničkih poznanika i prijatelja. Danas vam je povoljan dan da pokrenete malo prisniju komunikaciju.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje. Potrudite se da izbegavate stresne okolnosti i da se više posvetite sebi i svojim potrebama tokom današnjeg dana. Nije vreme za tenziju.

JARAC

LJUBAV: Pred vama je šansa da osvojite osobu koja vam se dopada duže vreme. Na polju emocija vas prati sreća danas. možete da očekujete pokretanje pozitivnih dešavanja.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa leđima su mogući. Prati vas ukočenost kao i bolovi u predelu kičme koja je inače vaša najosetljivija tačka. Izbegavajte preterano naprezanje.

Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da očekujete pomoć od nekog kolege ili prijatelja koji vam je obećao. Potrudite se da budete spremni da prihvatite nove prilike koje vam se nude.

LJUBAV: Voljena osoba nije sigurna u vaše reči, postoji problem sa nepoverenjem kada ste vas dvoje u pitanju. Moguće je da vam neke stvari sada jednostavno ne idu od ruke.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa nervnim sistemom su mogući. Potrudite seda povećate unos magnezijima kao i da se generalmo više opuštate i da se više posvetite sebi.

RIBE

POSAO: Ukoliko ste planirali da promenite posao, sada vam se može otvoriti jako dobra šansa za neko novo radno mesto. Možete da očekujete pozitivne okolnosti danas.

ZDRAVLJE: Koža vam je osetljiva. Moguće je da ćete imati neke probleme sa suvoćom ili iritacijama. Oko adekvatne nege se posavetujte sa vašim dermatologom.