posao, kolege, stres, tim, uspeh, DEVOJKA
Shutterstock, ilustracija
posao, kolege, stres, tim, uspeh, DEVOJKA

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Želite da se više posvetite poslovima koji čekaju na vas kako biste mogli da ostvarite bolje rezultate na ovom polju. Očekuje vas povoljan period kada je u pitanju posao.

LJUBAV: Lepo vam je kada ste pored vašeg partnera i imate u planu da mu predložite zajednički život uskoro. Možete da očekujete pozitivnu priliku za neko novo iznenađenje.

ZDRAVLJE: Kolena su vam osetljiva i podložmni ste problemima sa nogama i kostima. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate probleme pa se posavetujte sa lekarom.

BIK

POSAO: Ambiciozni ste i želite svima da pokažete da ste spremni da se trudite na poslovnom planu kako biste dogurali daleko. Možete da očekujete povoljan period na ovom polju.

LJUBAV: Preterana sumnjičavost sa vaše strane može na neki način da udalji voljenu osobu od vas. Važno je da budete spremni da o nekim stvarima racionalnije razgovarate.

ZDRAVLJE: Hronične tegobe vam se vraćaju i možeze zbog toga imati lošiju situaciju na polju zdravlja. Očekuje vas period koji vam donosi neke nestabilnosti na ovom planu.

BLIZANCI

POSAO: Želeli biste da napravite dobru atmosferu u poslovnom okruženju ali vam to ne polazi uvek za rukom. Moguće je da često imate utisak kako vam dosta toga ne ide od ruke.

LJUBAV: Težite emotivnom skladu i želite da sa voljenom osobom ostvarite dobar odnos. Ipak, niste uvek spremni da radite sve po njegovom. Zahtevate neku vrstu kompromisa.

ZDRAVLJE: Bubrezi su vam osetljivi i možete da budete podložni problemima sa zdravlem zbog toga. Na vreme se posavetujte sa vašim lekarom oko svega što vas muči.

ruka, uspeh, pesnica, moć

shutterstock

Foto: shutterstock

RAK

POSAO: Ne odustajete od svojih ciljeva i važno vam je da na polju posla ostvarite tačno ono što ste sebi zacrtali. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni situacijom na ovom polju.

LJUBAV: Ne očekuju vas nova dešavanja kada je u pitanju emotivno polje. Trenutna faza vam nije preterano povoljna za polje ljubavi. Moguće je neko manje razočarenje kod vas.

ZDRAVLJE: Želudac vam je osetljiv i možete da budete skloni određenim tegobama kada je u pitanju varenje. Potrudite se da vodite više računa o svojoj ishrani u narednom periodu.

LAV

POSAO: Možete da očekujete promene u vašem poslovnom okruženju. Dosta novih dešavanja bi u nekom trenutku moglo da vas zbuni. Važno je da ostanete dosledni svojim ambicijama.

LJUBAV: Pred vama je šansa za novu ljubav. Prepustite se lepim osećanjima i nećete se pokajati. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna i važno je da se potrudite da nađete više vremena za odmor u narednom periodu. Pred vama je dosta nekih komplikacija.

DEVICA

POSAO: Možete da računate na pozitivne promene kada je u pitanju vaše polje posla. Stvari vam idu na ruku. Pred vama je povoljan tok događaja kojim ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Moguće je da se nalazite pred nekom novom važnom odlukom po pitanju emotivne veze u kojoj se nalazite. Niste sigurni na koju stranu da prelomite na ovom polju.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i ne očekuju vas problemi sa zdravljem. Možete generalno da očekujete period u kojem ćete biti jaki, energični, vitalni i dobro raspoloženi.

ljubav, veza, par, sreća

shutterstock

Foto: shutterstock

VAGA

POSAO: Potrudite se da kontrolišete svoje reakcije na negativne poslovne okolnosti jer mnogo toga zavisi od načina na koji ćete se postaviti. U svojim rukama držite svoju sudbinu.

LJUBAV: Razmšljate o osobi do koje vam je stalo i želite da joj priredite neko lepo iznenađenje. Možete da očekujete da ćete imati lep i romantičan dan ako se samo malo potrudite.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti kako biste mogli da imate bolje stanje na polju zdravlja. Jako je važno da vam organizam bude dovoljno hidriran.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas faza koja donosi poslovne promene. Spremni ste da pokažete inicijativu ka daljem napredovanju. Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena.

LJUBAV: Očekuje vas prilika za početak veze koja bi mogla da bude na neki način nestabilna ili će se održavati na daljinu. Pred vama je dosta ozazova i turbulencija na ljubavnom polju.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta, pazite na sebe. U narednom periodu u većoj meri možete da budete skloni problemima sa zdravljem. Povedite više računa o svojim navikama.

STRELAC

POSAO: Razmišljate o mogućnosti da dođete do drugačijeg radnog mesta. Smatrate da su vam promene u narednom periodu neophodne i želite da uradite nešto po tom pitanju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je na neki način neiskrena prema vama. Pazite kome poklanjate svoje poverenje. Očekuje vas dosta turbulencija na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Mogući su hronični problemi sa sinusima. Očekuje vas period u kojem bi polje zdravlja na neki način moglo da vam bude ugroženo. Idite redovno kod lekara.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, zima

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu na poslu kao i priliku da dođete do dobrih rezultata na ovom polju. Pred vama je dobar dan za ostvarenje planova.

LJUBAV: Polako shvatate da je vreme da se stavi tačka na ljubavni odnos koji vam je do sada nanosio samo bol. Moguće je da nećete biti zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite.

ZDRAVLJE: Veoma dobro zdravlje vas očekuje u narednom periodu. Ne biste trebali da očekujete probleme. Uživajte u dobrom danu okruženi onima koje volite.

VODOLIJA

POSAO: Rešili ste da preuzmete odgovornost na poslovnom planu i da se maksimalno posvetite budućem napredovanju. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju.

LJUBAV: Možete da se nadate dobroj atmosferi sa voljenom osobom. Pred vama je povoljan period ako planirate brak. Potrudite se da na ovom polju ostvarite harmonične odnose.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa venama. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni tegobama sa cirkulacijom. Posavetujte se sa lekarom oko svega što vas brine i muči.

RIBE

POSAO: Vreme je da se posvetite ostvarenju bolje komunikacije sa poslovnim okruženjem. Tako nešto vam je jako važno za dalji napredak na ovom polju.

LJUBAV: Pred vama je period u kojem ćete sa voljenom osobom imati prilično nestabilan odnos. Moguće je da ste ponekad opterećeni problemima koji vas prate iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Skloni ste gojenju i možete imati probleme zbog toga. Važno je da povedete računa o ishrani. Potrudite se da menjate loše navike na ovom polju.

devojka, drugarice, prijateljice, ogovaranje, sreća

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija