Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, zima
Shutterstock, ilustracija
telefon, poruke, dopisivanje, žena, devojka, muvanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovim horoskopskim znacima stidljivost je jednostavno urođena i teško se mogu promeniti. Najsramežljivija petorka!

PROČITAJTE I:

 

Rak

Iako se prave da su jaki, Rakovi su izrazito emotivni i najviše se stide pokazivanja svojih pravih osećanja. Kada ne uspeju da ih zadrže u sebi, misle da ih okolina zbog toga osuđuje i osećaju se posramljeno.

Devica

Device su perfekcionisti i vole sve da imaju pod kontrolom jer se boje neuspeha. A ako i kada u nečemu ipak pogreše, za njih je to velika sramota i svoj stid ne mogu da sakriju od drugih.

MODA, OBUĆA, JESEN. STIL, DEVOJKA

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Vaga

Vage su otvorene i iskrene prema svima pa isto očekuju i od drugih. A upravo zbog svog slepog poverenja u ljude često se osećaju izigrano i osramoćeno, jer drugi iskorišćavaju njihovu naivnost.

Ribe

Ribe su po prirodi nežne i osetljive pa je mnogim pripadnicima ovog znaka dovoljno da im se neko samo obrati da bi se u trenu zacrveneli. Zbog toga osobe rođene u znaku Ribe obično imaju problema s upoznavanjem novih ljudi.

Jarac

Ambiciozni i odgovorni Jarčevi žive prema pravilima i retko se prepuštaju trenutku, a kada im se to ipak dogodi, kasnije ih bude stid što su na bilo koji način istupili iz svog strogog režima i opustili se.

Pun Mesec u Ovnu donosi ogromne promene za sve znake Zodijaka! Saznajte šta vas čeka na svim poljima do kraja oktobra!

AUTOR: Mogujatosama/M.M. DATUM I VREME: 15.10.2019. 14:00 Faza koja daje velike preokrete... Foto: Shutterstock, ilustracija U nedelju, 13. oktobra pojavljuje se pun Mesec u Ovnu, koji sa sobom donosi velike promene za sve znakove zodijaka. Očekuju nas veliki izazovi i životne prekretnice, koje će uticati na budućnost.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!