VEČERAS JE PUN MESEC Uveče uradite ovaj ritual i privući ćete ogroman novac!

Evo šta vas očekuje.

Roze mesec, mesec
Foto: Shutterstock, ilustracija

Pun Mesec u Vodoliji 15. avgusta 2019: pun Mesec će biti na 22. stepenu Vodolije, a sa druge strane Venera se spaja sa Suncem u Lavu na 22. stepenu što je čini nevidljivom, gde se ona oslobađa od prošlosti i gde je preporod uzdiže u visine.

 

Dešavaju se bitne transformacije pa nešto morate odbaciti iz prošlosti da bi se oslobodili i krenuli u bolje sutra.

DRUŠTVENOST IM NIJE BAŠ JAČA STRANA Zvezde otkrivaju najveće HEJTERE u Zodijaku!

Horoskop za PUN MESEC u VODOLIJI 15. avgusta 2019!

Pun Mesec u Vodoliji i važan aspekt Venere najavljuju početak preporoda! Pun Mesec u Vodoliji 15. avgusta 2019: pun Mesec će biti na 22. stepenu Vodolije, a sa druge strane Venera se spaja sa Suncem u Lavu na 22. stepenu što je čini nevidljivom, gde se ona oslobađa od prošlosti i gde je preporod uzdiže u visine.

Veliki poslovni uspeh može da se nudi Bikovima, Jarčevima i Devicama. Nove genijalne ideje se rađaju i neke nove informacije mogu da vas vinu u visine i da krenete u nove poslovne uspehe.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Strelčevi pred NERVNIM RASTROJSTVOM, a ovaj znak živi svoju PRELEPU bajku!

Ovan, Lav i Strelac kreću sa nekim novim tehnikama i snalaženjima u životu. Mnoge osobe baš sada mogu da pronađu najboljeg saveznika u svetu i da se vinu u visine.

 

Generalno gledano, ovaj pun Mesec daje nam mnogo humanosti, zabave, transformacija i nekih novih preokreta u životu i svetu. Aspekt punog Meseca, Sunca, Venere i Marsa kod mnogih osoba može izazvati duboke emocije koje se mogu iskazati kroz zavist, ljubomoru i razne svađe pa bi trebalo da se suzdržavate od izliva emocija dok pojedine osobe mogu strasno da se zaljube.

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi