Roze mesec, mesec
Shutterstock, ilustracija
Roze mesec, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Pun Mesec u Vodoliji 15. avgusta 2019: pun Mesec će biti na 22. stepenu Vodolije, a sa druge strane Venera se spaja sa Suncem u Lavu na 22. stepenu što je čini nevidljivom, gde se ona oslobađa od prošlosti i gde je preporod uzdiže u visine.

PROČITAJTE I:

 

Dešavaju se bitne transformacije pa nešto morate odbaciti iz prošlosti da bi se oslobodili i krenuli u bolje sutra.

Horoskop za PUN MESEC u VODOLIJI 15. avgusta 2019!

Pun Mesec u Vodoliji i važan aspekt Venere najavljuju početak preporoda! Pun Mesec u Vodoliji 15. avgusta 2019: pun Mesec će biti na 22. stepenu Vodolije, a sa druge strane Venera se spaja sa Suncem u Lavu na 22. stepenu što je čini nevidljivom, gde se ona oslobađa od prošlosti i gde je preporod uzdiže u visine.

Veliki poslovni uspeh može da se nudi Bikovima, Jarčevima i Devicama. Nove genijalne ideje se rađaju i neke nove informacije mogu da vas vinu u visine i da krenete u nove poslovne uspehe.

Ovan, Lav i Strelac kreću sa nekim novim tehnikama i snalaženjima u životu. Mnoge osobe baš sada mogu da pronađu najboljeg saveznika u svetu i da se vinu u visine.

PREPORUČUJEMO:

 

Generalno gledano, ovaj pun Mesec daje nam mnogo humanosti, zabave, transformacija i nekih novih preokreta u životu i svetu. Aspekt punog Meseca, Sunca, Venere i Marsa kod mnogih osoba može izazvati duboke emocije koje se mogu iskazati kroz zavist, ljubomoru i razne svađe pa bi trebalo da se suzdržavate od izliva emocija dok pojedine osobe mogu strasno da se zaljube.

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati