Posao, rad, biznis, sreća, flert, seks, partneri,
Shutterstock, ilustracija
Posao, rad, biznis, sreća, flert, seks, partneri,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Pred vama je značajno poboljšanje finansija. Možete da se nadate nekoj većoj odšteti ili nasledstvu. Možete generalno da se nadate mogućnosti da se na ovom polju stabilizujete.

LJUBAV: Nova ljubav vam dolazi brže nego što ste očekivali. Jaka strast i privlačnost se bude prema jednoj posebnoj Škorpiji. Pred vama su zanimljiva dešavanja i novi susreti.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa debelim crevom. Posetite lekara ako primetite bilo kakve neobične simptome. Neophodno je da se u ovom periodu više posvetite svom zdravlju.

PROČITAJTE JOŠ:

Strah panika žena uplađena žena užas

Shutterstock

BIK

POSAO: Ugovor koji danas budete potpisali će vam na neki način garantovati poslovnu stabilnost. Možete da se nadate dobrom danu. Pred vama su povoljne okolnosti.

LJUBAV: Sa voljenom osobom imate odličan odnos, pun ljubavi i razumevanja na obe strane. Možete da očekujete da će vaša veza vremenom da napreduje i da vodi u nešto dobro.

ZDRAVLJE: Osetljiv predeo bubrega je naglašen kod vas. Možete da očekujete da ćete imati manje probleme sa urogenitalnim traktom. Idite na redovne lekarske kontrole.

BLIZANCI

POSAO: Mnogo poslovnih obaveza je pred vama. Uz dovoljno rešenosti i dobru organizaciju ćete sve to srediti. Važno je da postavite posao kao prioritet iako je nedelja.

LJUBAV: Novo poznanstvo vas očekuje u nekom uobičajenom okruženju. Ako već imate partnera dobro se slažete sa njim. Trebalo bi da vam stanje na ovom polju bude stabilno.

ZDRAVLJE: Nema problema sa zdravljem. Možete da očekujete da ćete imati sasvim stabilno stanje na ovom planu. Pred vama je povoljan period u kojem ćete se dobro osećati.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

RAK

POSAO: Povoljan je dan za realizaciju vaših planova. Možete da se nadate generalno odličnoj atmosferi na polju posla. Spremni ste da se posvetite svojim obavezama danas.

LJUBAV: Pred vama je susret koji će vas ostaviti bez daha! Nova osoba u vaš život unosi puno ljubavi i zadovoljstva. Ako već imate partnera razmišljate o osnivanju porodice.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na ovom polju. Stabilno vam je stanje i imate dovoljno energije za sve što vas očekuje.

LAV

POSAO: Početak privatnog posla bi trebao da se desi danas. Možete da očekujete odličan period za napredovanje i prosperitet. Spremni ste da se posvetite svojim velikim ciljevima.

LJUBAV: Vrlo ste vezani za vašeg partnera pored kojeg osećate veliku dozu sigurnosti i sreće. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni odnosom koji izgradite u budućnosti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojoj ishrani. Moguće je da ćete biti skloni manjim problemima sa varenjem u narednom periodu. Važno je da vam navike u ishrani budu u skladu sa vašim potrebama.

Dijeta, mršavljenje, kilogrami, ishrana

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

DEVICA

POSAO: Uspećete da šarmirate poslovne saradnike i da veliku većinu pridobijete na svoju stranu. Vaše sposobnosti dolaze do izražaja. Možete da očekujete dobar dan.

LJUBAV: Novo poznanstvo vas vodi do zanimljivih trenutaka i flerta. Možete da se nadate zanimljivoj atmosferi. Ako imate partnera, uskoro ćete zajedno putovati negde.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grlu i sinusima. Moguće je da će vam zdravlje biti osetljivo tokom današnjeg dana pa je važno da vodite računa o sebi. Uzimajte više vitamina.

VAGA

POSAO: Pred vama je šansa da se zarada uveća duplo a možda i više. Takvu priliku zasigurno nećete propustiti. Uspećete da ostvarite svoje planove na ovom polju.

LJUBAV: Stabilno se osećate sa voljenom osobom i smatrate da u vašem braku ne postoje bilo kakvi veći problemi. Znate na čemu ste. Ako ste slobodni, preko prijatelja dolazi do flerta.

ZDRAVLJE: Nema problema sa zdravljem kod vas. U narednom periodu biste trebali da imate mnogo energije u sebi i da se osećate dobro. Posvetite se bavljenju nekim sportom.

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Pred vama je faza u kojoj možete da očekujete manji poslovni zastoj ali nemojte to previše kritično da prihvatite. Iskoristite nedelju za odmor, a kasnije ćete rešavati poslovne probleme.

LJUBAV: Zaneseni ste emocijama koje osećate iako se negde u dubini duše plašite da biste opet mogli da budete razočarani. Prepustite se svojim osećanjima i uživajte dok vam je lepo, oslobodite se straha.

ZDRAVLJE: Problemi sa vidom bi mogli da vas opterećuju u narednom periodu. Povedite računa o tome i na vreme posetite oftamologa. Moguća je promena dioptrije.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas dan tokom kojeg nećete uspeti da ostvarite neki veći napredak na polju posla. Vikend je u toku i trebali biste da se posvetite nekim drugim stvarima osim posla.

LJUBAV: Možete da se nadate susretu sa osobom o kojoj sanjate i maštate. Iako imate utisak da se stvari odugovlače, kada dođe do konkretnih dešavanja bićete veoma srećni.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom. Pazite na svoje zdravlje danas. Idite redovno kod lekara. Potrudite se da stičete zdravije navike i da vodite računa o sebi.

PROČITAJTE JOŠ:

JARAC

POSAO: Pred vama je dan tokom kojeg ćete biti prilično opušteni i veći deo posla prepustiti svojim saradnicima. Važno je da budete spremni da zauzmete stav bez pritisaka.

LJUBAV: Novo poznanstvo u vama stvara neke nedoumice. Radi se o osobi koja bi mogla da bude povezana sa vašim prijateljima. Spremni ste za nova ljubavna dešavanja.

ZDRAVLJE: Problemi sa zglobovima su mogući kod vas. Izbegavajte preterano napornu fizičku aktivnost. Možete biti skloni povredama zglobova i kostiju. Budite oprezniji nego inače.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete povoljan dan za unapređenje, odnosno za prelazak na bolju poslovnu poziciju. Spremni ste za važne promene koje vas očekuju u budućnosti.

LJUBAV: Zahladneli su odnosi između vas i partnera i smatrate da je došlo vreme da se malo distancirate. Potrebno vam je da razmislite o svemu što se dešava i da donesete odluku.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zubima. Posetite stomatologa na vreme. Generalno tokom današnjeg dana možete da budete skloni nekim manjim problemima sa zdravljem.

Zubar, zubi, kamenac, osmeh, stomatolog

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Dobićete podršku od strane neke osobe koja vam je važna ili ćete dobiti neki značajan papir, odnosno formalno rešenje. Potrudićete se da na poslovnom polju ostanete posvećeni.

LJUBAV: Iako želite da zadržite svoju slobodu, pomisao na jednu posebnu osobu vam nikako ne da mira. Niste sasvim spremni za ozbiljnu vezu ali bi mogao da vam se desi neki neobavezan emotivni odnos.

ZDRAVLJE: Izbegavajte sve poroke. Potrudite se da ne unosite alkohol i da pazite na svoje zdravlje. Mogli biste da budete na neki način skloni problemima sa jetrom.

PROČITAJTE JOŠ:

Svađa, rasprava, tuča

Shutterstock, ilustracija