Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Shutterstock, ilustracija
Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

LJUBAV: Moguće je da će vam svideti osoba koja bi mogla da bude zauzeta ili u nekim nerešenim emotivnim odnosima. Potrebno vam je vreme da se taj odnos malo pokrene.

ZDRAVLJE: Problemi zbog stresa su mogući kod vas u narednom periodu. Jako je važno da date sve od sebe kako biste uspeli da nađete način da se relaksirate.

PROČITAJE JOŠ:

 

BIK

POSAO: Budite strpljivi i potrudite se da ništa ne forsirate i da ne donosite nagle odluke. Nije vam povoljan ovaj dan. Važno je da budete spremni da postupate mudro i taktično.

LJUBAV: Moguće je da nemate dovoljno poverenja u voljenu osobu i da vam ona deluje kao da nešto skriva od vas. Pred vama je period u kojem ćete imati probleme u braku.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa urinarnim putevima. Možete da budete skloni upalama i problemima na polju zdravlja. Jako je važno da idete redovno na lekarske kontrole.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete poboljšanje materijalne situacije koje će veoma značajno uticati na vaše raspoloženje. Ako planirate pokretanje nekog novog posla, povoljan je dan za to.

LJUBAV: Nova ljubav vam dolazi kada to budete najmanje očekivali. Obradovaćete se kada budete uvideli promene. Spremni ste da se posvetite osobi do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Možete da očekujete povoljan dan za bavljenje fizičkom aktivnošću. Sport vam prija i najbolje se osećate kada ste u pokretu!

Fitnes, vežbanje

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs

RAK

LJUBAV: Problemi u komunikaciji sa voljenom osobom postaju sve gori i ponekad maštate o prekidu te veze. Sloboda bi vam odgovarala, prijala i dala vam poleta za nešto više.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom. Podložni ste upalama i problemima na ovom polju. Izbegavajte gazirane i hladne napitke. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

LAV

POSAO: Delujete veoma strogo i autoritativno u vašem poslovnom okruženju, pa se mnogi plaše da budu otvoreni prema vama. Moguće je da imate neke probleme sa saradnicima.

LJUBAV: Možete da očekujete da će voljena osoba pokazati svoju pozitivnu stranu u komunikaciji sa vama. Spremni ste da u vaš odnos unesete neke dobre promene.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam fizička aktivnost. Generalno vam je današnji dan povoljan i možete da očekujete da ćete se osećati sasvim dobro. Pred vama je period koji je lepo postavljen.

DEVICA

POSAO: Moguće je da imate manji pad samopouzdanja kada je u pitanju poslovno polje i da vam nije lako da se sa tim izborite. Potrebno vam je vreme kako biste neke stvari rešili.

ZDRAVLJE: Skloni ste melanholiji. Moguće je da vam nedostaje neka osoba ili da emotivno postoje neki dublji nerazrešeni problemi u vama. Prijao bi vam razgovor sa nekim.

VAGA

POSAO: Moguće je da vam se bliže neki trenuci koje niste očekivali. Imaćete manju štetu ili razočarenje. Pred vama je nepovoljan dan u kojem ćete biti veoma podložni stresu.

LJUBAV: Ukoliko ste u prethodnom periodu bili u konfliktu sa voljenom osobom sada vam sledi pomirenje. Možete da očekujete da ćete oboje biti spremni na kompromis.

ZDRAVLJE: Psihosomatski problemi su naglašeni. Potrudite se da više računa vodite o sebi i svom zdravlju. Možete da očekujete da će vam se ukazati prilika da neki problem rešite.

Stres, nervoza, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da niste uspeli da završite sve što se od vas očekivalo i da ćete zbog toga imati neke manje sankcije. Važno je da se potrudite da na poslu uradite sve ono što je do vas.

LJUBAV: Uživate pored voljene osobe i lepo vam je kada ste zajedno. Očekuje vas jako lep dan za polje ljubavi. Možete da se nadate pokretanju pozitivnih promena sa partnerom.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete pozitivan dan tokom kog na poslovnom planu nećete imati nikakve trzavice. Sve protiče mirno i zadovoljni ste stabilnom poslovnom situacijom.

LJUBAV: Očekuju vas nova poznanstva i prilike za flert! Pred vama je šansa da dođete do veoma uzbudljivih dešavanja. Možete da se nadate jednom lepu danu u kojem ćete biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Možete da očekujete sasvim miran dan u kojem će oko vas vladati pozitivna energija. Pred vama je faza u kojoj ćete biti zadovoljni sobom.

PREPORUČUJEMO I:

 

JARAC

POSAO: Možete da očekujete uspeh kom težite. Sve što se tiče posla sada protiče sasvim glatko. Dobar vam je dan. Pred vama su pozitivne okolnosti koje vas vode do napredovanja.

LJUBAV: Konačno ste stavili tačku na neku vezu koja vas je samo vukla na dno. Možete da očekujete bolje dane za ljubav. Uspešno ćete razrešiti manje konflikte i trzavice sa partnerom.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža. Moguće je da vam je potrebno opuštanje i da vam je neophodno da se malo rasteretite. Prijale bi vam i neke vežbe za leđa i kičmu.

VODOLIJA

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Vage trebaće vam više vremena da je osvojite. Pred vama je period koji može da bude povoljan i za neka nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Kolena su vam osetljiva. Generalno je predeo nogu kod vas prikazan kao problematičan u narednom periodu. Važno je da se čuvate i mogućih povreda.

RIBE

LJUBAV: Niste spremni za novu ljubavnu vezu i nekako previše cenite svoju slobodu. Imate osećaj da vam niko ne treba. Zadovoljni ste sami sa sobom i to još uvek ne planirate da menjate.

ZDRAVLJE: Imate puno energije u sebi. Pred vama je period u kojem ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme sa zdravljem. Uživajte u pozitivnom danu koji vas očekuje.