Cveće, par, poklon, sreća, ljubav, flert, muvanje
Shutterstock, ilustracija
Cveće, par, poklon, sreća, ljubav, flert, muvanje

Shutterstock, ilustracija

Cveće,  Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Strelca moraćete dosta da se potrudite oko nje i da joj dokažete da ste ozbiljni. Ako ne budete odustali, pred vama je jako lepa ljubavna veza.

ZDRAVLJE: Prijao bi vam neki vid opuštanja... Organizujte za sebe ono što znate da će vam prijati- šetnju sa prijateljem, veče uz omiljenu muziku, opuštajući džoging rano ujutru...

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Nemate preterano povoljne aspekte kada je u pitanju posao. Najbolje bi bilo da ne očekujete previše od današnjeg dana. Ukoliko ste imali u planu neke važne projekte, odložite ih za posle.

ZDRAVLJE: Ukočenost u leđima može da vas prati duže vreme... Moguće je da postoji i neka napetost u vratnim mišićima, a sve to dolazi pomalo i na nervno bazi. Prijala bi vam masaža i opuštanje.

BLIZANCI

POSAO: Veoma uspešan dan je ispred vas. Sve što budete pokrenuli ili uradili će vam doneti profit. Možete da se nadate srećnim okolnostima kojim god poslom da se bavite. Danas je vaš dan!

LJUBAV: Možete da očekujete priliku da nađete iskrenu ljubav pored osobe koja vam se dopada. Lako ćete privući njenu pažnju. Svojom otvorenošću i prirodnim šarmom zračite.

ZDRAVLJE: Prija vam boravak na svežem vazduhu. Preporuka je da što više slobodnog vremena provedete negde na otvorenom ili još bolje- u prirodi! Nikako nemojte da se zatvarate.

Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Horoskop, Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Dolazite do neočekivanih rešenja za finansijska pitanja. Dopada vam se trenutna materijalna situacija. Sve je ispalo mnogo bolje nego što ste se nadali da će biti. Nemate nikakve brige.

ZDRAVLJE: Osećate se generalno dobro. Imate utisak da vam je konačno krenulo na svim poljima i zadovoljni ste svojim životom. Iz vas isijava neka pozitivna energija.

LAV

POSAO: Povoljan dan kada je u pitanju posao, ne biste trebali da imate nepredviđene situacije ili probleme na ovom polju. Sve ide kao što ste planirali. Moguće je da ćete sve lako završiti.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Puni ste energije i blistate od sreće! Intenzivnija fizička aktivnost vam danas može prijati kako bi se oslobodili viška energije. Vreme je da se bavite sportom!

DEVICA

POSAO: Osećate se jako dobro u radnom okruženju. Vlada opuštena atmosfera u kojoj veoma lako obavljate poslovne zadatke. Sa kolegama imate prijatnu komunikaciju.

LJUBAV: Upoznaćete zanimljivu osobu koja može odgovarati znaku Vodolije. Vas dvoje ste neobičan ali uzbudljiv spoj. Pre svega intelektualno intrigirate jedno drugo.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta kod vas u narednom periodu. Povedite računa o svom zdravlju koje možda ipak i nije baš najbolje. Vreme je da se pozabavite problemima.

VAGA

POSAO: Imate dovoljno slobodnog vremena i zadovoljni ste zbog toga. Posao vas danas ni malo ne opterećuje. Planirate lep vikend koji će biti ispunjen zanimljivim sadržajima i ne opterećujete se obavezama.

LJUBAV: Izuzetno povoljan dan za ljubavna dešavanja je pred vama. Možete da očekujete da će vam neke nade i maštanja biti ispunjena. Ako postoji osoba koja vam se dopada, vreme je za akciju.

ZDRAVLJE: Bez problema sa zdravljem. Dobro se osećate i vaše telo je jako i zdravo. Očekuje vas opušten dan u kom ćete imati priliku da uživate u životu punim plućima.

PREPORUČUJEMO I:

ŠKORPIJA

POSAO: Uspećete da ostvarite veliki napredak u poslovima vezanim za prodaju ili iznajmljivanje nekretnina. Povoljan je dan i ako se bavite bilo kakvom trgovinom.

LJUBAV: Odlično se osećate kada ste okruženi porodicom. U okviru svog doma se punite ljubavlju i pozitivnom energijom. Bračna situacija nikada nije bila bolja i veoma ste srećni.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na ishranu. Ne bi bilo loše da u narednom periodu uradite test tolerancije na hranu ili posetite nutricionistu koji bi mogao da vam da prave savete.

STRELAC

POSAO: Vaše komunikacijske sposobnosti kao i elokvencija dolaze do izražaja. Ukoliko ste planirali poslovne pregovore, pokazaćete veliki talenat i ostvariti uspeh!

LJUBAV: Lako šarmirate osobe suprotnog pola i ostavljate utisak nekoga ko je siguran u sebe. Očekuje vas zanimljiv kontakt sa osobom koja vam se dopada.

ZDRAVLJE: Zadovoljni ste sobom! Deluje vam da ste postigli veći deo svojih životnih ciljeva i osećate se jako dobro zbog toga. U sebi nosite mnogo snage i pozitivne energije.

JARAC

POSAO: Finansije vam se značajno popravljaju što vam uliva nadu za bolju poslovnu budućnost. Spremni ste da se trudite još više kako biste mogli da ostvarite još veće uspehe.

LJUBAV: Potpuno ste opušteni i ne brinete ni o čemu. Partneru se dopada promena koju je uočio kod vas. Samim tim što na njega više ne vršite nikakav pritisak, on sam počinje da se trudi više oko nekih stvari.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi vezani za zube. Vama su inače generalne slabe tačke vezane za kosti, kožu, zube, nokte, kosu zbog Saturna kao vladajuće planete.

VODOLIJA

POSAO: Nema razloga za brigu kada je u pitanju posao. Sve protiče lagano i bez stresa, a i nemate nekih većih obaveza. Završićete samo ono što baš morate na ovom planu.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak može biti naglašen kod vas, pogotovo u prvom delu dana, pa povedite računa o tome. Regulišite unos vode, soli... Razgovarajte sa svojim lekarom o svemu.

RIBE

POSAO: Imate nove, genijalne ideje za posao i jedva čekate da se posvetite njihovoj realizaciji. Odličan dan je aktuelan i za umetnike koji danas mogu imati dodatni izvor inspiracije.

LJUBAV: Zadovoljni ste svojim emotivnim životom i nemate potrebu za promenama. Pored voljene osobe imate iskrenu ljubav i podršku. Ukoliko ste i dalje slobodni očekuje vas flert.

ZDRAVLJE: Pevate od sreće i snage! Pred vama je jako dobar dan u kom nećete imati nikakve probleme na polju zdravlja. Očekuje vas generalno solidna situacija na svim poljima.