VEZA DA BUDE PUNA AKCIJE I UZBUĐENJA Univerzum poručuje: Ovo je idealan muškarac za vas!

Horoskop naravno ima uticaja i na vaš izbor savršenog muškarca!

Žena, muškarac, ljubav, veza
Foto: Shutterstock, ilustracija

Uvek ste se pitale, kako to da vaša drugarica uporno “pada” na romantične momke, kada je macho vaš tip muškarca iz snova. Međutim, svaka žena zaslužuje svoje parče kolača. 

 

Vodeni znakovi: Rak, Ribe, Škorpija

Vodeni znakovi su veoma spontani i pored sebe žele istog takvog partnera, sa kojim će sve ići glatko i prirodno. Pripadnice ova 3 horoskopska znaka, bez dvoumljenja će izabrati muškarca, avanturističkog duha, koji će joj biti dnevna doza adrenalina.

ČESTO NAIVNI, A PONEKAD I VELIKI SMARAČI Partneri ove znakove najviše varaju i ostavljaju!

Stan, dom, kuća, par, veza, raskid
Foto: Shutterstock, ilustracija

Vatreni znakovi: Lav, Ovan, Strelac

Žene rođene u ova 3 znaka, po pravilu “padaju” na “loše” momke, sa kojima će veza biti puna uzbuđenja i akcije. One bi definitivno trebalo da budu malo opreznije, kako ne bi naletele na veoma opasnog igrača, sa kojim neće lako izaći na kraj.

PLEMENITI, A OPET JAKO DRSKI Znak koji ubedljivo najviše pati od kompleksa više vrednosti!

Vazdušni znakovi: Blizanac, Vaga, Vodolija

Žene rođene u ovim znacima ponekad su nesigurne, pa pored sebe žele muškarca koji uvek zna šta hoće i koji će u svakom trenutku pozitivno uticati na njihovo samopouzdanje, pa će se one u svakom trenutku osećati atraktivno i poželjno. One uvek biraju muškarce koji su spremni preuzeti inicijativu.

 

Zemljani znakovi: Devica, Bik, Jarac

Ženama rođenim u ovim znakovima, najbitnija je sigurnost, pa su veoma zainteresovane za uspešne muškarce, pune samopouzdanja. Uz to, one žele partnera koji će slediti njihov instinkt na putu ka uživanju i zadovoljstvu.

Pripadnici ovog horoskopskog znaka nikada ne bi oprostili prevaru!

AUTOR: Lepotaizdravlje/M.M. DATUM I VREME: 08.09.2019. 13:00 Odmah pronađite jednog za sebe! Foto: Shutterstock Od svih 12 horoskopskih znakova, Rakovi najviše polažu na vernost! Oni obično teže dubokoj, emotivnoj i stabilnoj vezi, punoj ljubavi, u kojoj prevara ne nalazi mesta.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi