Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, poruke, dopisivanje
Shutterstock, ilustracija
kosa, devojka, feniranje, peglanje, nega

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Subota je dan u kojem će Merkur napraviti kvadrat sa Plutonom. Tog dana bi trebalo da usmerimo pažnju na reči koje izgovaramo, jer u suprotnom, lako dolazi do sukoba, uvreda i teških reči. Postoji potreba da se putem mentalnog iskaže moć, pa se možemo naći u žustrim raspravama - bilo sa partnerom ili slučajnim prolaznikom.

PROČITAJTE I:

 

Sa druge strane, određeni koncepti, ideje i misli mogu biti ponovo oživljeni, što se sa ovim aspektom manifestuje kroz neophodnost da se sve to sprovede u delo, jer u usprotnom, sistem biva opterećen (eksplozivne reakcije se javljaju kao rezultat).

devojka, moda, naočare, sreća, odmor

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Da bismo izbegli negativnu simboliku, možemo istraživati sve one stvari koje su predmet našeg obožavanja uz obavezno odmaranje uma.

PREPORUČUJEMO:

 

Budući da će se za vikend Mesec naći u znaku Vage, možete ga provesti u društvu prijatelja ili voljene osobe. U nedelju će Venera obrazovati sekstil sa Jupiterom, darujući nam samo najlepše stvari. Ovo je aspekt koji nam pruža izobilje, srećne okolnosti i podršku u našim odnosima. Ne zaboravite da ugodite sebi! Izađite na neko fino mesto ili se počastite odlaskom u šoping. Nedelja je dan u kojem je potrebno da oživimo ljubav, zanos i inspirišemo nekoga na radost života!

Otkrijte koji je vaš put ka mudrosti po Tibetanskom horoskopu!

Tibetanski horoskop se zasniva na verovanju u dvanaest puteva do mudrosti, a svaki čovek, prema datumu rođenja ima svoj "put mudrosti", cilj i karmički zadatak, koji će morati da ostvari u životu. Ovan - reinkarnacija Ovan u životnom ciklusu znači prošle živote. On je herojski zmaj koji se bori protiv unutrašnjih demona i spoljašnjih iskušenja.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati