Drugarice, moda, prijatelji, ogovaranje, tračaranje, tračare
Shutterstock, ilustracija
Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, zima

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Za vikend nas očekuje dosta mirnija atmosfera, a Mesec će u petak popodne ući u znak Raka u kojem će biti sve do nedelje uveče.

PROČITAJTE I:

 

Ono što možemo očekivati jeste potreba da vreme provedemo u okviru svog doma i sa voljenim osobama. Želećemo da razmenimo nežnost i ušuškamo se u nečijem zagrljaju. Ovo je dan za porodična okupljanja, boravak na svim onim mestima koja nam pružaju osećaj sigurnosti.

Dolazi nam jako važan period...

Budi se potreba da budemo nežni, brinemo o drugima i otvoreno pokažemo svoje emocije. Kada se Mesec nađe u znaku Raka, naše aktivnosti se prebacuju u okvir doma, tako da trpeza postaje obilnija i bogata domaćim jelima. Javlja se potreba da negujemo druge, ali pre toga - ne zaboravite da sebi pružite nežnost!

Najiskreniji znaci ubedljivo u Zodijaku! Sa njima nema laži, nema prevare

AUTOR: SrbijaDanas/M.M. DATUM I VREME: 15.11.2019. 08:53 Sve je onako kako izgleda. Foto: Shutterstock, ilustracija I dok neke osobe spadaju među najveće svetske misterije, one rođene u ovim znakovima zodijaka ćete na prvu "prokljuviti". Njihova neverbalna komunikacija, odnosno govor tela otkriva gotovo svaku njihovu misao i emociju pa vam neće trebati ni reći što misle pre nego što shvatite na čemu ste.

 

BONUS VIDEO:

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!