Seks, raskid, svađa, loš seks, problemi
Shutterstock, ilustracija
seks, loš seks, raskid, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Iako se veštine razlikuju od osobe do osobe, velika je verovatnoća da nećete imati šta prepričati prijateljicama dan posle ako vam je partner rođen pod jednim od sljedećih znakova.

PROČITAJTE I:

 

Rak

Rakovi obožavaju razgovarati. Pre samog seksa vole prokomentirati situaciju u kojoj se trenutačno nalazite. No, tu priča ne staje. Rakovi s pričom nastavljaju i tokom samog čina i vrlo su kritični ako im se nešto ne sviđa. Ponekad će insistirati na izjavama ljubavi i naljutiti se ako ne dobiju što žele.

Merkur je u znaku Lava, a evo šta MORATE da obavezno uradite ako vam SRCE zaigra!

AUTOR: Superžena/M.M. DATUM I VREME: 15.08.2019. 10:02 Slušajte ga... Foto: Shutterstock U astrologiji je Merkur planeta komunikacije i misli, pa u zavisnosti od znaka kroz koji prolazi bićemo manje ili više svi pogođeni. Vatrena energija Lava pokretaće nas i davati nam prilike da govorimo iz dubine srca.

Devica


Opšte je poznato da Devicama niko nije dovoljno dobar i to vole davati do znanja. Zamerće vam svaku sitnicu i uništiti dobro raspoloženje za čas. Uvereni su da su oni daleko najbolji ljubavnici i kako im niko ne može parirati.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Jarac

Osobe rođene pod ovim znakom neviđeni su egoisti. Tražiće od vas da radite samo ono što njima odgovara, a neće se niti malo potruditi kako biste i vi uživali u trenutku. Ako primetite da vas ne gledaju tokom seksa, to je zato što zamišljaju drugu osobu.

PREPORUČUJEMO:

 

Ribe

Emotivnost Riba predstavlja veliku manu kada je u pitanju seks. Iako će pokušati prigušiti svoje osećaje prvih nekoliko puta, ubrzo će pokazati svoje pravo lice. Nemojte se iznenaditi ako se rasplaču tokom samog čina ili čak i nešto ranije.

Žena tužna plač suze histerija drama

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

 

BONUS VIDEO:

Udaje se Anastasija Ražnatović?! Otkrivamo sve detalje njenog odnosa sa Đorđem Kuljićem